Adetin 11. Gunundeyim. Pardon yumurtam 16 mm dedi galiba. O sinirle unuttum. Yahu Dr ben sana smear için geldim, ben burdaki drlara güvenmediğim için kalkıp istanbula gittim zaten ordaki profla irtibat halindeyim. Prof bana beynimdeki adenomun hamilelikte butume riski olmadıgını söyledi. Burdaki Dr gitmiş konuşmuş başka Dr larda, bugun bana yine 1 sene bekle diyor. Ben de dedim ki beklemeyeceğim. Kac aydır bana hafif pco oldugumu söylüyordu, halbuki Prof normalsin dedi. Zaten ben gecen ay prolaktinim düşünce yumurtladim. Bugun bu bana diyor sen zaten her ay yumurtlamayabilirsin, dene bakalım zaten kendiliğinden hamile kalamayabilirsin. Onun istemeyi aklına getirmediği hormon testlerini ben coktan yaptım, hersey normal. Pcoymus. Moralimi bozuyorlar. Ben hamile kalicam, risksiz de bebeğimi dogurucam, görecek hepsi
Hayatım ben senin beyninde olan adenom kısmını bilmiyordum. Aaynı şekilde bir arkadaşımda var 39 yaşında ve henüz çocuğu yok. İlk tanı kısmıda kadın doğuma gidiyor ve prolaktini çok yüksek çıkıyor, diğer bütün değerlere bakıyorlar herşey normalken bu nasıl olur deniyor ve beynindeki tümör tespit ediliyor. 3 yıl kadar tedavi gördü. Son 1 yıldır ilaç tedavisi olmuyor kontrole gidiyor, büyüklük olarak artık küçük olduğundan bi ilaç almıyor. Ve şu an benim doktoruma gidiyor (o da prof) bunun hamile kalması yada sonrasında gebelik sürecinde bir etkisi olmayacağını söyledi doktoru. Yalnız onun başkaca problemleri var, 2-3 kere düşük yaşamıştı düşükler sonrası kürtajlarda rahimi mahvetmiş doktorlar, rahim yapışıktı 1,5 yıldır onun operasyonlarını oldu. Şimdi kısmetse önümüzdeki ay çalışmalara başlayacaklar.
Bir de biliyosun ben bu hafta PKO Muyum PKO muyum diye ortalarda dolaşırken, PKO tedavisi görüp 3. ayında bebeğine kavuşan başka bir arkadaşımla temasa geçtim. Onun da prolaktini yüksek oldugundna PKO tedavisi görmüş ancak prolaktin düştükten sonraki 2. ayında da hamile kalmış :)))