- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 78
- 31
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Emiyor mu? Mükemmel Annelik Beni Teğet Geçti
En çok satan ve indirimli kitaplar, oyuncaklar ve kulaklıklar; kültür ve eğlence dünyası idefix'te.www.idefix.com
Buyur mükemmel anne :)
Eğer güvenip adresini gönderirsen seve seve hediye ederim.
Gece uyumadigin vakitte okursun:)
yazdığımdan bunumu anladınız.bilgimi yarıştırıyoruz.Konu sahibinin doğum sonrası depresyon geçirdiğini nereden anladınız?
Klinik psikolog veya psikiyatrist misiniz?
Ki olsanız bile buradan bu kadar az data ile tahlil yapamazsınız.
Ayrıca ben psikolojik hastalıktan değil tepkisellikten bahsettim.
Ikisi çok ama çok farklı bir şey.
Biri rahatsızlık biri davranış biçimi.
Mesela karnı tok, sırtı pek, altı temiz, uykusu var, koydunuz yatağa, uyumuyor mu?
Pek bilgim yok bebek sahibi biri cevaplarsa sevinirim.
Bu bebeleri emzirip, gazını çıkarıp koyunca kendi kendilerine uyumuyorlar mı ya? Uykusu gelince neden uyumuyor bu bebekler anlamıyorum. Biri beni aydınlatsın. Çok merak ediyorum.
Çok güldüm şu an.
Daha dün sipariş verdim.
Hanımefendi bilgi yarıştırmıyorum.yazdığımdan bunumu anladınız.bilgimi yarıştırıyoruz.
Mesela karnı tok, sırtı pek, altı temiz, uykusu var, koydunuz yatağa, uyumuyor mu?
Uyumaz.
Belki oda sıcaklığı istediği gibi değil sıcak-soğuk, üstündekiler az geldi-fazla geldi, annesini yanında istiyor:
Bebek iç sesleri:
Burası neresi bilmiyorum tanımıyorum, dünya mı, yatak ne, üzerime ne sardınız, her şey yabancı, her şeyden korkuyorum, her şey beni geriyor, bir tek annemi tanıyorum, anneğ anneğğ.
Hah, yanımdan ayrılma, temas et, noldu, gözüm ağırlaşıyor, nedir bu? Dönemiyorum, hareket edemiyorum, daha önce yüzüyordum-uçuyordum, bu ne biçim dünyağ.
:)
İşte bende öyle zannediyordum . Emzir, gazını çıkar koy uyusun . Ama saksıdaki çiçeğe öyle yapabilirmişsin. Şimdiki çocuklar folik asitten, balık yağlarından böyle bence . Sulu götürüp susuz getiriyorlar . 7 aylık bebeğim uykusuzluktan bayılacak mesela , gözleri gidiyor uyumuyor , yerine avaz avaz bağırıyor , katılana kadar ağlıyor çünkü uyumak istiyor aslında . Sordum niye ağlıyorsun ? Uyumuyorsun? ‘Canım öyle istiyor’ dedi
Bi tane uyku kapsülü olacak var ya. (Tısss sesiyle açılıp kapananlardan) Koyacaksın bebeği. Üstünde ihtiyaç göstergesi olacak. Baktın yemek ihtiyacı düşmüş, çıkarıp besleyip geri koyacaksın kapsüle.
Şöyle bir şey
Eki Görüntüle 2564537 .
Hamileydim.İşte bende öyle zannediyordum . Emzir, gazını çıkar koy uyusun . Ama saksıdaki çiçeğe öyle yapabilirmişsin. Şimdiki çocuklar folik asitten, balık yağlarından böyle bence . Sulu götürüp susuz getiriyorlar . 7 aylık bebeğim uykusuzluktan bayılacak mesela , gözleri gidiyor uyumuyor , yerine avaz avaz bağırıyor , katılana kadar ağlıyor çünkü uyumak istiyor aslında . Sordum niye ağlıyorsun ? Uyumuyorsun? ‘Canın öyle istiyor’ dedi
Aslında çok şanslısın bence ne güzel bebeğini kendin büyütüyorsun . O bakıcıları olan kişiler ilerde pişman olacaklar .Keşke çocuğumu emzirip büyüdüğünü görseydim diye .. Biraz da kış geldi tabi dışarı çıkarmıyorsundur onun stresi vardır, biraz sabret canım havalar ısınınca çıkar gezersin çocuğunla ..Birde unutma sen rahat olursan çocukta öyle oluyor ama sen stresliysen çocukta hissediyorBakacak kimse yok.
Korkuncsuncidden.
Doğar doğmaz konusamadiklarina şükrettim şu an.
Bi tane uyku kapsülü olacak var ya. (Tısss sesiyle açılıp kapananlardan) Koyacaksın bebeği. Üstünde ihtiyaç göstergesi olacak. Baktın yemek ihtiyacı düşmüş, çıkarıp besleyip geri koyacaksın kapsüle.
Şöyle bir şey
Eki Görüntüle 2564537 .
Anasın sen ana.
Cefakar olacaksın, ezIyet cekeceksin, uykusuz kalacaksın. Yok öyle bedavadan sütümü helal etmem terfisi.
Azıcık çocuğu uslu olana bile, sen çocuk buyuttum deme, anne oldum deme falan diyorlar.
Bunlardan kullandığını düşün..
Aslında çok şanslısın bence ne güzel bebeğini kendin büyütüyorsun . O bakıcıları olan kişiler ilerde pişman olacaklar .Keşke çocuğumu emzirip büyüdüğünü görseydim diye .. Biraz da kış geldi tabi dışarı çıkarmıyorsundur onun stresi vardır, biraz sabret canım havalar ısınınca çıkar gezersin çocuğunla ..
Uyumaz.
Belki oda sıcaklığı istediği gibi değil sıcak-soğuk, üstündekiler az geldi-fazla geldi, annesini yanında istiyor:
Bebek iç sesleri:
Burası neresi bilmiyorum tanımıyorum, dünya mı, yatak ne, üzerime ne sardınız, her şey yabancı, her şeyden korkuyorum, her şey beni geriyor, bir tek annemi tanıyorum, anneğ anneğğ.
Hah, yanımdan ayrılma, temas et, noldu, gözüm ağırlaşıyor, nedir bu? Dönemiyorum, hareket edemiyorum, daha önce yüzüyordum-uçuyordum, bu ne biçim dünyağ.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?