- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Gel sarılalım
Benim bebe de haftaya 4 aylık olacak.
Mükemmel anneler grubunda degilim maalesef.
2.aydan sonra emmedi.
Dısarıya itiraf pek edemesemde emcek bisey bulamadı bence cocuk.
Sütüm az,sagıyordum artk günde 50 cc anca cıkıyor.
Her kafadan bi ses,hep bi eksik hissetme hali.
Kvdeyle resmiyette adı konulmayan bi küslüğüm var(keske adı konulsa)
Kadını bir kasık suda bogasım var
Annem dahil,tmm takılma artk diyor ama yapamıyorm takılmadan.
Bu yuzden kocama da sogugum.
Bebekle aram iyi coksükür
Bi onunla iyi zaten
Gündüz 30-40 dk anca uyuyor
Haftada 2 gün annem 1 saat yıkamaya gelip,off bu evin hali ne?Düzenli olmayı ögretemedim size nutku cekip gidiyor
Yarım saatte evi mi topla?Yemek mi yap?Kendine mi bak?
Özetle yeni bebeli evler genelde böyle.
Sakin olup oldugu kadar demek lazım.
Gecen hafta tvye baktı diye oturup aglamıs biri olarak
Mümkünse sal bi kendini bacım.önümüzde daha blw var
Evet çarşamba günü gidicem.passiflora bendede ise yaramadı çok hafif bitkisel bir ilac o.ama emmiyirmus bebek psikiyatra gidip ilaç kullanabilirsiniz uykusuzluktan dolayı diyorum.ben de anksiyete vardı .ama emzirdigim için kullanamiyirdum ilaç .dekore dekore geçti günler.siz kendinize bu eziyeti yapmayin
Sağ olsun annem de 1 ay kaldı o da benim zorumla. Gerçi sonra dedim gittiği iyi oldu.
Bu çocuk çocuk değil 10 çocuğa bedel valla Allah sana yardım etsin dedi gitti.
Şaka gibi.
Yardım etmedi ki.4 ayın 1 ayında anneniz gelip kalmış, bir de yardım eden yok demeniz
Bebeğim daha 2 aylık bile değildi, tam 43 günlüktü annemi kaybettiğimde. 10 gün sonra kayinvalidem de gitti memleketine. Ben de yapayalnız kaldım, ama gerçek anlamda yapayalnız yani.
Bence psikologa mutlaka gidin.
Yardım etmedi ki.
Bir kere bile kucağına almadı.
Ben kucağımda yemek yaptım vs.
Ben güçlü bir anne değilim demek ki.Size kendimden örnek vermek isterim, benimde bebeğim şuan 7 aylık. Ve bebeğimi kendim büyüttüm. Maalesef ailem yanımda değildi tabiri caizse hiç kimsem yoktu. Doğumumda daha sadece kayınvalidem vardı. Sabah 5lere kadar uyumayan bir bebek, yalnız tek başına tecrübesiz ben. Ama bırakmadım kendimi. Bana muhtaç olan bebeğime ne kadar uykusuz yorgunda olsam yetmeye çalıştım. O uyuduğunda ev işlerimide hallettim yemeğimide yaptım, gerektiğinde o kucağımdayken bütün işlerimi hallettim. Annelik güçlü olmayı gerektirir. Kendini bırakıp çaresizce oturmayı değil.
Toparlanmaya ve ayağa kalkmaya ihtiyacınız var. Sizde her anne gibi güçlüsünüz. Şuan sadece içinizdeki gücü çıkarmaya bile enerjiniz yok. Ama böyle beklediğiniz müddetçe o güç kendiliğinden çıkmaz ortaya.Ben güçlü bir anne değilim demek ki.
Ben güçlü bir anne değilim demek ki.
Merak etmeyin hersey cok guzel olacak hepsi gececek insallahEvet çarşamba günü gidicem.
Artık ne gerekiyorsa ilaç versin...
Belki daha sağlıklı düşünürüm
Merhaba, tek başına bebek büyütmenin çok zor olduğunu ve zaman zaman insanı çok etkilediğini biliyorum. Tabi her bebek kesinlikle bir değil, kimi uzun uzun uyurken kiminin hiç uykusu yok, kiminin iştahı yok vs. Ek olarak herkesin şartları da birbirinden farklı. Kiminin birçok kişiden yardım alma imkanı var, kiminin hiç yok maalesef. Bu yüzden kendinizi kimse ile kıyaslamayın ve suçlamayın kesinlikle. Eminim bu günler de geçecek ve her şey yoluna öyle ya da böyle girecek. Son olarak bebek bundan sonra da hep huysuz olacak diye de bir şey yok, tamamen değişebilir, her şey için çok erken daha. Allah yardımcınız olsun.Doğu iznine çıkana kadar dedim farkında iseniz.
Şu an saat 2 bulduk ve ben ağzıma lokma koyamadım. Uyutmaya çalışıyorum oğlumu.
Keşke yapabiliyor olsaydım.
Ve evet öğretmenim.
Zihin engelliler öğretmeniyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?