- 15 Mart 2013
- 723
- 21
kızlar şimdi sonucu aldım hamileymişim...
Ama inanın sanki regl olacakmış gibi ağrım var.. Inşallah sorun olmaz.. Değerim 1649 muş...
:))))))))))))) amaninnnnnn ohh ohh çoğalın çoğalınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şimdi sonucu aldım hamileymişim...
Ama inanın sanki regl olacakmış gibi ağrım var.. Inşallah sorun olmaz.. Değerim 1649 muş...
Cnm ben pcosluyum ama 30 gunde adetim olur hic şaşmazdi ama oxak ayindan beli duzensizligim var..ocak ayinda adetim baya gecikti ilk doktora gittim progestan verdi onla adet olmadim sonra baska bi doktora gittim oda muayene etti ve 6 cm kist var dedi ilac verdi adet olunca gel dedi adet olunca gittim kisttim 2 cm kuculmustu zararsiz dedi ..sonra 10martta oldugum adet 18 martta bitti ve ovulasyon denemeye basladim 26 martta ovulasyon testim pozitifken kanamam oldu toplamda bes gun surdu ama 3 gu. vardi iki gun azdi...sonra kanamam bittikten 4 gun sonra yani 4 nisanda tesadufen bi ovulasyon testi yapayim dedim ve iki cizgide kopkoyuydu o gunleri degerlendirdik simdide persembe adet olmam lazim
26 martta yumurtalama kanaman oldugunu düşünüyorum ki bir çok kadında olurmuş.ovulasyonun hala pozitif çıkması gebelik akla getiriyor ama %50 ihtimal evde varsa gebelik testi yaparmısın bir tane.
:))))))))))))) amaninnnnnn ohh ohh çoğalın çoğalınnn
Canım benim kafam bir hayli karışık rutinde benim adet döngüm her zaman 28-29 günde bir idi, ancak gel gelelim son 5-6 aydır kısalıp 25-26 ya düştü. O nedenle sanırım bu kadar erken belirti yaşamaya alışık değilim. Ben o zaman bu akşam ovülasyon testi yapmaya başlıyayım. Kaldı ki yarın da doktor randevum var sanırım doktorum da yumurtlamaya dair bir belirti var ise bana söyler.
Sen ovülasyon testi kullanıyormusun canım
lütfen iyi şeyler duymak istiyorum allahım yarın
Kızlar şimdi sonucu aldım hamileymişim...
ama inanın sanki regl olacakmış gibi ağrım var.. inşallah sorun olmaz.. değerim 1649 muş...
Canım benim kafam bir hayli karışık rutinde benim adet döngüm her zaman 28-29 günde bir idi, ancak gel gelelim son 5-6 aydır kısalıp 25-26 ya düştü. O nedenle sanırım bu kadar erken belirti yaşamaya alışık değilim. Ben o zaman bu akşam ovülasyon testi yapmaya başlıyayım. Kaldı ki yarın da doktor randevum var sanırım doktorum da yumurtlamaya dair bir belirti var ise bana söyler.
Sen ovülasyon testi kullanıyormusun canım
lütfen iyi şeyler duymak istiyorum allahım yarın
Var cnm yapmistim gecen hafta negatifti cumayi bekliyeyim diyorum ama kararsiziz
kızlar çok kötüyüm dün pembemsi bir kan geldi bugün de kanama biraz arttı,doktora gittik ultrasondan baktı kese yoktu nohut tanesi gibi bir nokta vardı,değerlerime baktı hcg 51,9 progesteron 2,22 çıktı düşük mü yapıyorum 1 hafta oldu adetim geçeli sadece folik asit ve progesteron hapı vardi,değerleri takip edecez dedi kanama devam ederse büyük ihtimalle kimyasal gebelik olabilir dedi,çok kötü oldum benim durumumda olan var mı
ilk değer 75 di düşmüş biraz inş kanamam durur bebek tutunur lütfen dua edin
Selam kızlar, aranızda yeniyim. Hamile olup olmadığımla ilgili merak ettiğim şeyler var. Sizlerle paylaşmak istiyorum. Aranızda tecrübeli olanlar vardır mutlaka yardımcı olursanız sevinirim :)
Normal şartlarda adetlerim gayet düzenlidir. Martın 7 sinde adet olmam gerekiyordu normal tarihime göre fakat bu zaman oldu hala adet görmedim. Adetim geçtikten 3 gün sonra gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Hamilelik belirtileri olarak; kasık ağrılarım var, akıntım oluyor, gaz sıkışması yaşıyorum, lavaboya çok sık gidiyorum, bazen yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi. Bunlar kesin olarak hamilelik belirtileri midir. Yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. Bir yandan da hamilelik çıkmazsa diye de korkuyorum.
inanmıyorum sana 1 ayı geçmiş hala kan yaptırmadın mı :) ne sabır yarabbim.tekar gebelik testi yaptınmı canım yapmadıysan yaparmısın.
adetimin 10 cu gununnen ovi testi yapiyorum 10cu gun test iki cizgi kopkoyu cikti onan sonra gitgide azladi son bugun yaptim yine ikinci cizgi yok gibi duruyor...simdi adetimin 15ci gunundeyim bu ne demek yeni yumurtalama yokmu cok korkuyorum lutfen yazin sogan kurude iciyorum jeli almadim hala burda yok qaliba... kizlar bilenler beni cevapsiz komayin lutfen :26:
adetimin 10 cu gununnen ovi testi yapiyorum 10cu gun test iki cizgi kopkoyu cikti onan sonra gitgide azladi son bugun yaptim yine ikinci cizgi yok gibi duruyor...simdi adetimin 15ci gunundeyim bu ne demek yeni yumurtalama yokmu cok korkuyorum lutfen yazin sogan kurude iciyorum jeli almadim hala burda yok qaliba... kizlar bilenler beni cevapsiz komayin lutfen :26:
yap bir tane nolcak çıkarsa çıkar gecen hafta çıkmazdı ki.çıkmazsa gecmesini beklersin.
inanmıyorum sana 1 ayı geçmiş hala kan yaptırmadın mı :) ne sabır yarabbim.tekar gebelik testi yaptınmı canım yapmadıysan yaparmısın.
canım bana kalırsa boşuna bugün ovülasyon testi yapma. doktorun yarın zaten ultrasonla bakıp sana yumurta büyüklüğünü söyleyecek. ovülasyon testleri evde yumurtlamanın gelişini anlamak için. yarın inşallah olumlu şeyler duyarsın doktrundan, ben çok merak ederim, çıkınca haber ver. karnım da ağrımaya başladı kızlar, göğüslerim de ağrıyor, bu günlerde bol bol çalışma yapmalıyımmmm
Yaptıramadım ya çıkmazsa diye ama yarın yaptırmayı düşünüyorum. İnşAllah hamileyimdir. Belirtiler var ama bilemiyorum yaaa ne çıkacak sonucunda. dua edin
Tmm cnm eve gidince yapicam ama negatifi çakaçak gene bana test