- 26 Ağustos 2017
- 2.590
- 6.672
- Konu Sahibi damlaainkorea
Ayrıldık seneler önce.. Ama bende kalıcı değişime sebep oldu ve en iyi ilişkim de odur. Şimdi yay ile evliyim.Şimdi nerede peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıldık seneler önce.. Ama bende kalıcı değişime sebep oldu ve en iyi ilişkim de odur. Şimdi yay ile evliyim.Şimdi nerede peki
Balik tanıdığım biri var, bilirim dışarıdan kanatsız bir melekBirşey olmaz kendileride kabul ediyorlar ama hem etmeyip hemde en tehlikeli olanlar yengeç ve baliklar
Ne de güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen dırı dın dınAyrıldık seneler önce.. Ama bende kalıcı değişime sebep oldu ve en iyi ilişkim de odur. Şimdi yay ile evliyim.
Ama sadece dışardan en manipülatif burçlar arasinda hatta başı bile çeker o ağlakliklariyla herseyi yaptirirlar ama bana değilBalik tanıdığım biri var, bilirim dışarıdan kanatsız bir melek
Allah sabır versin bacımAyrıldık seneler önce.. Ama bende kalıcı değişime sebep oldu ve en iyi ilişkim de odur. Şimdi yay ile evliyim.
Ne güzel güçlü karaktersiniz demek ki bende ağlayan insana katlanamam, ama bir söz var işte acıma şeye döner şey yapar diyeAma sadece dışardan en manipülatif burçlar arasinda hatta başı bile çeker o ağlakliklariyla herseyi yaptirirlar ama bana değil
Hahahaha yok yahu çok sular aktı üstünden ne ben onun hayatını biliyorum şu an ne o benimkini biliyordur. O zamanlar güzeldi.Ne de güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen dırı dın dın
Koçlar zaten sert agrasif çocuksu cesur olurlar o yüzden o tarz duygusallıklar hiç bize gore değil çekemeyizdeNe güzel güçlü karaktersiniz demek ki bende ağlayan insana katlanamam, ama bir söz var işte acıma şeye döner şey yapar diye
O kadar haklısın ki resmen çocuk büyütüyorum. Oğlağın durgunluğu + çocuksu enerjisi ile yay = ömür törpüsüAllah sabır versin bacım
Valla zor ateş burçlarının en yaramazı ama tabi sıkılmazsında büyür inşallahO kadar haklısın ki resmen çocuk büyütüyorum. Oğlağın durgunluğu + çocuksu enerjisi ile yay = ömür törpüsü
Neyinizi kiskandilar mesela? Hiç paspal ve çirkin Terazi görmedim inatçılık konusunda doğru
35 yaşında sanmıyorum ki büyüsün anası oldumValla zor ateş burçlarının en yaramazı ama tabi sıkılmazsında büyür inşallah
Erkolar zaten büyümüyor bide oğlak bir kadına yay erkek hahah çıplak ayak ekmamı bastın bacımsu35 yaşında sanmıyorum ki büyüsün anası oldum
terazinin erkeğide kadınıda çok güzeldirYa bu olabilir herşey burç değil ama genel manada terazi süslüdür ve cilvelidir güzel bir havası olur güzellikten bahsetmiyorum erkekleride dahil bi farklilar
Çook farklı olmaktan kaynaklıdır muhtemelenEski eşim Koç burcuydu. Oğlak burcu olarak büyük tartışmalar sorunlar yaşadık. Hayatıma giren eski sevgili de koç çıkmıştı onunla da anlaşamadık.. Koçlar ile büyük bir anlaşmazlık var aramızda
ustume alınıyorum , yapmayınterazinin erkeğide kadınıda çok güzeldir
O zamanlar burçlara inanmıyordum. Evlenince gördüm ebesininkiniErkolar zaten büyümüyor bide oğlak bir kadına yay erkek hahah çıplak ayak ekmamı bastın bacımsu
başak ve boğayla iyi anlaşıyorsan oğlaksındır o zamanBenim doğum tarihi doğru değil Aralık ya da Ocak olması lazım yani Yay ya da Oğlak. Ama Oğlak burcu özelliği daha çok var. Başak ve Boğa burçlarıyla süper uyum oluyor aramızda