sizin koçun yükseleni ne acaba
Eşim koç, babam koç, dedem koç, eski sevgililerimden koçlar var, yakın arkadaşlarımdan da koç var
etrafım full koç.
Ve bilin bakalım ben neyim?
KOÇ.
️
kiz bu nasil aile
bu kadar kocun oldugu evde tansiyon aleti hep ilk cekmecede duruyordur.
benim kocun yukseleni aslan ayı da ikizler
Koçuz diye demiyorum inat desen var, kavga mı al yanına bi koş yürü git sırtın yere gelmez
Bi de sebep sonuç mantığı da kafa içimizde çok var anlık parlama sakinleşme bile bazen anında olabiliyor
ve tabi ki açık sözlülük
sevilmiyosak bundan sevilmiyoruz aslında iyi insanlarız enerjik eğlenceli yaratıcı maceracı ve mış gibiyi yapamıyoruz tabiatımız izin vermiyo keşke yapabilsem diye çok içimden geçirdiğim vardır
bi de direkt işin gırgırına vurup çözüm mantığına girmeye çalışıyoruz. eşinizin de içinde fırtınalar kopup ama belli etmeyip çözüme dönüştürmeye çalışıyo olabilir her şeyi.
Normalde çok anlamam son yıllarda ilgilenmeye başladım astrolojiyle, yıldız haritama baktırdığımda da
astrolog aslında herkesin her burcu taşıdığını dönemsel evlerinde aktifleştiğini söylemişti.
Normalde koçla koç anlaşamaz derler ama benim en keyif aldığım ve didişip sonra öpüşmekten de zevk aldığım insanlar koçlar.
Yükselenim yay, ay burcum da aslanmış. Belki onun da etkisi olabilir tabi. Yay ve aslanlarla iyi anlaşırım. Yengeç en yakın dostum var mesela.
Kişisel tecrübelerime göre anlaşamadığım burç Akrep
anlaştığım ve sevdiğim akrepler de var ama genellersek tilt olduklarım akrepler ve oğlaklar oluyo
Oğlaklar da gözü kara hırs ile akreplerdeki dışa vuran yüksek kıskançlık ve unutmayıp kinlenme durumu beni rahatsız ediyor.
aynen bu nasıl koç erkeği
koç erkekleri genelde bencil olur kavgacı olur duygusuz olur inatçı olur
Kiz bu nerenin koçu Norveç Koçu falan herhalde
ben hiç böyle bir koç tanımadim tam tersine fazla inatçı ve dik başlı olurlar sen telefonu kapatalım dersin 50 mesaj atar kavga etmek için
benim koçum Alman koçu
"seni sevmem benimle boyle konuşma hakkini vermez, sakinlesince ara lütfen" diyen koc da ortadogunun bağrından bir arap koçuydu.
iki de adana kocu vardi ama onlari övemicem. beraberken kuzulardi ayrilinca öküz oldular
benim sevgilim sakinligin sözlükteki adidir ya. uc bucuk ay oldu burada, basina neler neler geldi, Arabasini mi cizmediler, trafikte küfür mü yemedi, dön dolas park bulamayip arabayi kilometreler oteye mi parketmedi, diplomasini mi kabul etmediler, ne redler yedi sebepsiz ne paralar harcadı, devlet dairelerinde "suraya git- buraya git" diye defalarca pinpon topu gibi savruldu. yine de sakin, yine de "her sey insanlar icin" kafasinda
Kombin önemli. Sen yengeç olduğun için daha ılımlı yaklaşıyor olabilirler.
Ben yükselen akrep olarak en hararetli kavgalarımı koç burcuyla yaptim.
En tartışmaya açık, rekabetçi ve inatçı kişiler olarak tanidim.
Koç burcunu severim ve birçok dostum var ama ayağımı denk aliyorum
evet ya hic sevmem kavga gürültü. kiskirtici sozler soylemem, anlamaya calisirim genelde.
simdiki sevgilimle ilk senemizde - daha takılırken iki haftalik bir tatile cikmistik. duygusal olarak cok yakinlasmistik. son gün basit bir olaydan suratını astı sacma sapan. sabah oldu hala devam ediyor. ama hic kisisel almadim, bozulmadim. harika gecen bir tatilden sonra bir daha görüşür müyüz ne zaman denk geliriz belli degil - muhtemelen bundan dolayi duygulari karışıktır diye düşündüm, sükunetimi bozmadim :) sonra arabada rentacar sehrine giderken uzun yolda onu konuşturdum. "niye boyle davrandığımi bilmiyorum. sana kötü davranasim var. cok tuhaf hissediyorum" dedi, biraz agladi falan . ben de ona kucuk prensteki tilkinin evcillesme hikayesini anlattim. 'evcillesmeyi göze aliyorsan birkac damla gozyasini kabulleneceksin" gibi bir sey soyluyordu. (sonra cok sevdi kucuk prensi aylar once bilet almis, haftaya kucuk prens turnesine gidecez)
sonuc olarak ne ben kişisel alip kavga ettim. ne o duygularini anlamadigimi düşünüp hircinlasti. günün devami sarilarak gulerek gecti.
ya da trde yasamaya karar verdikten sonra benim evlenene kadar ailemle yaşayacağımı, onda her gece kalamayacagimi öğrendiği zaman.
onun için hayal kirikligi dolu bir gelismeydi. o gelmeden ben ev tutarim gelince beraber yasariz diye düşünmüş. bunda mesela kavga edecek gibi olduk ama yatakta uzanip gozlerine bakip ayaklari dolar bir pozisyonda konusmayi devam ettirdim, ne onu sucladim ne kendi kültürümü yerdim. kavga ortami dogamadan bir orta nokta bulduk
bir kere daha kavga etmeye cok yaklasmistik. onda da tatilde bir ulkedeydik ben sinirliydim. o da bana "space" vermisti. ki hic sevmem. bes saatlik bjr gerginlikten sonra sarap actim bir kadeh ona bir kadeh bana, sonra hem derdimi anlattim hem de ben kizginken hicbir sey yapmayıp bana alan taninmasindansa konusturulmaya calismanin daha uygun olacagini anlattim. sonuc olarak opustuk baristik.
uc senede en büyük uc kavgamiz bunlardi
ha bjr de benim onu bir sene kadar engellemem var ama o da kavgayla gürültüyle olmadi. sevgililik standartlarima uymayinca engelledim gitti