Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlaaaarrrrrr!!!!
unlugul rüyada görümceyle konuşmak ne ki? şifreli yazmışsın :)
Rüyada görümce veya baldiz görmek, dogum münasebetiyle ailenize yeni bir ferdin katilacagina isarettir. Gö-rümce ve baldiz ayni zamanda eve girecek yeni bir neseye ve se-vince de yorumlanir. diyor :)
evet kızlar benim mart rüyam bitti nisanda tam kararlııyım peki ya sizler ? :))))
herkes BAT bilgisini verirse ekleyelim arkadaşlar
GELMEMESİ İÇİN DUALAR İSTEYEN BAT'LAR
yedikolik => 5 NİSAN (kendisinin mart ayı içinde hamiş olduğunu öğrenmesini diliyoruz :)
esrarengiz86 => 5 NİSAN ( umarım oda martta bebiş olduğunu öğrenir)
egumus => 5 NİSAN yaş 35 - 9 aydır
melisa87 => 5 NİSAN
ahseninur => 5 NİSAN
YESILFINDIK => 5 NİSAN
Damla17 =>5 NİSAN
sener => 6 NİSAN
kimim85 => 6 NİSAN (ortalama  )
meryemsare =>7 NİSAN
inci61inci => 7 NİSAN
topidik => 8 NİSAN
fiyonkluGelin => 8 NİSAN4 aydır istiyor
deniz_yyy => 9 NİSAN
Bbilim => 9 NİSAN
theparadise => 10 NİSAN
A_ZADE => 10 NİSAN
sendrom01 => 10 NİSAN
pufboregı => 11 NİSAN
cedricx => 12 NİSAN
dolunay78 = >12 NİSAN
gnl 84 => 12 NİSAN
ncy_ => 13 NİSAN
hersey_guzel_olacak => 12 NİSAN
sinolog => 14 NİSAN
ozlemgok => 15 NİSAN yaş 33 -1 yıldır- ilk çocuk
oznurun => 15 NİSAN
aysboz => 15 NİSAN
atarli => 17 NİSAN
dilzar => 17 NİSAN
alphinrosa => 18 NİSAN
__mevsim => 18 NİSAN
ucrubucrub => 19 NİSAN
Ceylinnila => 19 NİSAN
Meltemtnc => 19 NİSAN
beremm => 20 NİSAN
melake26 => 20 NİSAN
unlugul =>21 NİSAN
Nilay => 21 NİSAN
yedirenk79 => 23 NİSAN
aysenazz =>23 NİSAN
analist52 => 24 NİSAN
TUGBAYA => 24 NİSAN
dandinidandini => 25 NİSAN yaş 27 -2 Aydır- ilk çocuk kız ikinci isteniyor
Drysnr => 26 NİSAN
impossible_is_nothing => 27 NİSAN
ellermbomboskald24kasm11 => 27 NİSAN
melekkkkkim => 28 NİSAN
Nurecrin => 30 NİSAN
kırmızı gören mayısa sarkan hamiş adaylarımız
nrkny (umarım nisan sonunda bir sürpriz olur)
rosesoulcan => 3 NİSAN
tekasur
günaydın kızllllllllaaaaaaaaaar :)) benim umudum yoktu malum bu ay hamiş olacağıma dair.. nitekim yanılmadım ilaç yarın bitecek ama ben bugün gördüm kırmızıları yeni bat ilaca göre hesapladığımdan 28 nisan.. ayy aynı ayda 2. kez olcam şaka gibi yaaaaaa artık mayısa inşallaaaaaah
şaka değil canım bende ayda 2 ye denk geliyor:))) 24 günde adet oluyorum
günaydın kızlaaaarrrrrr!!!!
unlugul rüyada görümceyle konuşmak ne ki? şifreli yazmışsın :)
Rüyada görümce veya baldiz görmek, dogum münasebetiyle ailenize yeni bir ferdin katilacagina isarettir. Gö-rümce ve baldiz ayni zamanda eve girecek yeni bir neseye ve se-vince de yorumlanir. diyor :)
Kızlar merhaba, benimde SAT 14 MART , BAT 13 Nİsan sabırsızlıkla bekliyorum sonucumu :)
SUPEEERRRR!!! Hadi bakalım, inşallah rüyan çıkar :)
senin kullandığın fitiller süresince korunman gerekmiyor di mi canım?
