herkesi geri tepe tepe evde kaldım

Kızlar mrb mutlaka içinizde vardır benim gibi olan.. ben 29 yaşındayım artık dolu dolu 88 kasım doğumluyum.. bu yaşıma kadar hep aşkı bekledim en büyük hayalim aşık olmaktı.. evliliğe hep mutlu biten masalmış gibi baktım.. ne yazıklı 20 li yaşlarım hayal kırıklıkları ile geçti hatta çogu zamanımda yalnız geçti.. ben hep hayal kurdum içimde ukte kaldı evet ama artık biliyorum o tren gitti :KK43: en güzel yaşlar 20 li yaşlar ben bu yaşlarımı en büyük hayalim olan aşk dolu yaşamak istemiş iken aşksız ve yapayalnız geçirdim.. hayatta neyi çok istersen onun ile sınanırmışsın ya o misal...
İçimde öldürüyorum yavaş yavaş bu hevesi :/ kabullenmeye başladım arttık.zaten yaş gittikçe ister istemez heveste gidiyor.. ne bileyim sevgilisi ile el ile sinemadan çıkan çiftler bana çekici gelmiyor artık mesela anlamsız boş geliyor.. halbuki gençliğimde çok imrenirdim..
neyse gelelim asıl meseleye evlenmem lazım :/ evlilik mevburiyet benim için düğün bile istemiyorıö heeepsi geçti.. ama artık yalnız olmak istemiyorum. Tmm bi aşk beklentim yok attık hayattan ama bi yol arkadası edinmek istiyorum.. biri var şuan benden 1 yaş büyük yakışıklında biri ama hayat tarzımız mındiyim ne diyim biraz uyuşmuyo yani o biraz avrupai ben anadolu kızı :KK70: ama şu yönü güzel öyle beni bi kalıba sokmaya çalışcak biri değil zaten aracı vasıtası ile tanıştık.. olur dersem nişan yapılcak bu kış.. yani çok itici değil ama öyle onu görünce kalbim felan çarpmıyor yani.. daha önce bikere aşık oldum hüsranla sonuçlansada biliyorum o duyguyu.. bu adama ebedi billah aşık olmam tarzım değil çok kibar kız gibi.. ama işte işi gücü yerinde ailesi de görgülü aileme uygun yani bu benim kocam demeye utanmam hatta övünürüm yakışıklı kereta... korkum şuki kızlar bi kadınla tanıştım 47 yaşında ve kocasını terk edip sevdiği adama kaçmış niye dedim kocamı sevmeden evlenmiştim dedi.. bende ilerde içime attığım o ukte kalan aşk hayali patlak verir de şaşırır pişman olurmuyum çok kararsızım kimseye anlatamıyorum.. elimden kaçırmakta istemiyorum bu kısmetimi.. herkesi geri tepe tepe evde kaldım...
20 li yaşlar eğitim kendini geliştirme ve mesleki kariyer için çabalandığı yaşlar olmalı.
29 yaşında bir insanın kendisini yaşlı ve yalnız görüp artık evlenmeliyim diye bir şartlanmayla sevmediği biriyle sırf tren kaçmasın diye evlenme moduna girmesi ne acı.
Lütfen hayata başka gözlüklerle bakın.Hedef evlenmek olmamalı.Burada dünya kadar evli insanların problemli konuları var

Evlenmek için evlenilmez
Sonra başkasına aşık oldum Ahmet i seviyorum ona kaçtım yok bilmem ne
Sevgi aşk duymadığın adamla her gece yatağa mı girceksin?
Neden ?
Evde kalmayayım .peki sen kalma
Bu evlenmek ne önemli birsey ya bu ülkede
İlla evlenilcek iki çocuk en az çıkarılcak mutsuz oluncak
Seviyorsan seviliyorsan evlenirsin bu ayrı
Ama evlenicem de evlenicem diyetek hiç istemediğiniz adamlarla evlilik yapmak nedir ya?
Köyde mi yaşıyorsunuz ?anlamadım ki
Millet evde kaldı demesin off derse desinler ya milletin ağzına bakamam valla
Banane benim hayatım o millet geçirmryecek bir ömrü o adamla
Evlilik bu devirde deli cesareti birsey valla
Evlenen çoğu insan mutsuz

Tek kelime ile düşünce tarzınız iğrenç....
Söylemeden geçemedim. Adam kız gibi ama aileme uygun, tipi düzgün, istersem beni alacak diye pek içinize

Sinmeyen bir eiya gibi bahsediyorsunuz ondan. Anadolulu ya da Avrupalı olmak kötü değildir ama bu köylü kurnazı kafası sizde var.

Bence evlenmeyin. Ailenize uygundur belki ama aileniz size görgülü yetiştirememiş, üzersiniz o insanları. Evlenmem lazım diyerek eldeki en yii mal bu diyerek, karpuz alır gibi evlenilmez.

İnsan kocası olmasını düşündüğü biri hakkında bu kadar aşağlayıcı konuşamaz, evliliğin saygısı nerde? Yok.

