- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
işte bende su duruma gelsem eminim ki ben konnusmadıgım halde evime gelirler arkamdan konusurlar ve eşimi doldururlar. he eşim doldurusa pek gelmez ama üzülür. cünkü küs oldugumz zaman hep tek gitti hiç bana gel vs demedi geldiğinde annem yine söylendi dedi gülerek o kadar ama insan anlıyo yüzünden o da arada kalmaktn memnun değil.Kırılan kırılsın boşver. Bu zamanlar gerçekten geri gelmeyecek.
İlk zamanlar eşim bana çok baskı yapıyordu. Annem çok üzülür, bize belli etmez, kırılır, gizli gizli ağlar haberimiz olmaz(herkesin de hepsinden haberi var nasıl oluyorsa)
Ben o zamanlar aman kalp kırmayayım, kötü niyetli değil vs. diye normalde vereceğimin yüzde biri tepki veriyordum, ki bu bile sizinkilerden fazla olabilir :)
Sonra zaman geçtikçe anladım ki hiç iyi niyet filan yokmuş. Hep kendi istedikleri olacak, her şeyin doğrusunu onlar bilir, her olaya karışma hakları var.
Telefonlarını bile açmıyorum artık, aylardır sesini duymadım. Bazen tahmin ediyorum ki eşime ‘özledim, napıyor’ filan diyor. O da bana arasana diyor. Kimi ne zaman arayacağıma ben karar veririm diyorum. Bitti.
Bu duruma onlar getirdi, bu kadar boğmasalardı, kocam da beni mecbur bırakmasaydı, bu kadar soğumazdım, içimde birikmezdi.
Herkesin aklı fikri, kalbi var. Rahat bıraksınlar insanları.
ben istiyorm ki seviye olsun az görüşelim, öz görüşelim
mıçmıç ilşkiler hiç bana göre olmadı
mesela daha sevgiliyken söylemiştm eşime bana sarılmasınlar öpmeye kalkmasınlar diye o da uyarmış ama hiç duymamıs gibi sırnastılar sürekli dibimdeydiler ve yapmacık oldularını hissettim hep, hiç samimi değildi orda başladı sanırım bende ki kopukluk