• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sefer derdim kp

kesinlikle normal değiller :kahve:
biz eşimle kavga ettiğimizde ailelerden kimse bilmez kimseye anlatmayız kendi içimizde çözeriz ki daha 3 aylık evliyiz ne kavgası:KK53:
ama kimse kimseyle uğraşmak zorunda değil bebek değillerki eğleyelim peşlerinde koşalım olur abbacıgım peki babacıgım diye kafa sallayalım.. koca insanlarız ne yapıcaz ne zaman gidicez nasıl davranıcaz gayet iyi biliyoruz
Ohooo bunlarinkini 35 yildir cumle alem dinliyor artik bikmislar. Kizlari haric kimse kendileriyle gorusmek istemiyor. Bosver yine sansliyiz yani boylelerinden uzakta olmak lazim

işte beni arıyolar :ruh::ruh: savunmasız yakalanıyorum. eşime sen ac diyorum ben acarsam sen söylettirdi olursun sen aç diyo bende cogu zaman gelmicez diyemiyorum:olamaz:
hay Allah ozaman ne yapilirki, esin girsin madem devreye ama kesin oda sert cikamiodur dimi ailesine?

Sen onun gözünde hep kötü kalicaksin zaten kusum. Oğlu onlara laf etse. Aha bakın gelin doldurdu diyecek. Ne yaparsan yap birsey değişmeyecek:KK43:
o zaman karışmıyorum:işsiz::işsiz: barısırsalar barıssınlar yok barışmazsalar rahat ederim bari bi süre:kahve:

Ohooo bunlarinkini 35 yildir cumle alem dinliyor artik bikmislar. Kizlari haric kimse kendileriyle gorusmek istemiyor. Bosver yine sansliyiz yani boylelerinden uzakta olmak lazim
işte uzakta olamıyoruz:ruh::ruh: geçen annem size ev alıcam nerden istiyosun dedi ilçenin diğer ucundan anne dedim:ruh:

işte uzakta olamıyoruz:ruh::ruh: geçen annem size ev alıcam nerden istiyosun dedi ilçenin diğer ucundan anne dedim:ruh:
BIz de oyle yaptik ev alirken ;) aslinda dogru olan herkesin kendi ailesiyle ilgilenmesi. Ben kendi anneme tahammul edebilirim,huyunu suyunu bilirim ona gore davranirim. Ama esimin ailesine oyle olma zorunlulugum yok. Evlendik diye sulalesinin tamamiyla takilma zorunlulugum hic yok. Siz esinizi salin ustlerine. Kendisi basa ciksin. Gitsin gelsin gorussun arasin. Ama sizi zorlamasinlar. Zorladikca ters tepiyor insan

BIz de oyle yaptik ev alirken :KK66: aslinda dogru olan herkesin kendi ailesiyle ilgilenmesi. Ben kendi anneme tahammul edebilirim,huyunu suyunu bilirim ona gore davranirim. Ama esimin ailesine oyle olma zorunlulugum yok. Evlendik diye sulalesinin tamamiyla takilma zorunlulugum hic yok. Siz esinizi salin ustlerine. Kendisi basa ciksin. Gitsin gelsin gorussun arasin. Ama sizi zorlamasinlar. Zorladikca ters tepiyor insan
bencede. bn annemle kavga ediyorm cekişiyoruz fln ertesi gün bal kaymak oluyoruz ama kv nin bana syledikleri batıyo

mesela geçen su istedi kp bende 2 bardak götürdüm ikisinide doldurdm içen olur diye kuş geldi bardagın içinden su içti oynadı fln kv diyo şimdi bu suyu keptinn a içirmek lazım :kahve: size de iyilik yaramıyo dedm döndm arkamı:işsiz:

asla bişeyler yapmaya mecbur değilim kimsede diretemez istiyorum gönül koymasınlar diye yapıyorm ama hep bi pişmanlık..

bencede. bn annemle kavga ediyorm cekişiyoruz fln ertesi gün bal kaymak oluyoruz ama kv nin bana syledikleri batıyo

mesela geçen su istedi kp bende 2 bardak götürdüm ikisinide doldurdm içen olur diye kuş geldi bardagın içinden su içti oynadı fln kv diyo şimdi bu suyu keptinn a içirmek lazım :kahve: size de iyilik yaramıyo dedm döndm arkamı:işsiz:

asla bişeyler yapmaya mecbur değilim kimsede diretemez istiyorum gönül koymasınlar diye yapıyorm ama hep bi pişmanlık..
Ben baskasindan su istemiyorum ki kim istiyorsa mecbur o icecek deseydiniz keske ;)
Arsizlar

