- 9 Kasım 2015
- 2.827
- 4.094
- 133
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Görünce aciklar kendisi, elbette bebege annesinden daha guzel bakan ya da eş ölçüde bakan zor bulunur ancak zor da olsa bulunuyor. Etrafımda birkac örnek var. Ben de ayni umutla arayistayim.
Bebek arabasinda çok iyi dururdu benim çocuklarım güzel havalarda çocukla çıkıp dolassaniz belki sever dolaşmayıÇok dertlendim dünden beri.
Doğum yapalı 4. 4ay oldu.
Benimle doğum yapan bütün arkadaşlarım (4 kişiydik.) normal hayatlarına işlerine döndü.
Düzenlerini oturttular.
Ben neden oturtamıyorum şu lanet düzeni.
Bütün gün 4 duvar arasında çocuk uyutmaya çalışmaktan nefret geldi.
Bütün gün yapayalnız evde bıktım.
O kadar sinirlendim ki saha demin iş yerinin whatsupp grubundan çıktım. Sürekli etkinlik yapmak için buluşma planları yapılıyor ve resmen sinirlerim bozuldu oturdum ağlıyorum.
Kocaman bir kaosun içindeyim ve çıkamıyorum.
Çok mutsuzum mesela.
Aynaya bakınca kendimden tiksiniyorum.
4 kilo almışım aptal gibi. Ne giysem yakışmıyor.
Saçlarım dökülüyor.
Leş gibi kusmuk kokuyorum.
Baştan aşağı kendimden nefret ediyorum..
Geceleri uyuyamıyorum. Bebek Uyusa bile ben oturuyorum. Yorgunluktan gözlerim yanıyor ama uyuyamıyorum.
Gündüzleri tam bir facia 20 dakika uyuyup uyanan bir bebek. Uykusunu alamamış mutsuz bir bebek. Emmeyen bir bebek.
Yer yerim ağrıyor her yerim sızlıyor.
Sırtım kamburlaştı.
Ve yıllarca bu böyle gidecek gibi geliyor.
Hep mutsuz olucam hiç uyumayacak bu çocuk. Hep huysuz olucak.
Çok tükendim ben ya...
Annelik bana göre değilmiş asla..
Aaaa ruh eşim gelmişMerhaba sevgili geçmişim:)
Kalk, kendine çeki düzen ver.
Çocuğun ağlasa da koy ana kucağına, 3 dk duş al.
Sonra al kucağına makyaj yap, sonra pusete ve at kendini dışarı.
Durmasın, susmasın ama iki insan gör.
Bilirim bilirim, en derinden bilirim o bebeği ben.
Allahın zoruna gitmesin kan emici bir durum, yaşamayan hiç anlamayacak, dert anlatmayın.
Üzgünüm ama düzelmeyecek, bazı huyu düzelip öbürü bozulacak.
O sebeple alışmaya, bunlarla yaşamaya ve kendinizi akışa bırakmaya zorlayın.
İsterseniz özel mesajla ulaşabilirsiniz, çünkü gerçekten 3 sene önceki bensiniz.
Elimden geldiğince önerilerim olabilir.
Her seçimin bir zorluğu var. Kendileri çocuk sahibi olmak istemiş olmuş şimdi neden ağlanıyor? Ben bunu anlamıyorum. Çok fazla çift var aileye güvenip çocuk yapan.
Bir çocuğun uykusunun oturması en az 2 yılı buluyor disti gazdi derken zaten ilk bir sene zorlaşıyor bu durum. Bence de gece uyumuyorsaniz kendinizi iyi hissedecek şeyler yapın bir manikür bile bazen gerçekten insanı iyi hissettiriyor bu günlerde gececek biraz sabır.Ediyor elbette.
Sorun çocuk değil inanın.
Sorun neden ben başaramıyorum?
Niye yani?
Emzirmeyi başaramadım olmadı.
Uyut ayı başaramıyorum yok olmuyor.
Bacim icerikleri bastan sona bir oku istersen, konu sahibi ailesine cocugu atma derdinde falan değil aksine mukemmeliyetci oldugu icin yetemezlik hissinde ve kendisinden baska kimsenin bakamayacagini düşünüyor. El-insaf yahu..4 ayda doğurup aileye atmayı düşündüğünüz bebeği doğurmayın bence. Bu depresyon değil. İstememek. Baştan beri niyetiniz buymuş anlaşılan. Bebek bence en azından emme sürecini anne ile geçirmeli. Yazık yani doğurup doğurup atıyorsunuz. Emmiyormuş da ağlıyormuş da.. Oyuncak almadınız. Bir sürü derdi var çocuğun. İlginlenmek zorundasınız. Kimse size destek olmak zorunda değil eşinizden başka. O da olmuyorsa bunu düşünün. Gezemiyorum diye sızlanmak anlamsız.
Canım benim gel sarılalım . Ben de ögretmenim fakat calısmıyorum. Evlendim hamile kaldım . Ustune annem felc gecirdi gunluk islerini halledemiyor. Babam mecbur eve baglandi psikolojisi cok iyi degil . Annem biz bir sey yaparken gorse ben yapamiyorum diye agliyor icim oyle parcalanıyor ki .Aynen.
O kadar daraldım ki.
Ailem iflas etti. 2 sene önce. Babam defalarca intihar etmek istedi yalvardım telefonda saatlerce.
Babam sürekli ağlıyor annem sürekli mutsuz.
Ben çaresiz.
Zor bi bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?