Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar daha önce 1 kere yazmısdım pkoluyum 7 aylık evlıyım 5 aydır çocuk istiyoruz bugun adetimin üzerinden 2 gün geçti sabah uyanmama yakın test yaptıgımı ve pozitif cıktıgını görüp havalara uçuyorum sevıncten bu rüyayı gördükden 5 dk sonra kalktım acaba yapsammı dedım yaptımm ve pozitif ilk defa hamilelik testinde poszitifi gördüm cok sewınmedım heran hersey olabılıyor sonucta hastaneye gittim ultrasona bakdı doktor ve kese yok görünmüyor dedi erken gebeli olabılır dedı karnımın agrıyor dıye söyledım ıdrAR ve kan tahlılı ıstedı ıdrar sonucunu götürdüm enfeksıyon yok karnın agrıyabılır ama önemlı degıl dedı saat 5:30da gel kan tahlılı sonucunu al dedı suanda karnım agrıyor acaba hamilemiyim cok merak ediyorummm..dualarınıza ıhtıyacım var allah bu sevıncı yaşatır umarım isteyen herkese..
adet döngün kaç gün canım nerden anladın 4 ünde çatladıgını? anlatırsan yorumlarım.
Bu arada ben de bu ay şu jeli almayı düşünüyordum atarlıdan güzel haberi alınca da kesin almaya karar verdim Unlugul sen acele etme bu ay olmazsa alırsın... Hatta topidik kullansın baktın hamile kaldı kesin alırsın
Kızlar şimdi sonucu aldım hamileymişim...
ama inanın sanki regl olacakmış gibi ağrım var.. inşallah sorun olmaz.. değerim 1649 muş...
Kızlar agzınıdan bal damlıyor inşallah hamileyimdirrrr yüce rabbim inşallah nasip eder o kadar çok dua ettimki tek kendim için degıl isteyen umutla bekleyen herkes için..zaman geçmiyorr yaa bıan önce 5:30 olsun istiyorum.
kızlar çok kötüyüm dün pembemsi bir kan geldi bugün de kanama biraz arttı,doktora gittik ultrasondan baktı kese yoktu nohut tanesi gibi bir nokta vardı,değerlerime baktı hcg 51,9 progesteron 2,22 çıktı düşük mü yapıyorum 1 hafta oldu adetim geçeli sadece folik asit ve progesteron hapı vardi,değerleri takip edecez dedi kanama devam ederse büyük ihtimalle kimyasal gebelik olabilir dedi,çok kötü oldum benim durumumda olan var mı
merhaba kızlar daha önce 1 kere yazmısdım pkoluyum 7 aylık evlıyım 5 aydır çocuk istiyoruz bugun adetimin üzerinden 2 gün geçti sabah uyanmama yakın test yaptıgımı ve pozitif cıktıgını görüp havalara uçuyorum sevıncten bu rüyayı gördükden 5 dk sonra kalktım acaba yapsammı dedım yaptımm ve pozitif ilk defa hamilelik testinde poszitifi gördüm cok sewınmedım heran hersey olabılıyor sonucta hastaneye gittim ultrasona bakdı doktor ve kese yok görünmüyor dedi erken gebeli olabılır dedı karnımın agrıyor dıye söyledım ıdrAR ve kan tahlılı ıstedı ıdrar sonucunu götürdüm enfeksıyon yok karnın agrıyabılır ama önemlı degıl dedı saat 5:30da gel kan tahlılı sonucunu al dedı suanda karnım agrıyor acaba hamilemiyim cok merak ediyorummm..dualarınıza ıhtıyacım var allah bu sevıncı yaşatır umarım isteyen herkese..
Kızlar şimdi sonucu aldım hamileymişim...
ama inanın sanki regl olacakmış gibi ağrım var.. inşallah sorun olmaz.. değerim 1649 muş...
canım ilk kan testinmi.değilse önceki degerin kaçtı?progesteron vermiş zaten o degerin düşük.ilaçla tutunacaktır diye düşünüyorum.Allah büyük dua et ilacını aksatma.
ilk değer 75 di düşmüş biraz inş kanamam durur bebek tutunur lütfen dua edin
Cnm ovulasyon testi yaptim iki cizgide kopkoyu kirmiziydi adet dongumde bu ara duzensiz
canım ilk kan testinmi.değilse önceki degerin kaçtı?progesteron vermiş zaten o degerin düşük.ilaçla tutunacaktır diye düşünüyorum.Allah büyük dua et ilacını aksatma.
Kızlar adet tarihim 7. günü bugün.
Normalde 6-7 gün sürerdi bu defa adetim 5 gün sürdü. Şimdi de sanki biraz 1-2 saate adet olacakmışım gibi kasıklarımda hafif ağrı, karnımda deli gibi şişlik var. Bir de bilmiyorum size olur mu ama ben regl olmadan 1-2 gün önceden vajinada sanki hava kabarcıkları geliyormuş gibi his yaşarım. Şu an o hissi de yaşıyorum.
Ne demek oluyor bu, yoksa yeni bir kanama mı yaşıcam, ya da bir insan bu kadar erken yumurtlayabilirmi. Rutinde adet döngüm ortalam 26 gün.
canım adet döngün kaç gün mesela ben adetin 10.günü yumurtladım.ama 25 günde adet olurum zaten
canım bende 24-25 günde adet oluyorum ve adetin 9.ve 10.gübü yumurtluyorum kısa oldugu için döngümüz adet biter bitmez yumurtlama dönemine geçiyoruz.şişlik olur agrıda olur .adet biter bende 4-5 gün sürer ve anında yumurtalıklarım şişer baskı başlar karnım şişer .adetin 13.gününe kadarda yumurlarım
canım bende 24-25 günde adet oluyorum ve adetin 9.ve 10.gübü yumurtluyorum kısa oldugu için döngümüz adet biter bitmez yumurtlama dönemine geçiyoruz.şişlik olur agrıda olur .adet biter bende 4-5 gün sürer ve anında yumurtalıklarım şişer baskı başlar karnım şişer .adetin 13.gününe kadarda yumurlarım