- 20 Ocak 2010
- 45.174
- 152.693
- 43
- Konu Sahibi damlaainkorea
Erkekde daha kötü maalesefAy Allah yardımcın olsun erkekte nasıl çok bilmiyorum ama kadınları hayattan soğutuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkekde daha kötü maalesefAy Allah yardımcın olsun erkekte nasıl çok bilmiyorum ama kadınları hayattan soğutuyor
Valla babam diye demiyorum dünyanın en iyi eşlerinden biri olabilir annemi hep el üstünde tutar, cimri asla değildir bir hediye alırken kalitelisini alır, çok çalışkandır tek kötü huyu alıngandır. Ak dersin kakam anlarAy Allah yardımcın olsun erkekte nasıl çok bilmiyorum ama kadınları hayattan soğutuyor
10 yaşında ilahi olarak donduruluyorlar ve hiç büyümüyorlar erkoları bu şekildeAy Allah yardımcın olsun erkekte nasıl çok bilmiyorum ama kadınları hayattan soğutuyor
Yay kadınlarında kıskançlık oluyor genelde ben çok seziyorum.Birkaç arkadaşım ve kuzenim vardı Cook ufak tefek minik detaylara takılıp küsüp ağlıyorlar yıldım valla
Bence siz Yay’sınızEski eşim Koç burcuydu. Oğlak burcu olarak büyük tartışmalar sorunlar yaşadık. Hayatıma giren eski sevgili de koç çıkmıştı onunla da anlaşamadık.. Koçlar ile büyük bir anlaşmazlık var aramızda
Benden uzak olsun asla tahammülüm yok tükettilerErkekde daha kötü maalesef
Eş seçerken dikkat edin kızlar10 yaşında ilahi olarak donduruluyorlar ve hiç büyümüyorlar erkoları bu şekilde
Bazı özellikleri benziyor. Eşim çok neşeli, hanımcı, eli çok açık, hediye almayı yani genel olarak vermeyi seven biridir. Ama çok içine ata ata depresyona girdi bu sene çıkması da çok zor oldu.Valla babam diye demiyorum dünyanın en iyi eşlerinden biri olabilir annemi hep el üstünde tutar, cimri asla değildir bir hediye alırken kalitelisini alır, çok çalışkandır tek kötü huyu alıngandır. Ak dersin kakam anlar
Keşke sadece kıskançlık olsaYa
Yay kadınlarında kıskançlık oluyor genelde ben çok seziyorum.
Valla duvar paylaşımlarından bana da hiç oğlak vibeı vermediBence siz Yay’sınız
Gezmeyi eğlenmeyi severim ama çok arkadaşım yok. Az ve öz insan tercih ediyorum. Hayvanları, doğayı, yürüyüş yapmayı, denizi gökyüzünü izlemeyi , araştırmalar yapıp okumayı çok severim. Fakat ruhsal olarak depresif melankolik olduğum için kendimi Oğlak burcuna benzetiyorum konuşkan birisi değilim ailemin yanındayken. Ama arkadaş ortamında bülbül gibiyim ve yerimde duramıyorum,sürekli hareket edesim geliyor kankilerimleBence siz Yay’sınız
duygusuzluk empati yapamama özelliğini erkekleri için düşünüyorum kadınlarında da fevrilik var birden parlama gibi o biraz korkutuyor beni yalan yokEvet duygusuz olduğumu heryerde de söylerim ama mesela bizde asla sinsilik bulamazsın beni seven olümüne sever sevmeyen sevmez bende öyle sevmediğimide hemen belli ederim herseye çözümüm var ama yüz ifademe asla ha şunuda söylim bizden pozitif yardım sever gazcıda insan zordur o yuzden arkadaşlsrim beni çok sever asla düşmelerine kötu hissetmelerine izin vermem
Hayatınızı bilmiyorum hersey burçtan ibaret değil ama konu burçtan açıldığı için diyorum babam da öyledir ama çabuk toparlanır annem çok sakinlestiren bir kadın olduğu için sanırım ama bu arada annem de aslan ve annem de sinirlendiği zaman yer gök yerinden oynar. Ben terazi burcuyum sürekli ara bulmaya çalışırım baba bak annem öyle demek istemedi, anne babamın üstüne gitme çok iyi biri olduğunu sende biliyorsun vs vs diye benim için çok daha yorucu ama ikisini de çok seviyorum çünkü anne babadan ziyade arkadaş olmayı başardık biz ailecek. Babam da panik atak var mesela, bende de olur arada birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Yay burcunun depresyondan çıkması biraz da size maalesef ve evet bu yorucu olabilir sizin için ama çok seviyorsanız bence gerçekten onlar ile uğraşmaya değer çünkü anladığım kadarı ile sizin de eşiniz iyi biriBazı özellikleri benziyor. Eşim çok neşeli, hanımcı, eli çok açık, hediye almayı yani genel olarak vermeyi seven biridir. Ama çok içine ata ata depresyona girdi bu sene çıkması da çok zor oldu.
yay kadınları neşeli pozitif oluyor genelde erkekleride ele avuca sığmaz gibi her an aldatma potansiyeli var gibiErkekde daha kötü maalesef
Maşallah ailenize ve sizeHayatınızı bilmiyorum hersey burçtan ibaret değil ama konu burçtan açıldığı için diyorum babam da öyledir ama çabuk toparlanır annem çok sakinlestiren bir kadın olduğu için sanırım ama bu arada annem de aslan ve annem de sinirlendiği zaman yer gök yerinden oynar. Ben terazi burcuyum sürekli ara bulmaya çalışırım baba bak annem öyle demek istemedi, anne babamın üstüne gitme çok iyi biri olduğunu sende biliyorsun vs vs diye benim için çok daha yorucu ama ikisini de çok seviyorum çünkü anne babadan ziyade arkadaş olmayı başardık biz ailecek. Babam da panik atak var mesela, bende de olur arada birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Yay burcunun depresyondan çıkması biraz da size maalesef ve evet bu yorucu olabilir sizin için ama çok seviyorsanız bence gerçekten onlar ile uğraşmaya değer çünkü anladığım kadarı ile sizin de eşiniz iyi biri
Yay’ın arabesk hali bile eğlencelidir:) bilemiyorum güneşiniz kaçıncı evinizde. Jüpiter yönettiği için şanslı ve iyi kalpli olduklarını düşünüyorum yay’ların..Gezmeyi eğlenmeyi severim ama çok arkadaşım yok. Az ve öz insan tercih ediyorum. Hayvanları, doğayı, yürüyüş yapmayı, denizi gökyüzünü izlemeyi , araştırmalar yapıp okumayı çok severim. Fakat ruhsal olarak depresif melankolik olduğum için kendimi Oğlak burcuna benzetiyorum konuşkan birisi değilim ailemin yanındayken. Ama arkadaş ortamında bülbül gibiyim ve yerimde duramıyorum,sürekli hareket edesim geliyor kankilerimle
İnsallah bir an önce çıkar, size mutluluk ve sağlık diliyorum. sizi de anlıyorum annemden biliyorum yorucu oluyor ama bazen bazı insanlar kurtarılmaya değer oluyor ♡Maşallah ailenize ve size
Çok ağır dönemlerde sabredip destekledim bu bir hastalık olduğu için. Şimdi o zamanlara göre çok daha iyi durumda. Eski neşesi gelir yakın zamanda umarım
Tek eşli pek olmazlar diye biliyorum bendeyay kadınları neşeli pozitif oluyor genelde erkekleride ele avuca sığmaz gibi her an aldatma potansiyeli var gibi