valla canım fitili 1 gün kullandım dün doktor kullan dedi ama smear sonucu ve diğerlerine göre lh a falan göre tek bir kötü hücre yok vs... deyince bende dün kullanmadım çalışmalara başladık.:) zaten adete 2-3 gün kala kanda çıkıyor gebelik varsa doktorda öyle diyor eger gebelik varsa adetin 22.günü kanda çıkmaya başlarmış.geç döllenme istisna durummuş.bende dedim kan yaptırırım eger yoksa fitile başlarım .hani bir rahatsızlık olupta vermemişti sonuçta.şansıma tutar falan zarar vermim dedim.:)
şaka değil canım bende ayda 2 ye denk geliyor:))) 24 günde adet oluyorum
hayırlısı diyelim bu ay güzellikleri yaşa da ayın sonu başıı farketmez diyelim :)))
günaydın canımmm
ooo leğen falan boşver sen artık yıkardan dire mesaj gelmiş sana :)))
hayırlısıyla ekliyorum
doktorcum ben sana birşey soracağım bizi aydınlatırsanız sevinirim
22.gün kanda çıkıyor diyorsunuz ya yumurtlama tarihini hesaplayamayanlar içinde aynımıdır.
arkadaş benim bunlara neden kafam basmıyor anlamadım gitttii :))))
iyiki varsın ünlügül
güya bende artık istemeyenim he :)))
Günaydın kızzllarrr,
Ben de arada bakıyorum bi haber var mı diye de sanırım, daha net haberler yok kimseden.
Bakalım kimler gelecek bu ay ?
Benim de arada kasık ağrısı, baş ağrısı oluyo bu günlerde galiba adet görücem, neyi yanlış yapıyoz bilmiyom ki..
Bi de bişi dicem sizde hiç ilişki sonrası oranızda kaşıntı oluyo mu ? Acaba diyorum hani hemen duş almıyoruz öyle yatıyoruz ya ondan mı oluyo ? Bu ara pek kaşındım ben.
günaydın arkadaşlar,
bugün yeni haberleri bekliyoruz,....unlugulcüm sen de hiç boş geçmiyon maşallah iyi çalışıyon.valla bizim de bu ay ben boşvereceğim dedim.şimdi de benimki bu ay aktifleşti ne iş anlamadım 2 güne bir çalışmalar gayet iyi.bana dün diyorki bu ay da çocuk olmassa ben doktora gideicem diyor.:)))) baksananız demekki sadece biz değiliz onlarda da var telaş.yok gibi görünüyrolar ama birden çıkıyor ortaya.bu ay inanın hiç bir şeye kızıp sinirlenmemeye çalışıyorum.sinir stres olmasın diyorlar ya ondan yaniii..
günaydın arkadaşlar,
bugün yeni haberleri bekliyoruz,....unlugulcüm sen de hiç boş geçmiyon maşallah iyi çalışıyon.valla bizim de bu ay ben boşvereceğim dedim.şimdi de benimki bu ay aktifleşti ne iş anlamadım 2 güne bir çalışmalar gayet iyi.bana dün diyorki bu ay da çocuk olmassa ben doktora gideicem diyor.:)))) baksananız demekki sadece biz değiliz onlarda da var telaş.yok gibi görünüyrolar ama birden çıkıyor ortaya.bu ay inanın hiç bir şeye kızıp sinirlenmemeye çalışıyorum.sinir stres olmasın diyorlar ya ondan yaniii..
bide cumartesi pazar yumurtlama dönemim kaçırmım dedim kızlar biz ilk dün çalışmayı yaptık sabah benden ilk defa bu kadar oldu ama şeffah uzayan akıntı varya baya bir boşaldı.iyide uzuyordu.tövbe yarabbim ya neler konuşur olduk ovulasyon testimde dün silik çıkmaya başlamıştı.benim merak ettiğim yeni bir konu var.şimdi adet döneminde eşimizde bişey yapamıyor 1 haftaya yakın içinde kalıyor acaba o zaman dahamı iyi ?