• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes erkek tarafından şikayet eder ben kendi ailemden.

Ne güzel fikrilerine değer veriyorlar demek ki, biz de o yok. Bizi bilmez, anlamaz diye düşünüp kendi bildiklerini, kendilerince doğru gelenleri uygulamaya çalışıyorlar canım. Kaç kere senin görümcen benim hiç bişeyim değil, sen sayesinde tanıdığım, anaannemle, kayınvalidenin dip dipe oturmasından kaynaklı samimi olduğumuz, görüştüğümüz insanlar hiç bir kan bağımız, akrabalık derecemiz yok dedim, üstelik sadece anne tarafım yok ki, siz böyle yaparsanız babam da benim halam hariç kendi halalarını, onların kızlarını, amcasının kızlarını çağırır? Hep kendi eşi dostunu düşünüyorlar babam da çağırmaya kalksa ne derler acaba? Aile içi değil, sülale içi nişan olur bizimkisi.:ssz:

Kesinlikle iyi niyetlerinden yapiyorlar, sonucta anne hayatta olmadigi icin kesin hepsi daha da özeniyordur.
Ama iste arada seni ve senin isteklerini unutuyorlar.
Neyse canim sen yine de nisan gününün tadini cikarmaya bak, duymamazliktan gel, görmemezlikten gel.
Insallah hersey gönlünce olur. Allah baska dert vermesin, hersey hallolur zaten.

Kesinlikle iyi niyetlerinden yapiyorlar, sonucta anne hayatta olmadigi icin kesin hepsi daha da özeniyordur.
Ama iste arada seni ve senin isteklerini unutuyorlar.
Neyse canim sen yine de nisan gününün tadini cikarmaya bak, duymamazliktan gel, görmemezlikten gel.
Insallah hersey gönlünce olur. Allah baska dert vermesin, hersey hallolur zaten.

Sağol, amin inşallah canım..

çok fazla müdahale ettirmişsiniz. ne istemede ne sözde ne kına ne düğün ne takılar vs ne giyeceklerim ne alışverişim hiçbir konuda ne kendi ailemi ne de karşı tarafı müdahale ettirmedik.

yetişkin iki birey maddi manevi neyin uygun olacağına sadece fikir için danışarak karar verebilirler. bugün bu kadar müdahale ettirirseniz yarın evlenince daha beteri olur.

Back