kızlar ne alemdesiniz, sohbet koyulaşmış okuyorum yazdıklarınızı ben kayınvalidemlere geldim. eşimin memleketine geldik.
benim ayaklar çok fena şişiyor. kilomu ölçmedim ama 13 kilo almışımdır şimdiye kadar. sürekli ödem olduğu için tam kilomu bilemiyorum şuan.
çantalarınızı hazırladınız mı bu arada? 7. aydan sonra hazırlamak gerekiyormuş. ben fırsat bulursam haftaya hazırlayacağım.
canım bende tam 13 kilo almışım garip bi şekilde ellerim ve ayaklarımda ödem yok yüzüklerimi takıp ayakkabılarımı giyiyorum ancak bacaklarım şişiyor onun dışında ağırlaşma başladı yürüme şeklim bozuldu kramp sorunum var yemeklerden sonra midem kötülüyor yanma derdim var soda ve sakızla idare ediyorum haftaya doğum iznine ayrılıp eşimin memleketine oradan da anacığımın şevkatli kollarına atıcam kendimi zira yemek ve temizlik baya yoruyor beni tansiyonum epey düşük ve müthiş kansızlık var, allahtan eşim hallediyor bir çok şeyi ama artık bakıma ihtiyacım var bu arada çantayı da memlekette hazırlıcam hemen şimdilik böyle