canım Allah bağışlasın çok güzel bi kızın var nazar değmesin ben nazardan korkuyorum çok herkes bol bol maşallah desin :) bizimde az kaldı son ayımıza girdik her şeyimiz hazır paşamızın gelmesini bekliyoruz sağlıkla kucaklamak bizlere de nasip olur inşallah :)
canım öncelikle geçmiş olsun gerçekten çok sıcak son ay epey zor geçecek sanırım
bende memleketime geldim burada doğum yapacağım hastaneyi görüp önceden karar verdiğim doktorumla tanıştım her şeyden çok memnum kaldım kendisine sezeryan istediğimi de söyledim ayrıntılara 37. hafta karar vericez tam tarihte o zaman belli olacak, bebişin tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastane çantamı da hazırladım kenara koydum oğluş 29. haftadan beri doğum pozizyonuna gelmiş bekliyo umarım bi süpriz yapmaz gerçi 2 kere nts ye bağlandım şükür şu an için her şey güzel bi tehlike yok
oğlumun 4 boyutlu ultrason fotoğrafını aldım siması tamamen oturmuş tombiş yanaklı bi şey
ilk kez bu kadar net gördüm yüzünü çok heyecanlıyım sanki günler geçmek bilmiyo bi yandan hemen kucaklamak istiyorum bi yandan erken doğmasın gelişimi tamamlansın diye dua ediyorum geri sayım başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah haberleşiriz yine