- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 78
- 31
- Konu Sahibi maydanozsuyu
Kötü bakmıyorum zaten.Ne olur yapmayın böyle..Bakin yanlış anlamayın gidin tedavi olun ..Bebeğinize iyi bakın 4 aylık olmuş küçük de değil artık.O size muhtaç bir masum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötü bakmıyorum zaten.Ne olur yapmayın böyle..Bakin yanlış anlamayın gidin tedavi olun ..Bebeğinize iyi bakın 4 aylık olmuş küçük de değil artık.O size muhtaç bir masum.
Ne demek o ya 2 cocuk sezeryanla dogurdum kendim baktim siz gezmeyi tozmayi ozlemissiniz watsapp grubundan cikmaniz iyi olmus gezme tozma herzaman yapilir bütun sosyal medya hesaplarinizi kapatin cocugunuza zaman ayirin Herkesin bebeginin dadisi yok halinize sukredin biraz bakim yapin zor bise deil silkelenin kendinize gelin hergun dus alin kiloyu takmayin daha normal emziriyorsunuz verilir Kilo en son derdin olsun daha gecen bir bebek öldu kanser den o anneyi bi dusunun melis bebegin annesini ahh yasassydida uyutmasaydi emmeseydi mama yeseydide yasasaydi biraz güclü olun yahuuBakacak kimse yok.
Ne demek o ya 2 cocuk sezeryanla dogurdum kendim baktim siz gezmeyi tozmayi ozlemissiniz watsapp grubundan cikmaniz iyi olmus gezme tozma herzaman yapilir bütun sosyal medya hesaplarinizi kapatin cocugunuza zaman ayirin Herkesin bebeginin dadisi yok halinize sukredin biraz bakim yapin zor bise deil silkelenin kendinize gelin hergun dus alin kiloyu takmayin daha normal emziriyorsunuz verilir Kilo en son derdin olsun daha gecen bir bebek öldu kanser den o anneyi bi dusunun melis bebegin annesini ahh yasassydida uyutmasaydi emmeseydi mama yeseydide yasasaydi biraz güclü olun yahuu
Ayrıca emmiyor maalesef.Ne demek o ya 2 cocuk sezeryanla dogurdum kendim baktim siz gezmeyi tozmayi ozlemissiniz watsapp grubundan cikmaniz iyi olmus gezme tozma herzaman yapilir bütun sosyal medya hesaplarinizi kapatin cocugunuza zaman ayirin Herkesin bebeginin dadisi yok halinize sukredin biraz bakim yapin zor bise deil silkelenin kendinize gelin hergun dus alin kiloyu takmayin daha normal emziriyorsunuz verilir Kilo en son derdin olsun daha gecen bir bebek öldu kanser den o anneyi bi dusunun melis bebegin annesini ahh yasassydida uyutmasaydi emmeseydi mama yeseydide yasasaydi biraz güclü olun yahuu
Ne olur yapmayın böyle..Bakin yanlış anlamayın gidin tedavi olun ..Bebeğinize iyi bakın 4 aylık olmuş küçük de değil artık.O size muhtaç bir masum.
Kötü bakmıyorum zaten.
Bu benim de dikkatimi cekti ancak ruh haline yordum kolay değil. Ancak feristahi gelse cocuguma bakamaz bana gore.. cumlesini okuduktan sonra bir kaldim.. kalış o kalış..Çok çok özür dileyerek, yanlış anlamayın ama, bir şey diyeceğim, sizinle aynı görüşte değilim ok bunu kabul ediyorum. Ve ben bir çok dan dun yorumlar da yazmış olabilirim.
Ama sabahtan beri üstteki üye ve onun gibi bir çok üye çocuğunuza yönelik duygusal içerikli mesajlar yazıyorlar ve siz hepsine aşırı soğuk dönüyorsunuz. Sıfır esneklik.
Bu gerçekten çok dikkatimi çekti. Hem onlara dönüşünüz hem de çocuğunuzla ilgili kurduğunuz donuk cümleler... Kalben diyorum, empati yoksunluğuna sebep veren bir rahatsızlığınız olabilir mi? Bir uzmana gözükseniz mi acaba? Normal gelmiyor bana bu donukluk...
Çocuktan önce de gençliğinizde de var mıydı bu tarz donukluklarınız?
Feristahi gelse bakamaz mi diyor o neden miskiBu benim de dikkatimi cekti ancak ruh haline yordum kolay değil. Ancak feristahi gelse cocuguma bakamaz bana gore.. cumlesini okuduktan sonra bir kaldim.. kalış o kalış..
