- 15 Mart 2013
- 723
- 21
canım yazıları mutlaka oku
okuyorum canım arada ama hiç belirtim yok (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yazıları mutlaka oku
arkadaşlar bugün kan testi yaptım 2 haftalık hamileyim çünkü değer 75 çıktı
Unlugul süpersin yaaa neler biliyosun maşallah ,seni hamile düşünüyorum hergün bebeğin içerde napıyo nediyo bilirsin
Maşallahhhh, hayırlı olsun. Bu haberi bizimle paylaştıysan soru bombardımanımıza hazır ol canım. Şimdi ilk olarak sat ve bat tarihin neydi? İdrardada çıktımı bide ne gibi belirtiler vardı cevaplarsan sevinirim
tşk ederim canım,sat 6 mart bat 7 nisandı.Kasıklarımda ağrı oluyor adet ağrılarından daha farklı aniden saplanıyor, idrarı dün yaptım silik çıktı çünkü daha yeni ben 32 günde bir yumurtladığım için 24 mart gibi döllenme olmuştur diye tahmin ediyorum. Birde afedersiniz ama çok gaz ve cırcır oldum
tşk ederim canım,sat 6 mart bat 7 nisandı.Kasıklarımda ağrı oluyor adet ağrılarından daha farklı aniden saplanıyor, idrarı dün yaptım silik çıktı çünkü daha yeni ben 32 günde bir yumurtladığım için 24 mart gibi döllenme olmuştur diye tahmin ediyorum. Birde afedersiniz ama çok gaz ve cırcır oldum
tebrikler canım.
gögüste değişiklik oldumu akıntın varmıydı mide yanması vs.. ateşin yüksekmiydi.yumurtlamanı anladınmı anladıysan nasıl anladın? :)
göğüslerim sadece büyüdü normalde adetten önce sertlleşirdi ama bu defa sadece büyüdü,akıntı özellikle yumurtlama döneminde oldu şimdi normal akıntı oluyor mide yanması olmadı bir de iştahım çok açıldı çok yiyorum bugünlerde bir de ilk defa tavuk dönerden tiksindim:)ben yumurtlama hesaplayıcıdan hesapladım ama yumurtlama günümde sağ yumurtalığımda ağrı oldu
Teşekkürler canım yani regl geçtikten 2 gün sonra idrarda sişik çıkmış bu ay bende geçmeden yapmıycam inş. Dayanabilirsem. İnşallah sorunsuz bi hamilelik geçirir bebişini kucağına alırsın
Topiğimiz bi anda hareketlendi bebiş geliyooo canım bide normalde reglinden önce göğüslerin ağrırmıydı bu sefer ağrıdımı şiştimi
hayır canım sadece uçlarda kaşıntı oldu bir de şişti ama ağrı olmadı
Keske öyle olsa ama benim 16-17.gunde oldu 29-30 günde adet oluyorum Dr umda ovülasyon kanaması dedi implantasyon bu kadar erken olmaz dedi, üstelik de bugün 2. Gün ve hala devam ediyo :s umarım haklı çıkarsın ama hiç umudum yok
Neyse kendi sıkıntımla oyalamayalım inşallah güzel haberler gelir herkesten bize de umut olur