- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.203
- 398
- Konu Sahibi kokohantes
-
Teşekkür ederim.Kendimi ifade edebiliyorum Türkçe öğretmeniyim, her gün saatlerce insanlara bir şeyler anlatıyorum.Ama bu dünyada bir ona anlatamadım kendimi. Göya savunmuş beni aramızda sorunlar var ister istemez yansıtıyor bunu huyu böyle diye.Ama inanmıyorum. O sadece bana konuşur.
Malesef başka bir eve çıkma durumumuz yok kendi evimiz, daha doğrusu onların evi maddi anlamda yeni yeni toparlıyoruz kendimizi, o yüzden mümkün değil çıkmaz başka eve, zaten babası da izin vermez.[/QUOT
bence seni zaten korumamış
nedemek aramızda sorunlar var ister istemez yansıtıyor huyu böyle
yani herzaman böyle problemli alışın der gibi çok ayıp
düzelir sabırla ama sen sen olmaktan çıkma yoluna girersin
sıkılacak ailesinin tavrından ama sen bekleyebilecekmisin okadar
Bunlar sadece son zamanlarda olan şeyler.4 yıldır yetti artık tahammül edemiyorum.Düşünün beraber olma zamanlarımız bile annesinin geliş gidiş saatine bağlı.
Ben sabah 7de işe gidiyorum gece kaçta yatmışım kimin umrunda.
Artık susmuyorum, sıkıntılarımı dile getiriyorum ama daha kötü oldu her şey eşim onları haklı görüyor
Çok bel altı vurmaya başladı bir de.Boşanmış ailenin çocuğuyum eşim en baştan beri biliyordu bunu.
Ona rağmen büyük sıkıntılarla okudum meslek sahibi oldum.Bana diyor ki Seni anlamaya çalışıyorum düzenli bi aile hayatın olmamış olabilir, annen baban boşanmış olabilir birbirinize çok bağlı olmayabilirsiniz ama biz çok bağlıyız birbirimize.Kİ biz annem kardeşim ben ayakta durduysak birbirmize olan bağlılığımız sayasinde durduk.Bu konuda hassas olduğumu bilmesine rağmen bunları dile getiriyor.Canımı nasıl yakacağını çok iyi biliyor.
Bu arada kayınvalidem için saatin önemi yok gece 11-12 hiç düşünmez çıkar gelir.Ben eşime tepkimi koyunca da gelsin ne olur, sen annemi istemiyorsun diyor.Halbuki alakası yok her gün gelsin ama vakitli gelip gitsin.Gecenin 11'inde ben onu ağırlamak zorunda değilim ya da uykumdan feragat etmek.Kusura bakmayın yazdıkça yazıyorum ama çok dolmuşum sürekli bir şeyler geliyor aklıma.
Teşekkür ederim.Kendimi ifade edebiliyorum Türkçe öğretmeniyim, her gün saatlerce insanlara bir şeyler anlatıyorum.Ama bu dünyada bir ona anlatamadım kendimi. Göya savunmuş beni aramızda sorunlar var ister istemez yansıtıyor bunu huyu böyle diye.Ama inanmıyorum. O sadece bana konuşur.
Malesef başka bir eve çıkma durumumuz yok kendi evimiz, daha doğrusu onların evi maddi anlamda yeni yeni toparlıyoruz kendimizi, o yüzden mümkün değil çıkmaz başka eve, zaten babası da izin vermez.
peki mesela saat geç olunca anne ben erken kalkacağım yarın deyip yatmaya gitsen ne olur acaba
Dün akşam geldiğinde canımı en çok bunun acıttığını söyledim.Direk kendini savunmaya geçti.Ben öyle demek istemedim bu konuyu nasıl senin yüzüne vururum, sadece yıllarca babadan uzak kaldığın için bu sıkıntıları yaşıyor olabilirsin babamla ailemle diye.Kendi vicdanına kalmış.Allah büyük neler yaşadığımı ben biliyorum çocukluk dönemimden bu yana.Şükür ki ayaktayım.Arkadaşım ben farklı bir şey söylemek istiyorum, bu konu hakkında. Boşanmış bir aileye sahip olduğunu eşinin canını acıttığını bile bile üsteleyerek söylediğini söylemişsin. Ben her zaman şuna inanırım. İnsanlar farklı olabilir. Kişilikleri, yaşam tarzları, yapıları.. Bunların hiç birinde bir hata bulamam. O ailesine düşkündür, o şekilde yetişmiştir, ona göre doğru budur, bilemem... Zaten bir tek doğru da yoktur hayatta. Fakat eşiniz artık canınızı bile bile acıtmaya başladıysa, ben bunu sevgi kavramına sığdıramam. İnsan sevdiği kişiyi incitmemeye uğraşır, bile bile canını yakmaya değil. Eğer bu tarz bir tavır takınmışsa artık, size karşı sevgisi, merhameti var mı yok mu o da şüpheli bence. Savaşta gibisiniz resmen.. Çok yorucu, karmaşık gerçekten. Allah sabır versin..
[bence seni zaten korumamış
nedemek aramızda sorunlar var ister istemez yansıtıyor huyu böyle
yani herzaman böyle problemli alışın der gibi çok ayıp
düzelir sabırla ama sen sen olmaktan çıkma yoluna girersin
sıkılacak ailesinin tavrından ama sen bekleyebilecekmisin okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?