- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 78
- 31
- Konu Sahibi maydanozsuyu
Donuklıktan kastınız nedir anlamadım.Çok çok özür dileyerek, yanlış anlamayın ama, bir şey diyeceğim, sizinle aynı görüşte değilim ok bunu kabul ediyorum. Ve ben bir çok dan dun yorumlar da yazmış olabilirim.
Ama sabahtan beri üstteki üye ve onun gibi bir çok üye çocuğunuza yönelik duygusal içerikli mesajlar yazıyorlar ve siz hepsine aşırı soğuk dönüyorsunuz. Sıfır esneklik.
Bu gerçekten çok dikkatimi çekti. Hem onlara dönüşünüz hem de çocuğunuzla ilgili kurduğunuz donuk cümleler... Kalben diyorum, empati yoksunluğuna sebep veren bir rahatsızlığınız olabilir mi? Bir uzmana gözükseniz mi acaba? Normal gelmiyor bana bu donukluk...
Çocuktan önce de gençliğinizde de var mıydı bu tarz donukluklarınız? Donukluktan kastım da; mesela olaylar karşısında tepkisizlik ya da örmeğin karşınızdakinin acısını anlayamama gibi durumlar?
Yardım amaçlı soruyorum bu arada... Bunu da yanlış anlamayın lütfen...
Sonuçta yazarsan iletişim kuruyoruz ve kısa ve net yazmayı tercih ediyorum.
Empati kurmak konusunda hiç bir sorunum olmadı aksine sempati kurabilen bir insanım. Yani birisini ağlarken görür isem ağlarım ondan daha çok dertlenirim.
Hatta saçma insanlara bu sebeple saçma yardımlar yapmış olup çok incindiği zaman oldu.
Saçmalık işte.
Sie öyle gelmiş olmalı.