- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 78
- 31
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Herkes kınadığını yaşarmışbir kadının bir kadına bu kadar acımasızca davranması inanılmaz üzücü, sonra da kadına şiddet gösteren erkeğe şaşıyoruz, bu da kadının kadına psikolojik şiddetidir, büyük konuşmayın, kimseyi de kınamayın, kınadığınızı yaşamadıkça ölmezsiniz
Öyle ama siz mutsuzsanız bebek mutlu olamazki.. 3 yaşında kızım var çalışıyorum. Ev sorumluluğu, çocuk sorumluluğu kendim için hiçbirşey yapmaya vaktim yok. Ve kızım gece 2 3 defa uyanır ağlama krizine giriyor ona rağmen 6da kalkıyorum sabah. Mutsuz bir bebek dediğiniz için öyle yazdım.Sanki keyfimden mutsuzmuşum gibi yazmışsınız.
Çok şükür mazoşist değilim.
Anneliği sevmediğimi de yazmadım.
Sadece yapamıyorum dedim.
Başaramıyorum.
takılma hatta oyle yorumları görmezden gel.derince nefes al.içinden geçecek bunlar diye tekrar et.Sanırsınız çocuğa eziyet ediyorum ya.
İki gram gülsün diye 40 takla atıyorum evde.
Sanki aksini iddia ettim.
Gündüz uykularını da benle uyuyor. Başından kalmıyorum ki.Uyuyamadiginiz zamanlarda bidunyacocuk, serapreyhaniogluarikan, oyacanak, gizemerbirer, attachment pareting sayfalarıni inceleyin. Bebeğin ihtiyacini görmezden geliyorsunuz. Bebeğiniz anne kokusu, sıcakligi arıyor. Oğlum 11 aylık olana kadar gündüz uykularinda yanındaydım. Şunları muhakkak yapmam gerek demek yerine bebeğinizi dinleyin, onun sizi yönlendirmesine izin verin
bırak onlar mükemmel anneliği oynasınlar.bizim amacımız mükemmel annelik değil önce kendisi iyi olmaya çalışan sonra çocuğuna faydası olan anneler olmakBen şunu anladım.
Kadın yapayalnız.
Herkes maşallah mükemmel anne olmuş
------gerçekmi bunlarneden gerçekleri söyleyince kötü yorum mu oluyor .
Çocuğu uyutmaktan nefret etmiş üzeri kusmuk kokuyor muş bu yüzden depresyona girmiş vay efendim vay bizimkiler üzerimize parfüm küstü zaten hiç bir anne bebeğini uyutmak için uğraşmıyor bebek gidip kendisi yatıyor tabiii Asıl soru size gelsin annelik kolay değil bebeği yaparken herşey düşünülmeli her şey yaşanir öyle degilmi
Ben anlamıyorum hiç mi tükendikleri sıkıldıkları zamanlar olmadıbırak onlar mükemmel anneliği oynasınlar.bizim amacımız mükemmel annelik değil önce kendisi iyi olmaya çalışan sonra çocuğuna faydası olan anneler olsun
Ah dursaBebek sahibi olmak böyle birsey. Yani normal olan bu. Ne yazikki önceden kestiremiyoruz. Zaten önceden bilse birçok kişi anne olmak istemezdi. Acele etmeyin daha çok erken. Elbet biraz büyüyünce kendi düzeniniz olusturacaksiniz. Yalnızlık zor tabi ben de tektim. Bağlayın bebeğinizi sling ile kucaginiza çıkın dışarı. Hem size iyi gelir hem bebeğe. Gidip bir kahve içebilir yuruyüs yapabilirsiniz. Eğer depresyonda iseniz yardım alın. Ayıp değil suç degil
Ne desinler Mahmut mu desinler lohusalık işte adıValla konu annelikse
burada ben böyleydim de sen neden böyle değilsin diye bir konu yok kardeşim . kendimden örnek verdim ama yine bu kadar depresyona girmedim.Her ne olursa olsun bir anne
annelikse bu kadar kolay değil herşeyin sorumlusu çocuğu görmek sonra depresyona girmek bunun adına da sizin gibiler lohusa diyor işte ne yapalım
bakma sen onlara en dibini yaşamışlardır.yada anneleri kv leri yada işte birileri gelip destek olmuştur moklu bezlerine.yoksa böyle bir anne peri masallarında bile olmaz.inanmaBen anlamıyorum hiç mi tükendikleri sıkıldıkları zamanlar olmadı
Şaka gbi.
