herkesi geri tepe tepe evde kaldım

Gizo3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
33
16
35
Kızlar mrb mutlaka içinizde vardır benim gibi olan.. ben 29 yaşındayım artık dolu dolu 88 kasım doğumluyum.. bu yaşıma kadar hep aşkı bekledim en büyük hayalim aşık olmaktı.. evliliğe hep mutlu biten masalmış gibi baktım.. ne yazıklı 20 li yaşlarım hayal kırıklıkları ile geçti hatta çogu zamanımda yalnız geçti.. ben hep hayal kurdum içimde ukte kaldı evet ama artık biliyorum o tren gitti en güzel yaşlar 20 li yaşlar ben bu yaşlarımı en büyük hayalim olan aşk dolu yaşamak istemiş iken aşksız ve yapayalnız geçirdim.. hayatta neyi çok istersen onun ile sınanırmışsın ya o misal...
İçimde öldürüyorum yavaş yavaş bu hevesi :/ kabullenmeye başladım arttık.zaten yaş gittikçe ister istemez heveste gidiyor.. ne bileyim sevgilisi ile el ile sinemadan çıkan çiftler bana çekici gelmiyor artık mesela anlamsız boş geliyor.. halbuki gençliğimde çok imrenirdim..
neyse gelelim asıl meseleye evlenmem lazım :/ evlilik mevburiyet benim için düğün bile istemiyorıö heeepsi geçti.. ama artık yalnız olmak istemiyorum. Tmm bi aşk beklentim yok attık hayattan ama bi yol arkadası edinmek istiyorum.. biri var şuan benden 1 yaş büyük yakışıklında biri ama hayat tarzımız mındiyim ne diyim biraz uyuşmuyo yani o biraz avrupai ben anadolu kızı ama şu yönü güzel öyle beni bi kalıba sokmaya çalışcak biri değil zaten aracı vasıtası ile tanıştık.. olur dersem nişan yapılcak bu kış.. yani çok itici değil ama öyle onu görünce kalbim felan çarpmıyor yani.. daha önce bikere aşık oldum hüsranla sonuçlansada biliyorum o duyguyu.. bu adama ebedi billah aşık olmam tarzım değil çok kibar kız gibi.. ama işte işi gücü yerinde ailesi de görgülü aileme uygun yani bu benim kocam demeye utanmam hatta övünürüm yakışıklı kereta... korkum şuki kızlar bi kadınla tanıştım 47 yaşında ve kocasını terk edip sevdiği adama kaçmış niye dedim kocamı sevmeden evlenmiştim dedi.. bende ilerde içime attığım o ukte kalan aşk hayali patlak verir de şaşırır pişman olurmuyum çok kararsızım kimseye anlatamıyorum.. elimden kaçırmakta istemiyorum bu kısmetimi.. herkesi geri tepe tepe evde kaldım...

Tanıştığın bu çocuğu bilmem de o kaçan 47 yaşındaki kadının kocasını sevmemesinin nedeni kesin vardır hacı. Adamla huzurlu güzel yaşasalardı kaçmazdı kendini onla karşılaştırma, basitçe aşka meşke de bağlama amerikan romantik komedilerinde olur 47 yaşında aşık oldum diye kaçmak. Burası anadolu sex and the city değil Diğer konuya bişey diyemeyeceğim ben de 28 yaşında boşanmış bir kadınım kısmet bu işler allah hepimizin gönlüne göre versin.

Anacım boşanmış olmak çok normal artık.. anormal olan hiç evlenmemek? Nasıl yani hiç mi evlenmedin bikere bilemi ? Gibi saçma tepkiler...

Kadinlarin en guzel oldugu yaş araligi 25-40 diye duymustum, gördüklerim de genelde oyle, 30larinda cok guzel oluyor kadinlar, daha bi oturuyor sanki her sey yerli yerine..
Kisiye gore degisebilir elbet.. Ama 30lar da guzeldir be

G Gizo3
Naçizane tavsiyelerim..

*O tren çoktan kaçtı diyosun ya, aslında daha gelmedi farkında değilsin..

