Herkese iyi geceler

Allah bağışlasın da eeee? Çocuğu olmayanlar okuyup dertlensin bdv’ye konu çıksın diye mi açtın konuyu?

Konu asiri manasiz ama cocugu olmayanlar her şeyde dertleniyor zaten konuya gerek yok.
Bebe takvimi gormek, sokakta hamile gormek, bir yakininin hamile haberini almak hatta haber verilmemesi... Hepsi dert

Konu asiri manasiz ama cocugu olmayanlar her şeyde dertleniyor zaten konuya gerek yok.
Bebe takvimi gormek, sokakta hamile gormek, bir yakininin hamile haberini almak hatta haber verilmemesi... Hepsi dert

Yani evet insanlar hassas oldukları konularda dertleniyorlar tabi her gördükleri alakalı ufak şeye ama bu konu biraz nispet yapar gibi olmuş. Anladık tamam çocuğun var , sana sevimli geliyor , annesisin tabi seveceksin ama eee? Napak yani? Aşırı mantıksız bir konu

Allah razı olsun tam bu konu da haklısınız:) ama benim bi derdim oluyor yazıyorum:) bi bakıyorum hem konu taşınmış hem ceza yemişim:) bundan sonra dikat ederim :)

Allah razı olsun tam bu konu da haklısınız:) ama benim bi derdim oluyor yazıyorum:) bi bakıyorum hem konu taşınmış hem ceza yemişim:) bundan sonra dikat ederim :)
Her derdin bölümü ayrı, buna dikkat ederek konu açarsanız sevinirim ve uyarıya anlayışla yaklaştığınız için de teşekkür ederim

Her derdin bölümü ayrı, buna dikkat ederek konu açarsanız sevinirim ve uyarıya anlayışla yaklaştığınız için de teşekkür ederim
Daha dikkatli olacağım:) konuları açarken aslın da ne sorun biliyormusunuz bana sanki bdv ye yazınca herkes görüp okuyacak gibi geliyor , bide daha çok bdv yi okuyorum ya ondan direk konuyu da oraya açıyorum ama bundan sonra dikat edeceğim:) rica ederim ne demek buranın da bi kuralları var düzeni bozmak kimsenin hakkı değil

Ablacım, tamamen merakımdan soruyorum. Benim kaç tane olmuş?

Tmm

Eklentiler

• IMG_2684.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…