Evde kaldim derken ev bos evdeyim demek istemis konus sahibi.zira hamilemym diye konu acmis :)

Kızlar mrb mutlaka içinizde vardır benim gibi olan.. ben 29 yaşındayım artık dolu dolu 88 kasım doğumluyum.. bu yaşıma kadar hep aşkı bekledim en büyük hayalim aşık olmaktı.. evliliğe hep mutlu biten masalmış gibi baktım.. ne yazıklı 20 li yaşlarım hayal kırıklıkları ile geçti hatta çogu zamanımda yalnız geçti.. ben hep hayal kurdum içimde ukte kaldı evet ama artık biliyorum o tren gitti :KK43: en güzel yaşlar 20 li yaşlar ben bu yaşlarımı en büyük hayalim olan aşk dolu yaşamak istemiş iken aşksız ve yapayalnız geçirdim.. hayatta neyi çok istersen onun ile sınanırmışsın ya o misal...
İçimde öldürüyorum yavaş yavaş bu hevesi :/ kabullenmeye başladım arttık.zaten yaş gittikçe ister istemez heveste gidiyor.. ne bileyim sevgilisi ile el ile sinemadan çıkan çiftler bana çekici gelmiyor artık mesela anlamsız boş geliyor.. halbuki gençliğimde çok imrenirdim..
neyse gelelim asıl meseleye evlenmem lazım :/ evlilik mevburiyet benim için düğün bile istemiyorıö heeepsi geçti.. ama artık yalnız olmak istemiyorum. Tmm bi aşk beklentim yok attık hayattan ama bi yol arkadası edinmek istiyorum.. biri var şuan benden 1 yaş büyük yakışıklında biri ama hayat tarzımız mındiyim ne diyim biraz uyuşmuyo yani o biraz avrupai ben anadolu kızı :KK70: ama şu yönü güzel öyle beni bi kalıba sokmaya çalışcak biri değil zaten aracı vasıtası ile tanıştık.. olur dersem nişan yapılcak bu kış.. yani çok itici değil ama öyle onu görünce kalbim felan çarpmıyor yani.. daha önce bikere aşık oldum hüsranla sonuçlansada biliyorum o duyguyu.. bu adama ebedi billah aşık olmam tarzım değil çok kibar kız gibi.. ama işte işi gücü yerinde ailesi de görgülü aileme uygun yani bu benim kocam demeye utanmam hatta övünürüm yakışıklı kereta... korkum şuki kızlar bi kadınla tanıştım 47 yaşında ve kocasını terk edip sevdiği adama kaçmış niye dedim kocamı sevmeden evlenmiştim dedi.. bende ilerde içime attığım o ukte kalan aşk hayali patlak verir de şaşırır pişman olurmuyum çok kararsızım kimseye anlatamıyorum.. elimden kaçırmakta istemiyorum bu kısmetimi.. herkesi geri tepe tepe evde kaldım...
Evlenmek için aşk şart değil ama "kız gibi kibar" diyorsanız o iş yaş bence. Sonuçta yakışıklı olması önemli değil ama erkek gibi, korumacı ve sahiplenici koca ister kadınlar genelde. İçgüdüsel olarak böyle yani. Siz bu damat adayını pek koca gibi görmüyorsunuz. Acele etmek manasız. Ben de eşimle 33 yaşımda tanışıp nişanlandım, ondan önce erkek arkadaşlarım oldu ama sizinki gibi hiç içime sinmeyen kişilerdi, tereddütsüz ayrıldım, iyi ki de öyle yapmışım anlaşamadığım biriyle ömür geçirme düşüncesi bile kabus gibi! Çok şükür eşimle kafamız uyuşuyor, herşeyi birlikte yapıyoruz. Çevremde mesela bazı çiftler var, ayrı geziyorlar, ayrı dünyaları var. Herkes çiftken onlar tek takılıyorlar ne anladım bu evlilikten? Siz de öyle olmak istemiyorsanız birlikte hayatı paylaşıp birbirinize en iyi dost olacağınız bir kişiyi seçin, mutlaka çıkacaktır daha 29 yaş hiçbir şey degil

Bende görücü usülü ile evlendim ama tanıştık konuştuk sevgili olduk sonra karar verdik. Ne var ki bunda eskidendi hemen gör tak yüzüğünü bitsinler. 1 2 ay gez dolaş tanı ondan sonra evlen. Ama bir şey daha diyeceğim. Bende senin gibi evde kaldım diye ağlar dururdum evlendim şimdi bin pişmanım. Evliliği ne kadar istersen o kadar mutsuz oluyorsun galiba.

Valla bilmiyorum en son konusunda sevgilimden hamile miyim diyordu. Silik de olsa ikinci çizgi çıktı diyordu. Sonra bi daha yazmamış.
Konu zaten 10 kasim da açılmış.Ve 1 Aralık'ta da bombayı patlatmış.Ben de 29 /28 yaş arasında gidip gidip gelmelerine takıldım.

Konu zaten 10 kasim da açılmış.Ve 1 Aralık'ta da bombayı patlatmış.Ben de 29 /28 yaş arasında gidip gidip gelmelerine takıldım.

Yani, o 20 günlük sürede sevgilisi oluyor ve bu sevgiliden hamile olma ihtimali beliriyor. Doğru mu anlıyorum?

Yani, o 20 günlük sürede sevgilisi oluyor ve bu sevgiliden hamile olma ihtimali beliriyor. Doğru mu anlıyorum?
Valla ben 20 günde sevgili olunup bakire bakire hamile kalinacagini pek düşünmüyorum.Ama kardeşimiz buna kendini inandirmis.

X