Ben baskasindan su istemiyorum ki kim istiyorsa mecbur o icecek deseydiniz keske :KK66:
Arsizlar
eşimde bozuldu bende bozuldm ama bişey desem şaka yaptık dicekler diye sustum.
böyle insanlarla aynı ortamda bulunmak yeterince geriyo beni bide daha sık görüşelim istiyolar :110:

kızlar hepinize merhaba mutlu haftalar diliyorum :)

konu uzun ama kısa tutmaya çalışıcam..:dua:

kv ve kp in sürekli iç içe olma istekleri var
kp hergün aralıksız arar annen şu yemeği yaptı gelin şu geldi hadi sizde gelin diye ısrar eder gitmezsek tekrar tekrar arar.:bicak:

cumartesi günü eşime de bana da tatildi evden çıkmayalım keyif yapalım dedik
ama ben telefon çalıcak biliyorum ve bekliyorum.
akşam 6 oldu telefon çaldı kp arıyo
açtım annen balık yapmış gelin beraber yiyelim dedi ben eşim uyuyo şimdi dedim

eşime anlattım evde yiyelim dedi
tam yemek yicez tekrar aradı kp
gelmiyo musunuz dedi uyandı ama biz şimdi yemek yicez belki çaya geliriz, gelirsek haber veririz dedim

dünde eşim dısarı cıktı bende işlerimi bitirip anneme geçtim
eşimde saat 7 gibi gelir alırım seni dedi
sonra babası cagırmış eşimde keptinn annesine gitti demiş kp de gelmesin zaten gönüllü gelmiyo fln demiş

eşim gitmiş kavga etmişler zaten haftanın 2 3 günü burdayız sürekli cağırıyosunuz kız işten geliyo gitmem demiyo hep geliyo daha ne istiyorsunuz fln demiş su an konusmuyolar ben git aranı düzelt olmaz öyle küs dedim banane ugrasamam dedi.

ben şimdi ne yapmalıyım ? hazır araya sogukluk girmişken hiç karışmasam mı yoksa bi akşam eşimle gidip konussak mı ?

ben sürekli gitmekten memnun değildim ama su an ki durumdan da memnun değilim araları bozulsun istemiyorum karasız kaldım:KK51:

boşver eşini üsteleme ne güzel seni savunmuş cevabını vermiş daha iyi mesafeli olursunuz

kp hergün aralıksız arar annen şu yemeği yaptı gelin şu geldi hadi sizde gelin diye ısrar eder gitmezsek tekrar tekrar arar.:bicak:

gelmiyo musunuz dedi uyandı ama biz şimdi yemek yicez belki çaya geliriz, gelirsek haber veririz dedim

sonra babası cagırmış eşimde keptinn annesine gitti demiş kp de gelmesin zaten gönüllü gelmiyo fln demiş

eşim gitmiş kavga etmişler zaten haftanın 2 3 günü burdayız sürekli cağırıyosunuz kız işten geliyo gitmem demiyo hep geliyo daha ne istiyorsunuz fln demiş su an konusmuyolar ben git aranı düzelt olmaz öyle küs dedim banane ugrasamam dedi.

ben şimdi ne yapmalıyım ? hazır araya sogukluk girmişken hiç karışmasam mı yoksa bi akşam eşimle gidip konussak mı ?

ben sürekli gitmekten memnun değildim ama su an ki durumdan da memnun değilim araları bozulsun istemiyorum karasız kaldım:KK51:
Her zaman, çat kapı gidemeyeceğinizi bilmeliler. Bunu onlara izah etmelisin. Özlemeleri, sizleri yanlarında istemeleri doğal ve insani bir istek ama kendilerini frenlemeyi bilmeliler. Balık yapmışlarsa karı koca oturup yesinler. Artık beklentilerini kendilerine göre ayarlamaları getekiyor. Sizin hayatınız farklı, onların ki farklı. İç içe olmak diye birşey herkesin hoşlanacağı bir durum değil.

12 sayfayı okumadım sadece konunuzu okudum ona göre yazdım

bence kp i geçiştirmeyin

yani sizi aradı Cumartesi eşin uyuyor

eşim uyuyor dersen bu hayır demek değildir, uyanınca geliriz demektir

eşim uyuyor biz bugün evden çıkmamaya karar verdik zaten şu gün de görüşmüştük sizinle bu sefer bizsiz yiyin sonra görüşürüz anneye de selamlar deyip konuşmayı sonlandıracaktın

hadi onu geçtim biz yemek yiyeceğiz zaten diye i,kinci konuşma olunca belki çaya geliriz demeyeceksiniz

gelmeyeceğiz diyeceksiniz

net olacaksınız ki belki ikna ederiz diye elli kere aramasın

eşin de ertesi gün aynısını yapacaktı dışarıdayım x de annesinde akşam da onu alacağım gelmeyeceğiz diyecekti

kırılan küsen kendi bilir

bir süre sonra sizin ayrı eviniz olduğunu öğrenirler

Çok iyi düşünmüşsünuz. Açık olun gidin hem barışırsiniz hemde düşüncelerinizi söyleyin.
Bazende onlar aramadan siz gidin onlarla biraz vakit geçirin. Hatta sık sık zamansız gidin bıktirın:KK53::KK48:

Back