Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmasa da vardır bi hayır bozma moralini inş. güzel hayırlı haberler verirsin canım :)
yaaa ben bişi söylicemmm ayın 28'inde hasta olmam gerekiyordu ama olmadımm hasta olacağıma güne bir kaç gün kala pembe akıntım olurdu hafif hafif hiç bişi olmadı bi de yaklaşık bir hafta evvelinden kahverengimsi akıntım oldu ya ben hamile olmuşmuyumdur oldumsa napıcamm ayyyyy çok değişik bilememdim ilk kez böle oldu olmuştur dimi bu ay ovulasyon testi kullanmıştım ve hamileliği planlayalı 5 ay oldu bu ay 5. ayımm :/
Offoffff bu ay yalnizca 12.ve 14.gun calismaoldu.soniliskiden 12gun gecmis oluyor bugun testler negatif....
Insallah olmustur canim.Kan testine git bence./Benimde ocaktan bu yana iste 6 ayoldu
veeee gebelik testi yaptım hamileyim arkadaşlarr bu ovülasyon testini şiddetle tavsiye ederim... Yarın da kan testi yaptırcam inş.
veeee gebelik testi yaptım hamileyim arkadaşlarr bu ovülasyon testini şiddetle tavsiye ederim... yarın da kan testi yaptırcam inş.
tebrık ederım canım Darısı bızlerın basına eeeeeeeeeeeeeeeeee anlat bakalım neler yaptın kacıncı denemendı adetın gecıkdımı bırtek ovı testımı kullandın arkadasım?
canını sıkma hayatım daha erken bikaç gün daha bekle derim. Ayrıca sen ve eşin kontrolden geçtiniz mi, bunu sanırım daha önce de sormuş olabilirim ama cevabını unuttum kusura bakma lütfen
Tebrik ederimm:):)veeee gebelik testi yaptım hamileyim arkadaşlarr bu ovülasyon testini şiddetle tavsiye ederim... yarın da kan testi yaptırcam inş.
şimdi canım benim bu ayla birlikte 5 aydır planlama yapıyordum. 4 ay olmadı bi arkadaş bu testten bahsetti bana neden olmasın dedim laboquick ovülasyon testi gitti gidiyordan sipariş ettim kullanımında bi sıkıntı olmadı idrarla yapılan bir test... son ayda onu kullandım şükür Rabbimin de izniyle hamileyim... normalde 28 günde bir adet kanama oluyo... hiç şaşmaz bu ay gecikti ben de gebelik testi yaptım... sonuç bu... o yumurtlama anını tutturmak zor iş ve yaklaşık 1 yıl bile uğraşanlar var ALLAH o testi çıkarandan razı olsun bence çok işlevsel bişi :)
Canımcım ben hormonlarıma vs ultrasonlada muayne oldum .Doktor tuplere falan gerek yok sımdılık 1 yıl dolmadan çok erken diyor.ama eylule olmadı eşimde gidecek
Tebrik ederimm:):)
Canım hergün mü çalışma oldu koyu çıkınca yoksa bir gün arayla mı?
Kızlar 6 haziranda regl olmuştum.Şimdide 2 temmuzda geldi.Yani 27. günde geldi.
Hava ısındı diye oldu galiba.Hesaplayınca heralde 13. gün yumurtlamışım.Bizde 12. ve 14. gün çalıştık ama olmadı bu ayyyBen psikoloğa gidicem en iyisi bu heralde ben stresden diyorum artık kendime
tebrık ederım canım Darısı bızlerın basına eeeeeeeeeeeeeeeeee anlat bakalım neler yaptın kacıncı denemendı adetın gecıkdımı bırtek ovı testımı kullandın arkadasım?
Canım eşin hiç test yaptırdımı sperm sayısı hareketliliği filan , yaptırmadıysanız ona bi bak derim. Yaşın kaç bilemiyorum eğer vakit kaybetmek istemiyorsan beklemeden yaptırın eylülü niye bekliyesinki. Bildiğim kadarıyla zor bi testte değil eşin açısından , sorun yoksa hem kafan rahat olur bi sorun varsada belki bi ilaçla filan hallolucak bişeydir. İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda güzel haberini paylaşırsın bizlerle
Canım ben 28 yaşındayım eşim 29 yaşında.Ne bileyim yaa .Eşimde dahe erken diyor ben takıyorum biraz bir rahatlasam
Canımcım ben hormonlarıma vs ultrasonlada muayne oldum .Doktor tuplere falan gerek yok sımdılık 1 yıl dolmadan çok erken diyor.ama eylule olmadı eşimde gidecek
Tebrik ederimm:):)
Canım hergün mü çalışma oldu koyu çıkınca yoksa bir gün arayla mı?
Kızlar 6 haziranda regl olmuştum.Şimdide 2 temmuzda geldi.Yani 27. günde geldi.
Hava ısındı diye oldu galiba.Hesaplayınca heralde 13. gün yumurtlamışım.Bizde 12. ve 14. gün çalıştık ama olmadı bu ayyyBen psikoloğa gidicem en iyisi bu heralde ben stresden diyorum artık kendime
şimdi canım benim bu ayla birlikte 5 aydır planlama yapıyordum. 4 ay olmadı bi arkadaş bu testten bahsetti bana neden olmasın dedim laboquick ovülasyon testi gitti gidiyordan sipariş ettim kullanımında bi sıkıntı olmadı idrarla yapılan bir test... son ayda onu kullandım şükür Rabbimin de izniyle hamileyim... normalde 28 günde bir adet kanama oluyo... hiç şaşmaz bu ay gecikti ben de gebelik testi yaptım... sonuç bu... o yumurtlama anını tutturmak zor iş ve yaklaşık 1 yıl bile uğraşanlar var ALLAH o testi çıkarandan razı olsun bence çok işlevsel bişi :)