herkese akıl veren aklım kendime mi çalışmıyor

Size acaba detirten sey ne?

Kucuk sorunlar yasandi onunla benim aramda demissiniz.
Belkide sizin simdilik tartamadiginiz buyuk sorunlara donusecek ilerde bunlar.
Sorunlar neydi ogrenebilirmiyiz?

Filmi çekilir bu hikayenin ya. Çok sevindim kız adına

Bencede birsey olmuyorsa hep aksilik cikiyorsa zorlamamali diye düsünüyorum.
Benimde nisan tarihim sacmasapan nedenler dolayi ertelenmisti aradan aylar gecti yinede nisanlandim ve sonuc olarak nisani attim. Ama seninde öyle olacak degil tabi.. zaten kismetinde ne varsa onu yasiyorsun..
Hakkinda hayirlisi olsun

"Hep bir engel çıkıyor bu iş hayırlı değil galiba değil" pes etseydim bu hayatta iyi ki dediğim hiçbir şeye sahip olamazdım. Çok sevdiğim mesleğimden kıymetli eşime kadar. Evlilik öncesiyle sonrasıyla emek işi. Büyük-küçük sorunların (özellikle kadın için) hiç bitmediği hepsini tek tek atlatmanız gereken bir süreç. Hayat maalesef bir adım atınca karşılığını alamadığında bırakacak kadar basit değil. Ben hayatımda bedelleri önceden öderim. Her sıkıntımın sonunda ödülümü alırım. Bence bir de bu açıdan bak. Her zorluk atlatmanız gereken bir sınav müstakbel eşinle ve mutluluğunuz için peşin ödediğiniz bedel gibi düşün. Ki okuduğumda karşılıklı fedakarlıklar gerektiren emek vermeniz gerekirken vermekten kaçındığınız bir durum yok. Biraz sakin ol zaman iyidir . Ömür boyu sürecek evliliğinde nişanın 1 hafta 1 ay gecikmesi çok mühim değil inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…