• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes eski yaşamına döndü. Peki ben?

Evet bu cook belli oluyor inaninki 21 yaşım da anne olduğuma takmışsın sizede bravo diğer yazdıklarım pek dikkatinizi çekmemiş
İnsanlar derdini anlatıyor. Bu kadar hassas bir konuda kadın olarak, anne olarak anlayıp destek ve teselli vermek varken iyice kendi kötü hissetmesi için yorum yapmak neden?

Valla konu annelikse

burada ben böyleydim de sen neden böyle değilsin diye bir konu yok kardeşim . kendimden örnek verdim ama yine bu kadar depresyona girmedim.Her ne olursa olsun bir anne
annelikse bu kadar kolay değil herşeyin sorumlusu çocuğu görmek sonra depresyona girmek bunun adına da sizin gibiler lohusa diyor işte ne yapalım
Büyüyünce geçecek inanın ;)
Bi kere lütfen bazı şeyler için bebeğinizi de kendinizi de zorlamayın madem siz uyuyamıyorsunuz bırakın onu da uyutmaya zorşamayın

Gündüz uykularını azaltın gece daha fazla uyuyabilir
Gündüzleri brbeğinizin yanına uzanın sürekli onunla aktiviteler yapın durmuyorsa oyun halısı vs alın o oyalar biraz

Bi de size Hatice Kübra Tongar ın (soyadından emin değilim) youtube kanalı var orayı izlemenizi tavsiye ederim. Bebekli hayatı nasış güzel idame ettirebilirizi anlatıyor gayet güzel sohbetler falan oraya bakın.

Hayat eğer isterseniz güllük gülistanlık da olabilir bu şartlar altında.
Herkes bunları yaşıyor e annelik var olduğu sürece o kusmuklar da olacak o ağlamalar da zırlamalar da. Sizin bu duruma nasıl baktığınız sizi mutlu ya da mutsuz edecek hepsi bu :)
Gündüz Uyusa da azaltsam uykuları.
Oyun halısı süs oldu.
Çığlık çığlığa nefret etti.
Sadece kucakta gezeyim istiyor.
Oyalanmak diye bir şey yok.
Ben olmak Prundayom başında ve sürekli şarkı söylemem lazım.
Bağıra bağıra hem de.
Ancak öyle mutlu.

Nasıl uyutmaya çalışıyorsun ? Bazı bebekler öyle .. canım benim kızım bugün tam 7 aylık ama İnan gündüz uykularımız hala yok .gece uykularımız güzeldi o da bölündü 1 aydı diş geliyor galiba. Bazı çocuklar böyle işte .. ben de yalnızım , üstelik bebeğimi alıp işe gittim doğduğundan itibaren 6 aylık olana kadar . Çok daha zor durumda olanlar var . İllaki geçecek bu dönemler. İlk değilsin ve son da olmayacaksın . Allah evlatlarımızın acısını göstermesin ;)

kadın daha dört ay olmuş doğum yapalı bazı yorumlar takdireşayan nitelikte.ve bunları yazanlar yine hemcinslerimiz.utandım kendi adıma.lohusalığı üzerinden atamamış bir kadın dertlenmiş ve gelen cevaplar ilginç.doğum yapmayanlar yada doğum yapıp o psikolojiyi yaşamayanlar yorum yapmayın bi zahmet yahu.

Ben şunu anladım.
Kadın yapayalnız.
Herkes maşallah mükemmel anne olmuş

Ben şunu anladım.
Kadın yapayalnız.
Herkes maşallah mükemmel anne olmuş

Çocuklar da yapayalnız...

Bunu da ne olur dikkate alsın anneler...

İçim acıyor böyle büyüyen çocuklara...

Elimde değil...

Amacım gerçekten üzmek, kırmak değil...

Ama evet çocuklar melek gibi...

Her şeyden vazgeçmek lazım belli bir yaşa kadar...

Çok muhtaçlar, çokkkk :(

Nasıl uyutmaya çalışıyorsun ? Bazı bebekler öyle .. canım benim kızım bugün tam 7 aylık ama İnan gündüz uykularımız hala yok .gece uykularımız güzeldi o da bölündü 1 aydı diş geliyor galiba. Bazı çocuklar böyle işte .. ben de yalnızım , üstelik bebeğimi alıp işe gittim doğduğundan itibaren 6 aylık olana kadar . Çok daha zor durumda olanlar var . İllaki geçecek bu dönemler. İlk değilsin ve son da olmayacaksın . Allah evlatlarımızın acısını göstermesin ;)
Uyku rutinleri var gece uyuyor sorun yok.. Ama ben uyuyamıyorum.
Gündüz emzirme mşnderine yatırıp normal bırakıyorum şş pat ile uyutuyorum 40 dk sürer.
Sonra 20 dakika da uyanır

