İş arkadaşımın 2 yaşında oğlu var. İkinci çocuğuelbette düşünüyor ama 3 yıl sonra falan. Geçenlerde de bana korunmasız ilişki için uygun tarihleri sormuştu. Ben de elbette 28 günde bri regl oluyosan 12-20 arası problemli burda deneme demiştim. Sanki bunu dememişim gibi o tarihler arasındaki 14. gününde eşiyle ilişkiye girmiş, ilk adet tarihini yanlış hatırlayrak. 1 haftadır hergün hafif kanaması vardı bir türlü regl olamıyorum olamıyorum derken yoksa dedim bu yerleşme kanaması mı! Bunu da hayatında ilk defa duymuş bu arada! Ha bu arada 1 hafta öncesinde de bu kanama başladığı an doktora gitmişti, doktorda hiçbir problem yok regl kanaması geliyor sorun yok demişti. Neyse test aldı yaptı sonra bana sevinçle geldi ay çok şükür hamile değilim çizgi açık renk çıktı demesin mi! Çığlık atmam bir oldu, ne diyosun seeen haaytında hiç bu konuları bilmeyen elektriğin suyun olmadı bir mecrada yaşayan zır cahiller gibi kontrol çizgisinden daha açık renkte çıktı diye hamile değilim diyen arkadaşımın testini çöpten aldık baktım ve hakikaten kontrol çizgisinden açık ama oldukça belirgin bir çizgiydi.
Diyeceğim o ki çocuk sahibi olan çok iyi üniversitelerden mexun olan arkadaşımın bile bu süreçlerden hişçbir şekilde haberi yoktu. O an belki de onun cahil değil de benim gereğinden fazla şey bildiğime kanaat getirdim çok fazla ayrıntı bilip kafama takıyorum, millet nasıl rahat.
Bu arada arkadaşımın regli 2 gün geçince 213 idi 2 gün sonra ise 450 oldu, ancak aldıracak