*Sevmediğin biriyle sakın evlenme. Bir ömür boyu o adamla aynı yastığa baş koyacaksın.

*Evde kaldım sendromuna girme. 35 yaşımda evlendim hiç de pişman değilim. Şimdiki aklımla, yine aynı yaşta yine eşimle evlenirdim.. Iyi ki zamanında çıkan o taliplerimi reddetmişim.

*Öyle eskiden isteyip de şimdi istemediklerin var ya (düğün gibi), asıl sebebi şu an karşına çıkan kişiyle evlenme tereddütlerin olduğu için. Yoksa burada bunun için konu açar mıydın?

*Ve en önemlisi herşeyin hayırlısını dile.. Umarım mutlu olursun..

20 yaşında sevdiğimi sandığım adamla tanıştım.Öyle dizlerimi titreten,kalbimi kütleten hisler yoktu.Ama benim de öyle şeylere inancım yoktu.Seviyordum işte yakışıklı boylu poslu iyi(ay şeytanmış meğer) bir adamdı.26 yaşında kendisiyle evlendim.34 yaşında boşandım.Heralde bundan sonra bir kızım bir de ev dolusu evcil hayvanla yalnız yaşar giderim diyordum.Derken yaş geldi 35'e.O sene bir eylül akşamı,dizlerimi değil tüm uzuvlarımı titreten,karnımda kelebekler uçmasına sebep olan,yüzü gözü aklıma geldikçe kendimi şapşal şapşal sırıtırken bulduğum adamla tanıştım.37 yaşında bu aşksa diğer yaşananlar neymiş dediğim bu adamla evlendim.Geldim 40 yaşına.Hala karnımdaki o kelebekler yerinde durur.Yuva yaptı keratalar aşkı bulunca.Demem o ki,hiç yaşa başa bakmıyor bu işler.Şu yaşta olur,bu yaşta olmaz diye bir şey yok.Bir bakarsın sana da süpriz yapıvermiş bu duygular.Ümidini kaybetme diye not düşeyim şuraya dedim.Gönlünden geçtiği gibi versin rabbim.

Anacım boşanmış olmak çok normal artık.. anormal olan hiç evlenmemek? Nasıl yani hiç mi evlenmedin bikere bilemi ? Gibi saçma tepkiler...
Valla onun acısı zorluğu travması öyle normal deyip geçilecek kadar basit değil, bi kere bile mi evlenmedin diyen zırcahil bunu nerden bilsin. Teyze takımı falansa hiç bu muhabbetlere girme, yok bu muhabbetleri yapan arkadaşsa çevreni değiştir bence.

Bi de gariptir kaç kişiden aynısını duydum, hiç umudum kalmadı dedikleri anda doğru insanlarla tanışıyorlar kimbilir belki sana da aynısı olur.

Asik olup evlenen kisi ilerde baskasina asik olup esinden ayrilmayi secebilir.
Bu korku yersiz.

Yaşınız bence çok büyük değil. Kaldı ki çevremde 30 küsürlü yaşlarda bekar bayanlardan evlenen örnekler var fazlasıyla. Hepsi de iyi ki acele etmemişim diyorlar ve mutlular. Çocukları ve eşleriyle çok mutlu yaşayan kişiler var böyle geç evlenip. Erken evlenip mutlu olanlar da var ama sorduğumda hep keşke biraz daha geç evlenseydim diyenler de, ki bu kişiler 26-27 yaşlarında evlenmiş kişiler. Bahsettiğiniz kişiye gelince eğer aşık değilseniz kendinize bunu yapmayın. Sevmediğiniz, aşık olmadığınız birisine sırf evlenmiş olmak için hayat boyu katlanmak zorunda bırakmamalısınız kendinizi. Katlanmak diyorum çünkü aşkın olmadığı bir ilişkide karşılaşılan olumsuzlukların getirdiği mecburiyet sizin için razı olmak değil, katlanmak olacaktır. Acele etmeyin. Hayırlısını dileyin ve sevmediğiniz biriyle evlenmiş olmak için evlenmeyin. Bu sizin için de karşınızdaki kişi için de zor olur. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…