Kardesimin meme ucu ice donuk oldugundan emziremiyordu mama aldi oda rahat bebe de rahat oglumu da mama la buyuttum kizim da 5 ay emdi oda mamaya gecti çünkü sutum cekilmisti babam vefat edinceAyrıca emmiyor maalesef.
Bu benim de dikkatimi cekti ancak ruh haline yordum kolay değil. Ancak feristahi gelse cocuguma bakamaz bana gore.. cumlesini okuduktan sonra bir kaldim.. kalış o kalış..
Benim için benim çocuğuma feriştahı gelse bakamaz.
Kimseye bırakamam demek istediğimi açıkladım.
Gezmek tozmak değil derdim.
Ben gezip tozmam hatta tatillerde nefret ederim.
Sadece ne kadar bunaldığımı. Anlatmak istedim.
İş yerindeki etkinlik vs bahane.
Sadece çok sıkıldığımı anlattım
bu olmaz ama iste. kuaföre git, masaja git, kahve icmeye git. ama biseyler yap sirf kendin icin.Yardımcı oluyor ama tabi bir yere kadar..
İşte oluyor 5 e kadar.
5 de geliyor. 6 da banyo yaptırıp yatırıyoruz çocuğu.
Yani hafta içi 1 saat.
Hafta sonu da c. Tesş yarım gün sadece o bakıyor. Ben dışarıfayım. Güya yani.
Aklımda çocuk evin arkasına geçip oturuyorum.
2 sata sonra giriyorum eve.. Çarşı güzeldi vs. Diyorum
O zaman cocugunuza atmayin sucu belliki onceki hayatinizi istiyorsunuz artik gecti diye bise yok asil zaman simdi basliyo feristahi gelmesin zaten basta bakan kimse yok dediniz die yazdim birisi de lohusa depresyonu yazmis dogru bazilari çok zor atlatiyo Karakter meselesi olabilir esinize söyleyin biraz gezin tozun cocugunuzu annenize ve babaannesine birakin yoksa bir yer alin yaniniza ben bayiliyordum bebisimiz kanguruya katardik avm avm gezerdik hicde zor deil vee mamaya baslasin bence emmeyen bebek uyumazda çok sik uyanirBenim için benim çocuğuma feriştahı gelse bakamaz.
Kimseye bırakamam demek istediğimi açıkladım.
Gezmek tozmak değil derdim.
Ben gezip tozmam hatta tatillerde nefret ederim.
Sadece ne kadar bunaldığımı. Anlatmak istedim.
İş yerindeki etkinlik vs bahane.
Sadece çok sıkıldığımı anlattım
Abartmayın Allah aşkına. Sizin bebek en şanslılari. Bir yaşına kadar herkes bebeği ile kalmalı kesinlikle.Çok dertlendim dünden beri.
Doğum yapalı 4. 4ay oldu.
Benimle doğum yapan bütün arkadaşlarım (4 kişiydik.) normal hayatlarına işlerine döndü.
Düzenlerini oturttular.
Ben neden oturtamıyorum şu lanet düzeni.
Bütün gün 4 duvar arasında çocuk uyutmaya çalışmaktan nefret geldi.
Bütün gün yapayalnız evde bıktım.
O kadar sinirlendim ki saha demin iş yerinin whatsupp grubundan çıktım. Sürekli etkinlik yapmak için buluşma planları yapılıyor ve resmen sinirlerim bozuldu oturdum ağlıyorum.
Kocaman bir kaosun içindeyim ve çıkamıyorum.
Çok mutsuzum mesela.
Aynaya bakınca kendimden tiksiniyorum.
4 kilo almışım aptal gibi. Ne giysem yakışmıyor.
Saçlarım dökülüyor.
Leş gibi kusmuk kokuyorum.
Baştan aşağı kendimden nefret ediyorum..
Geceleri uyuyamıyorum. Bebek Uyusa bile ben oturuyorum. Yorgunluktan gözlerim yanıyor ama uyuyamıyorum.
Gündüzleri tam bir facia 20 dakika uyuyup uyanan bir bebek. Uykusunu alamamış mutsuz bir bebek. Emmeyen bir bebek.
Yer yerim ağrıyor her yerim sızlıyor.
Sırtım kamburlaştı.
Ve yıllarca bu böyle gidecek gibi geliyor.
Hep mutsuz olucam hiç uyumayacak bu çocuk. Hep huysuz olucak.
Çok tükendim ben ya...
Annelik bana göre değilmiş asla..
Görünce aciklar kendisi, elbette bebege annesinden daha guzel bakan ya da eş ölçüde bakan zor bulunur ancak zor da olsa bulunuyor. Etrafımda birkac örnek var. Ben de ayni umutla arayistayim.Feristahi gelse bakamaz mi diyor o neden miski