Kızlar çok tşk ederim iyi dilekleriniz için tek tek alıntı yapamıyorum baya konuşmuşsunuz yine :)) iştahım olmadığı için canım hiç bişey istemiyo. Eskiden ekşi şeylere bayılırdım her yemekte turşu yerdim ama onu bile gözüm görmüyo artık. Mesela portakal yiyorum bulantımı hafifletir diye ama tadı buruk geliyo greyfurt gibi, muz yiyorum ekmek gibi geliyo un kokuyo sanki. Tat ve koku duyularım allak bullak :/ Allah çubuk krakeri bulandan razı olsun diyorum :))
Bu arada size kendi deneyimlerimi anlatmak istiyorum belki yardımcı olur. Biraz açık yazıcam kusura bakmayın. Çocuk yapmak için her ne kdr sperm, yumurta, rahim ve cinsel birliktelik gerekse de herşey beyinde bitiyor. Beyin rahatsa hamile kalma şansı çok daha yüksek oluyor. Yumurtlama testleriyle akıntıyla fln uğraşıp strese girip o iş yapılınca görev haline geliyo ve zevk alınmıyo. Biz eşimle öyle belli günler sevişilcek diye ayırmadık canımız ne zaman isterse yaptık. Aman sperm biriksin kaliteli olsun diye de düşünmedik sadece yaptığımız şeyden zevk almaya baktık.
Size tavsiyem o işi eğlenceye dönüştürün yani illa uyumadan önce yatak odasında olcak diye bi kural yok. Bunun banyosu var salonu var oturma odası var, günün değişik saatleri var
) yeterki kendinizi şartlandırmayın. İnşallah önümüzdeki hafta hamile haberleri teker teker gelmeye başlar sizin için de dua ediyorum kızlar