3 yaş sonrası malesef rahatlık değil kızım 3 yaşında. Akılalmaz şeylerle oynuyor kafasından aşağı sirke dökmüş dü akşam ve aynı yerdeyiz çamaşır asarken farkettim sürekli peşindeyim gözünü ayıramıyorum. Telefon tablet vermiyorum diye kırsın döksün öğrensin herşeyi ağlayarak gülerek ama zor bi yaş 3 yaşEn az 3 yaşına kadar bu cizgide hafif saga hafif sola sapmalarla gidecek. Önce durumu kabul yoluna bir girelim. Az once benzer birbaska konuya da yazdim kesinlikle haftada hic değilse 1-2 eve ucretli yardimci gelsin. Aylik 300 tl atiyorum az harcama yapin bu duruma bütçe ayirin. Bakacak kimsenin olmayisi bastan bellidir az cok zaten o yuzden buna kilitlenip kendinizi bunaltmayin. Arkadaslariniz bu konuda sansli cikmis ne mutlu onlara ama siz de ufak tefek planlarla kendinize nefes alacak ortami olusturabilirsiniz. 9 aylık anneyim benzer süreçler yasaniyor ister istemez ama çözüme odaklanmaya calisin. Yoksa sinir hastasi olursunuz. Birkac denemeden sonra icime sinen kimseyi bulamadigim icin annemi aldik biz yanimiza. Su an esim annem ben beraber buyutuyoruz miniği. Gönülden anliyorum seni. Allah yardimcisi olsun herkesin.
Kanguru sevmedi.Başarısız olmak bu kadar kötü bir şey değil, rahatlayın biraz :)
Bazı şeyler de eksik oluversin.
Emmedi diye dünyanın sonu gelmez. Gece uyuyormuş, varsın gündüz uyumasın.
Sürekli gezmek istiyorsa, ergonomik kanguru edinin, boba, tula, neko fiyat fiyat desen desen var. Deneyebileceğiniz şekilde kiralayan da var.
Benim ilk çocuğum 2 yaşına kadar kanguruda büyüdü. Sizin veledin tıpkısının aynısı idi :)
Ben de sürekli anne olmayı beceremedim diye yetersizlik hissiyle bogustum.
Sonra ikinci bebeğim oldu, sonra da 3.
Şu an süper kahraman gibi hissediyorum.
O zaman kafama taktiğim her şeyi rahat bıraktım. Ben ne zaman rahatladıysam çocuklar da düzene girdi.
Önce siz iyi olmaya çalışın. Bebeğinizi bırakmak istemiyorsanız, birakacak kimseniz yoksa birlikte çıkın.. havalar soğuk ama uygun ekipman her şeyi çözer :)
Bu arada bahsettiğiniz uyuyamama Bende de var.
Kendinize ayıracak sakin kafa ile tek vaktiniz o olduğu için uyumuyor olabilir misiniz?
Eski günleriniz gibi, çocuksuz, tek tabanca :)
Bende oyle en azindan.
Uyumayarak daha çok dinleniyor olabilirsiniz. Uykuya, saatlere çok kafa yormayin, akışına bırakın
Valla konu annelikse
burada ben böyleydim de sen neden böyle değilsin diye bir konu yok kardeşim . kendimden örnek verdim ama yine bu kadar depresyona girmedim.Her ne olursa olsun bir anne
annelikse bu kadar kolay değil herşeyin sorumlusu çocuğu görmek sonra depresyona girmek bunun adına da sizin gibiler lohusa diyor işte ne yapalım
Ne desinler Mahmut mu desinler lohusalık işte adı
Ücretsiz izindeyim.Herkes eski hayatına dönmüş, siz ücretli izin mi aldiniz? Neden etkinliklere katılamıyorsunuz? Siz tüm bunları yaşarken eşiniz nerede, hiç yardımcı olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?