- 7 Ağustos 2016
- 1.682
- 1.051
-
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Merhaba kizlar size içim den geçenleri yazmak istiyorum bi dert değil , :) oğlum 1 e başladı tatlımı tatlı seker mi şeker onu çok seviyorum o kadar çok seviyorum ki anlatamam kelimeler yetmez , annelik gerçekten delilik , bir bebek gibi kucagim da seviyorum :) başka çocuğum yok ondan mi bu bağlılık bilmiyorum :) her zerresine aşığım:)
Bilmiyorum öyle yazmak istedim ya :)Allah bağışlasın. Peki konunuzun BDV de işi ne ?
Allah razı olsun , evet haklısınAllah bağışlasın çocuğunuzu ama buraya böyle bir konu açmanız çok manasız.
Cidden manasız.
Nereden baksam manasız.
Kesinlikle ama gerçekten çok tatlı:)Kargaya yavrusu şahin gözükür ama yine de maşallah.
İlerde nasıl bir kaynana olacağınız film şeridi gibi gözümün önünden geçti.Kesinlikle ama gerçekten çok tatlı:)
Hani bu bi kadin varya sosyal medya da , benim oğlumu kurtarrr esraaa :) çevremdeki herkes aynı sizin dediğinizi diyor :)İlerde nasıl bir kaynana olacağınız film şeridi gibi gözümün önünden geçti.Sağlıkla büyüsün inşallah.
Allah bağışlasın evladinizi. Siz böyle yazınca aklıma şey geldi. Bu çocuk evlenincede böyle demezsiniz dimi? Kimse anacı erkek, yada evladına aşırı düşkün ana sevmiyor.Merhaba kizlar size içim den geçenleri yazmak istiyorum bi dert değil , :) oğlum 1 e başladı tatlımı tatlı seker mi şeker onu çok seviyorum o kadar çok seviyorum ki anlatamam kelimeler yetmez , annelik gerçekten delilik , bir bebek gibi kucagim da seviyorum :) başka çocuğum yok ondan mi bu bağlılık bilmiyorum :) her zerresine aşığım:)
Aşk olsun hiç öyle bi niyetim yok vallahiAllah bağışlasın da eeee? Çocuğu olmayanlar okuyup dertlensin bdv’ye konu çıksın diye mi açtın konuyu?
Allah razı olsun :) ben de kendim den korkuyorum inşallah demem karışmam:)Allah bağışlasın evladinizi. Siz böyle yazınca aklıma şey geldi. Bu çocuk evlenincede böyle demezsiniz dimi? Kimse anacı erkek, yada evladına aşırı düşkün ana sevmiyor.
He he :) ben de öyleyim. Bağlılık ile bağımlılık karıştırılmadığı müddetçe bence bir sorun yok. Allah uzun ömürler versin yavru kuşunuza
Amin amin Allah razı olsun , artık ne oldum bilmiyorum :)He he :) ben de öyleyim. Bağlılık ile bağımlılık karıştırılmadığı müddetçe bence bir sorun yok. Allah uzun ömürler versin yavru kuşunuza
Allah bağışlasınBilmiyorum öyle yazmak istedim ya :)