- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
evet bakdirmisdim acik dediler bir tek stresden hormonum yukselir oda sakin olursam duser dediler
ohhh ne güzel açıkmış iştee şükret canım biraz bekle olmadı dr değiştir inş gerek kalmaz hamile kalırsın canım inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bakdirmisdim acik dediler bir tek stresden hormonum yukselir oda sakin olursam duser dediler
Canım benim tamamda sonuçta böle bi kanam geçirmişsin ne duruyorsun dr gitsene:)
insaalah hamilesindir hamileysen darisi bizim basimiza
cnm onu yazmayı unutmuşum benim içi sıvı dolu zarasız bir kistcigim varmış doktor demişti böyle kanaman olabilir diye...ya bide sıkıldım sürekli doktora gitmekten
boşver canım ya gülsünler tek rabbim hayırlı evlatlar versinde bize inşallaheşime diyorumki bebek olsun papuçunu dama atacağım hatta seni yataktan atacağım diyorum
canım daha çok yeni 7 ay hem hamile de kalabiliyormuşun bak ne güzel....elbetteki düşük iyi değil inşallah bir daha olmaz ama ben hiç hamile kalamadığım için ne bileyim işte üzülüyorum rabbim çok büyük asla isyan etmiyorum ama insanoğluyuz işte üzülmemek elde değil canımrabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım
Çift çizgiyi görmüşsün hemde belirgin tatlım ben ondan dr git dedim mutlaka hamilesindir çok sevindim allah kucağınada almayı nasip etsin inş sen yinede git dr cunyır kendini göstermiş işte:)
doktora fala gittiniz mi canim siz
ayyyy İNŞALLAH cnm darısı hepimizin başına...yazık eşime böyle bi ihtimal olabilecegini söyledim gözleri doldu..insallah vardır yoksada çalısmalara devam:)
inaallah canim bende istemiyorum doktora gitmek gidince icim aciyo sanki o zaman dahada uzuluyorum allahdan doktorsuz hamile kalmayi diliyorum allah verince kulu kim ki? allah versin insallahohhh ne güzel açıkmış iştee şükret canım biraz bekle olmadı dr değiştir inş gerek kalmaz hamile kalırsın canım inş.
ne guzel Allah hayirlisiyla hamilelik nasib etsin insallah...allah benimde esime boyle sevinc goz yasi nasib etsin insaallah kac vakitdir evlisin canim?
inaallah canim bende istemiyorum doktora gitmek gidince icim aciyo sanki o zaman dahada uzuluyorum allahdan doktorsuz hamile kalmayi diliyorum allah verince kulu kim ki? allah versin insallah
amin canım inşallahhhhh hepimize...1 yıllık evliyim cnm ben..inşallah cnm Allahım sana ve eşinede nasip eder:) sen ne kadarlık evlisin cnm?
evet aynen ya doktorlar çok negatif düşünüyorlar yok öyle olmaz yok böyle olmaz ..Allah o dedim mi olur bunu bilmiyorlar...bende tırsmaktayım doktora gitmekten gene negatif cıkacak diye
kızlar sonucum çıkmış negatif.... en azından içimde şüphe kalmadı...
evet canim gitdim doktora azerbaycanda ama birseyin yok dediler sonra hormonlara bakildi prolaktinmis neymis bilmiyorum o yuksek ciktdi muaine olundum 1 ay haplar icdim biraz duwsdu zaten cok yuksek olmadigini soylediler.. esimde yaptirmis sperm testi 25 yuksekliyi yani faizi ciktdi bu sperm sayisi nekadar yararli hic bi bilgim yok esime demisler ibu spermle cocuk olur...sende bir yillik evlisin?bilmiyorumki adetim normal herbiseyim normal... cocuk olmadigi icin cok uzuluyorum bugun agladim yine cunki biz esimle yalniz kaliyoruz ve rusyada kaliyoruz herkesden uzakda ikimiz yalnizik bir cocugumuz olsa ozlem giderirdik yalnizligi unudurduk sanki gunlerimiz gecmiyo..
kızlar kafam çok karıştı benim ...10 martta aqdet olmustum en son sonra 26 martta 3 gün ara kanamam oldu yani üzerinden toplam 9 gün geçti ve ovülasyon testi yaptım iki çizgide kopkoyu çıktı......bide 26 martta kanamam olurken de yapmıstım ovülasyon ordada pozitifti ...bu nasıl oluyo şimdi ümitlenmek istemiyorumm yinee bilen varsa yardım etsin bana lütfen
zamanını bekliyor o zaman sende beklemede kalkmak zorunda olanlardansın sağlık durumunun iyi olmasına sevindimdolunaycım ben arada doktora gidiyorum bir sorun yok dedi kist mist falan yok enfeksiyon yok adetlerim düzenli gayet.
korkma canim sen git doktora bak evden cikinca YA ALLAH YA MUHAMMED YA ALI DE cik insaallah hayirlisiyla hamile olursun
kizlar lutfen banada yazin sabunlu suyun ayrintilarini kac dakka oturmaliyiz sabunu tam icinde eitmelimiyiz ve cokmu su nolmalidi yani hic anlam veremedim tum bedenimizmi o suya girmeli? lutfen yazin canlarim
günaydın kızllllllllaaaaaaaaaar :)) benim umudum yoktu malum bu ay hamiş olacağıma dair.. nitekim yanılmadım ilaç yarın bitecek ama ben bugün gördüm kırmızıları yeni bat ilaca göre hesapladığımdan 28 nisan.. ayy aynı ayda 2. kez olcam şaka gibi yaaaaaa artık mayısa inşallaaaaaah