Cocugu gece yaninizda yatirin, sizin kokunuzla daha uzun uyur. Gunduz de onunla birlikte bir kez siz de uyuyun, yine daha uzun uyur. Sinir stres yapmayin, 4 ay ise donmek icin erken bir sure zaten. Uyumuyor diye stres yapmayin, alin kucaginiza evin icinde dolasin. Hic durmuyorsa ev tipi salincaklar var ondan alin. 1 yasindan sonra rahatlayacaksiniz. Hemen her anne yasiyor bunlari

İnsanlar derdini anlatıyor. Bu kadar hassas bir konuda kadın olarak, anne olarak anlayıp destek ve teselli vermek varken iyice kendi kötü hissetmesi için yorum yapmak neden?
neden gerçekleri söyleyince kötü yorum mu oluyor .
Çocuğu uyutmaktan nefret etmiş üzeri kusmuk kokuyor muş bu yüzden depresyona girmiş vay efendim vay bizimkiler üzerimize parfüm küstü zaten hiç bir anne bebeğini uyutmak için uğraşmıyor bebek gidip kendisi yatıyor tabiii Asıl soru size gelsin annelik kolay değil bebeği yaparken herşey düşünülmeli her şey yaşanir öyle degilmi

Çocuğu uyutmaktan nefret etmiş üzeri kusmuk kokuyor muş bu yüzden depresyona girmiş vay efendim vay bizimkiler üzerimize parfüm küstü zaten hiç bir anne bebeğini uyutmak için uğraşmıyor bebek gidip kendisi yatıyor tabiii Asıl soru size gelsin annelik kolay değil bebeği yaparken herşey düşünülmeli her şey yaşanir öyle degilmi

Zerre anlamamışsınız

Gündüz emzirme mşnderine yatırıp normal bırakıyorum şş pat ile uyutuyorum 40 dk sürer.
Benim kızın da vardı gece ama dediğim gibi sanırım diş geliyor alt üst oldu herşey . İnan bana benimki de öyle . Yarım saat uyursa neredeyse zil takıp oynayacağım.
Geçecek illaki ..

Gündüz Uyusa da azaltsam uykuları.
Oyun halısı süs oldu.
Çığlık çığlığa nefret etti.
Sadece kucakta gezeyim istiyor.
Oyalanmak diye bir şey yok.
Ben olmak Prundayom başında ve sürekli şarkı söylemem lazım.
Bağıra bağıra hem de.
Ancak öyle mutlu.
Siz de mutlu olun ağlayabilen ve isteklerini ifade edebilen bi bebeğiniz var. Cihazlara bağlı bi bebeğiniz de olabilirdi değil mi ?

Bu şikayet ettiklerinize şükreden insanlar var. Lğtfen kendinize gelin lütfen. Benim size tavsiyelerim bunlar.ocuğunuz daha çok küçük yani onu değiştiremezsiniz eğitemezsiniz şimdi. Bu yüzden kendi bakş açınızı değiştireceksiniz el mecbur

İnsanların neler yaşadığını buraya yazdıkları kadar biliyoruz. “Hepimiz böyle şeyler yaşadık, daha kötülerinide yaşadık ama geçiyor” demek varken insanların yaşadığı sorunları küçümsemek alay etmek çok çirkin.

bir kadının bir kadına bu kadar acımasızca davranması inanılmaz üzücü, sonra da kadına şiddet gösteren erkeğe şaşıyoruz, bu da kadının kadına psikolojik şiddetidir, büyük konuşmayın, kimseyi de kınamayın, kınadığınızı yaşamadıkça ölmezsiniz

Çocuklar da yapayalnız...

Bunu da ne olur dikkate alsın anneler...

İçim acıyor böyle büyüyen çocuklara...

Elimde değil...

Amacım gerçekten üzmek, kırmak değil...

Ama evet çocuklar melek gibi...

Her şeyden vazgeçmek lazım belli bir yaşa kadar...

Çok muhtaçlar, çokkkk :(
Sanırsınız çocuğa eziyet ediyorum ya.
İki gram gülsün diye 40 takla atıyorum evde.
Sanki aksini iddia ettim.

Uyuyamadiginiz zamanlarda bidunyacocuk, serapreyhaniogluarikan, oyacanak, gizemerbirer, attachment pareting sayfalarıni inceleyin. Bebeğin ihtiyacini görmezden geliyorsunuz. Bebeğiniz anne kokusu, sıcakligi arıyor. Oğlum 11 aylık olana kadar gündüz uykularinda yanındaydım. Şunları muhakkak yapmam gerek demek yerine bebeğinizi dinleyin, onun sizi yönlendirmesine izin verin

Sizin gibi tipler yuzunden insanlar derdini anlatmaya korkuyor. Her yerden cikiyor bir "ee annelik kolay degil"ci zihniyet

Back