- 15 Mart 2013
- 723
- 21
inşallah vardır canım, bekleriz biz birkaç gün daha. çok heyecanlandım, inşallah boşuna değildir. bebişşşş lütfen orda ollll
hayırlıısı diyelim canım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah vardır canım, bekleriz biz birkaç gün daha. çok heyecanlandım, inşallah boşuna değildir. bebişşşş lütfen orda ollll
Slm kızlar bende 24 nisanı bekliyorum benimde hiç belirtim yok bu ay yumurta takibi yaptırdım ve çatlatma iğnesi oldum bakalım bekliyorum çok aksilikler oldu tabi vajinamda yara oldu tam yumurtalama günlerimde vajinal enfeksiyon oldum doktor etkilemez gebeliği dedi ama bilmiyorum herşey allahtan nasip ederse olmuştur...
Kızlar bu preseed jeli nereye sürüyosunuz, yani ay nasıl sorsamki hımmmm yani girişemi yoksa içeriye doğrumu. İçeriye ise ben yapamammmmmmm ben alttan bile muayene olamıyorum. Cevaplarsanız sevinirim ona göre alıcam yada slmıycam. Umarım girişe bi yeredirrr yoksa olmazzzzzz olamazzzzz
yok canım 13 nisan ama hala olmadım 2 gün lekelenme old 3-4 nisan şimdide 14 ve 15 inde lekelenme oldu sabah test yaptım hiç birşey yok silik bile yok yani :44:
günaydın kızlar foruma girince iyi haberle karşılasın dedim az önce test yaptım hamiiiileyimmmmm:) bugün kan vericem kesinlesecek inşallah ...
evlilik yıldönümümüze 9 gün kaldı,eşim alyansını kaybetmişti ikimize alyans aldım,nasıl bir sürpriz yapsam fikir verebilirmisiniz arkadaşlar...aklıma pek bişey gelmiyor..
inşallah gebe çıkta ben sana öyle süpriz anlatacagım.yada facete resimlere bak eşim bana sevgililer gününde yapmıştı esinlenebilirsin .
seni gidi seniiii hiç de bahsetiyrosun kaç gündür adetim geçti diye gününü de saklamışsın sürprizmi yapacaktın bize heee ???
Kızlar hemen umutlanmak ve her ağrıyı gebelik belirtisi olarak algılamak istemiyorum ama,bir kaç gündür evde iş yapsam başım dönmeye başlıyor.tansiyonum düşer gibi..gerçi benim düşük tansiyon sorunum var ama ne bileyim bazen de diyroum inş.gebelik belirtisidir.eğer gebelik belirtisiyse yandık ilk haftalarda böyleyse sonrasını düşünemiyroum :)))
karar verdim kızlar,23 nisan sabahı adet olmam lazım eğer olmassam sabahtan direk aile hekimliğine gidip kan testi yaptıracağım,birşey varsa zaten kanda çıkar.25 nisana sonucu alırım eğer pozitifse sürpriz yaparım :))