- 6 Mart 2012
- 1.019
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özlemcim senni ne zaman
ekliyorum hemen :)
seni marrtta istiyorumda nedense :))
hemen ekliyorum :)
ilişkiden sonramıydı ağrıların ??
bide kan testini adetinden kaç gün önce yaptırdın ..
Nisan topiğii bekle biziii biz geldik bu ay hepimizin göbüşleri bebek dolacakk inşş
ben de geldim kızlaaaar benzi olmaz, umudum 23 nisanda :)))) inşallah bakalım hangimiz bu ay müjde vereceğiz
kızlar benımde bat 2 nisan aralık 28 de kürtaj oldumm 2 ay korundumm bu ay korunmadımmmm bekliyorummm hiç bi belirtim yok ne adet olma belirtim ne de başka bişeyyy inşş size güzel haberler verebilirimmmm nisanda anne olmayı isteyenler...
:2:
Cnm benm belrsiz ne zamn adet söktürücü kullanırsam o zaman
evet canım ilişki sonrası başladı ağrılarım.. kan testini de adetimden 1 hafta sonra yaptırdım yerleşme kanaması gibiydi çünkü ama sonuç negatifti.. yani <1.20 yazıyordu sonuçta..
özlem canım ben adet oldum artık burdayım .yeni bat 21 nisan düzeltirmisin
Nisan topiğii bekle biziii biz geldik bu ay hepimizin göbüşleri bebek dolacakk inşş
ben de geldim kızlaaaar benzi olmaz, umudum 23 nisanda :)))) inşallah bakalım hangimiz bu ay müjde vereceğiz
kızlar benımde bat 2 nisan aralık 28 de kürtaj oldumm 2 ay korundumm bu ay korunmadımmmm bekliyorummm hiç bi belirtim yok ne adet olma belirtim ne de başka bişeyyy inşş size güzel haberler verebilirimmmm nisanda anne olmayı isteyenler...
Bu arada arkadaşlar eklemediğim olursa lütfen tekrar yazsın bazen atlayabiliyorum bilerrrreeeek değül yaniii
eklendiniz kızlarr umarım o tarihe kalmadan öğrenirsiniz
[sıze=3]:) canım benim bat 7-14 nisan arası ( progestan kullandığımdan kestiremiyorum Geçen 13 martta oldum 6 gün önce maalesef )[/sıze]
ben 4 ay boyunca 18-25 gün arası adet oldum canım. seni endişelendirmek istemem ama benim yapılan tahlillerde prolaktinim yüksek çıkmıştı, ondan dengesizliğim oldu. tedavi oldum 3 ay içinde normale döndü. izle bakalım bir seferlik birşey mi oldu, gelecek aylarda düzenli gelecek mi diye. bazen stresten de olabiliyor çünkü.
sen ne dersen onu yazayım az çok ortalama bir tarih var mı aklında
kızlarr:)
biliyosunuz benim bat pazar. ama ben dayanamayıp bugün öğlen vakti test yaptımm ve silik 2. çizgiyi gördüm:))
sonra dayanamayıp kan tahlli yaptırdım ve 46 çıktı:)
dr hamilesin değer çok iyi dedi:))))