- 1 Şubat 2013
- 1.517
- 3
14-15 en geç.önceside oluyor tabi
Ya kızlar yumurta çatladıktan en çok kaç gün sonra adet olunuyor bilen varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kızlar yumurta çatladıktan en çok kaç gün sonra adet olunuyor bilen varmı?
herkesin kendine göre işleri var işte...ne zaman sorsam işleri var...dün de kanamam olduğunda haber bile vermedim.atladım taksiye gittim geldim...
olsun canım üzme sakın kendini,benim de ailem ayrı şehirde eşimin teyzesi var o da uzakta oturuyor.ablam var yakın bana o da zaten yoğun çalışıyor.keşke hamile kalsam da kimse yardımcı olmasa diye de düşündüm açıkcası.tabi o durumu sen yaşadığın için daha iyi bilirsin ama üzülme sakın.çok kişi böyle kanamalı gebelik geçiriyor.bu arada sen bana mail adresini göndermiştin ama ben bulamadım seni ekleyemedim
Benim hissttiğime ve hesabıma göre yumurtalamadan 20 gün geçti.internetteki hasap la benimkisi uymuyor.Bir yerde 17-18 günü buluyor diye okumuştum.Acaba daha fazlasıda oluyormu diye merak ettim.İnşallah hamileyimdir.
bende sana msj attım mailini verirmisin diye görmedin :)
kızlar melisa çayı içmek istiyorum insanı sakinleştiriyor,bana hamilelik düşünüyrosan ada çayı ve yeşil çay içme dediler melisa çayı da zaralımı acaba bilginiz varmı ????
anlamadımki sen neye göre ne soruyorsun.adetin 10.günü de yumurtlaman olabilir.kaç günde adet görüyorsun? ayrıca akıntı olması illaki yumurtladın o gün anlamına gelmezmiş.
yok cnm benim sakasina diyorum oyle.. carsamba sabah yapalim normal test ile
canim yaaaa... insan yalniz basina doguyo istee.. yalniz yalniz da.. Allah yardimxin olsun.. bebegin sana tutunuyor iste doktor da sana umit vermis icini ferah tut canim.. bak nice insanlar lanama ile dogum yapmis.. umidini yitirme.. bebeginide uzme..
14-15 gün sonraYa kızlar yumurta çatladıktan en çok kaç gün sonra adet olunuyor bilen varmı?
kızlar sizden başka dostum yok me yazıkki..kanamam yinebaşladı..dua edin bana nolur...
Ahhh ahhh .Ilk ay hic gecikmeyen adetimi geciktirdim.Simdi iki aydir iyi ama 28-max30 oluyor.Hadi insallah bu aya.iyi haftalar arkadaşlar,inşallah bu hafta çok güzel haberler alırız.ben bu aydan da umudumu kestim gibi..bizim hafta sonu boş geçti ben de üstelemedim.ama galiba farketmeden stres yaptım gerçi geçen hafta ilk haftamızdı bayağı doluydu.eskiden olsa üstünde durmazdım da galiba çocuk isteğimden dolayı farkatmeden üstünde duruyorum.insan kendi bile engel olamıyor galiba stres yapıyor farketmeden.:)
14 gun sonra canimYa kızlar yumurta çatladıktan en çok kaç gün sonra adet olunuyor bilen varmı?
kızlar sesiniz çıkmıyor kayboldunuz
MERHABA KIZLAR
bende mart ayında gebelik bekliyordum fakat olmadı adetim 7 gün gecikince baya ümitlenmiştim fakat gebe değilmişim...
adet oldum 2 nisanda ve cuma bitti
sat 2 nisan bakalım bu ay daha sıkı çalışıcaz karar verdim ne yumurtlama günü ne test yapmak hiçbirşeye kafamı takmıcam doğal haline bırakıcam 2 güne 1 birlikte olucaz yememe içmeme dikkat edicem eğer Allah nasip etmişse zaten olur hadi bakalım herkese bol şansss
canım aynen valla en güzeli akışına bırakmak sakin olmak acele etmemek hiç beklenmedik anda oluyo cunku ne kadar plan yapsak ayarlamaya calışsak malesef daha cok uzuluyoruz bakalım hayırlısı artık
kızlar melisa çayı içmek istiyorum insanı sakinleştiriyor,bana hamilelik düşünüyrosan ada çayı ve yeşil çay içme dediler melisa çayı da zaralımı acaba bilginiz varmı ????
geçen ay biliyosun mira kendimi çok kaptırmıştım eşim de öyle ve çok üzülmüştüm dedim dünyanın sonu değil elbet zamanı vardır
sende nasıl durum bayadır bakamadım buraya
insan ne kadar umut bağlarsa daha cok uzuluyo canım malesef en güzeli hiç beklemediğimiz anda öğrenmek daha cok mutlu olunduğuna inanıyorum o zaman.dediğin gibi dunyanın sonu değil canım üzülmemeliyiz yani herseyden önce sağlık valla.benim malesef düşükle sonuçlandı canım ama elden bişey gelmiyo üzüldüm ettim ama ilki kadar üzülmedim doktorumda cok teselli etti sağolsun hayırlısı böyleymiş demek yapcak bişey yok