:)) ben galiba yarın yapıcam:) ama sizle de yine perşembe yaparım sizi yalnız bırakmam:)
Benimde bat 13 nisan dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, üzüldüm bence bekle, boş yere üzülmekte var sonunda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) ben galiba yarın yapıcam:) ama sizle de yine perşembe yaparım sizi yalnız bırakmam:)
bemcede erken ben bekleyemedim ilk tetimi cuma gunu yapmistim a negatif cikti tabiki... persembe gunu yapalim hep birlikte bakalim
pazartesi birlikte test yapalimmi diyordun bana
ben daha yapmadım test canım sözümü tutarım ben yapalım ama normal testlerde çıkmaz erken gebelik testi almamız lazım yada 2 gündaha bekleyip normal testte yapalım bu arada belim sırtım kopuyor
bu ay pek çok yönden senin için ilklerin ayı. bilmem farkında mısınnn??? ben çok ümitlendim, Allahım inşallah boş yere değildir
kızlar merhaba;
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.o kadar iyisinizki...çok zor günler geçiriyorum etrafımda tek bir arkadaşım yok.dün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duyduk.ama kanama hala devam ediyor kese dışında.doktor herşey normal kanamanın keseye zararı yok desede içim içimi yiyor..ah şu kan pıhtılaşması illeti yok mu...hergün iğne vuruyorum kendime,bide iç kanama yapıyor içerde..meleğim beni bırakmasında varsın olsun.sabaha kadar ağladım beni bırakması diye...eşim işte çalışıyor.bir kap yemek yapanımız yok...mecburen kalkıyorum kanaya kanaya yapıyorum....çok uzun yazıp moralinizide bozmak istemem.
sizleri çok seviyorum....Allah hepinize hayırlı evlat nasib etsin...bir an önce....
erken gebelik testi nasıl oluyo ki.ben bilemedim onu:)
ondan alalım da hep beraber yapalım yarın sabah hadi:))
Ben de tekrar yapcam yarın sabah unlugule söz verdim
kızlar almamanızı tavsiye ederim.doğru sonuç vermiyor.20 tl verdim.öküz gibi hamile değilsin yazıp beni üzdü o kadar.
kan testi yaptırın yahu yoksa yok varsa var
evlenince başka bir semte geldik.arkadaşlarım orada kaldı.çok vefalılar semt arası on dk gelmeseler bile ararlar belki dedim.bi-iki ben aradım sonra kimseden ses çıkmayınca vazgeçtim.kayınvalidem bana 10 dk uzakta....ne yazıkki gelmiyor..annem apartmanın üst katında oturuyor.oda çalışıyormuş....
ne zaman yapmıştın ve negatif sonuç aldın? bende aldım, dün yaptım negatif sonuç aldım ama hala içimde bir ümit var...
Ben de tekrar yapcam yarın sabah unlugule söz verdim
nasıl yani ,annenle aynı binadasın kv 10 dakka hadi arkadaşı gectim onlar neden gelmiyor (( üzüldüm .
herkesin kendine göre işleri var işte...ne zaman sorsam işleri var...dün de kanamam olduğunda haber bile vermedim.atladım taksiye gittim geldim...
herkesin kendine göre işleri var işte...ne zaman sorsam işleri var...dün de kanamam olduğunda haber bile vermedim.atladım taksiye gittim geldim...
yok cnm benim sakasina diyorum oyle.. carsamba sabah yapalim normal test ileben daha yapmadım test canım sözümü tutarım ben yapalım ama normal testlerde çıkmaz erken gebelik testi almamız lazım yada 2 gündaha bekleyip normal testte yapalım bu arada belim sırtım kopuyor
ben oğlumda adetimden 3 gün önce normal test ile öğrenmiştim çok silik bir şekilde çıkmıştı. O yüzden çarşamba sabahı yapmayı düşünüyorum normal test ile