Herkes en iyi ilişki yaşadığı burçları yazabilir mi 😃 bakalım aynı mı?

Ay Allah yardımcın olsun erkekte nasıl çok bilmiyorum ama kadınları hayattan soğutuyor
Valla babam diye demiyorum dünyanın en iyi eşlerinden biri olabilir annemi hep el üstünde tutar, cimri asla değildir bir hediye alırken kalitelisini alır, çok çalışkandır tek kötü huyu alıngandır. Ak dersin kakam anlar

Bazı özellikleri benziyor. Eşim çok neşeli, hanımcı, eli çok açık, hediye almayı yani genel olarak vermeyi seven biridir. Ama çok içine ata ata depresyona girdi bu sene çıkması da çok zor oldu.

Bence siz Yay’sınız
Gezmeyi eğlenmeyi severim ama çok arkadaşım yok. Az ve öz insan tercih ediyorum. Hayvanları, doğayı, yürüyüş yapmayı, denizi gökyüzünü izlemeyi , araştırmalar yapıp okumayı çok severim. Fakat ruhsal olarak depresif melankolik olduğum için kendimi Oğlak burcuna benzetiyorum konuşkan birisi değilim ailemin yanındayken. Ama arkadaş ortamında bülbül gibiyim ve yerimde duramıyorum,sürekli hareket edesim geliyor kankilerimle

duygusuzluk empati yapamama özelliğini erkekleri için düşünüyorum kadınlarında da fevrilik var birden parlama gibi o biraz korkutuyor beni yalan yok

içiniz dışınız bir ama fevrilik her an kavga edecek gibi bir halinizde var o yüzden koçların sağına soluna pek güvenmem her an herşey olabilir

Bazı özellikleri benziyor. Eşim çok neşeli, hanımcı, eli çok açık, hediye almayı yani genel olarak vermeyi seven biridir. Ama çok içine ata ata depresyona girdi bu sene çıkması da çok zor oldu.
Hayatınızı bilmiyorum hersey burçtan ibaret değil ama konu burçtan açıldığı için diyorum babam da öyledir ama çabuk toparlanır annem çok sakinlestiren bir kadın olduğu için sanırım ama bu arada annem de aslan ve annem de sinirlendiği zaman yer gök yerinden oynar. Ben terazi burcuyum sürekli ara bulmaya çalışırım baba bak annem öyle demek istemedi, anne babamın üstüne gitme çok iyi biri olduğunu sende biliyorsun vs vs diye benim için çok daha yorucu ama ikisini de çok seviyorum çünkü anne babadan ziyade arkadaş olmayı başardık biz ailecek. Babam da panik atak var mesela, bende de olur arada birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Yay burcunun depresyondan çıkması biraz da size maalesef ve evet bu yorucu olabilir sizin için ama çok seviyorsanız bence gerçekten onlar ile uğraşmaya değer çünkü anladığım kadarı ile sizin de eşiniz iyi biri

ne gömmüşler yayi yaaa
ben bayılırım yaylara kadin olsun erkek olsun
mis gibi gamsizdirlar, melankoli nedir bilmezler. alingan da olmazlar normalde. kimseyi biyerine takip da alinacak insan degiller
benim de ay burcum yay, ona sarılıyorum kocaman. yay erkeklerini de severim. gezgin ruhlu, coskulu olurlar, her konu hakkinda konusabilirsin.
insallah gamsiz bir yay kızı dogururum:)

Maşallah ailenize ve size
Çok ağır dönemlerde sabredip destekledim bu bir hastalık olduğu için. Şimdi o zamanlara göre çok daha iyi durumda. Eski neşesi gelir yakın zamanda umarım

Yay’ın arabesk hali bile eğlencelidir:) bilemiyorum güneşiniz kaçıncı evinizde. Jüpiter yönettiği için şanslı ve iyi kalpli olduklarını düşünüyorum yay’ların..

Maşallah ailenize ve size
Çok ağır dönemlerde sabredip destekledim bu bir hastalık olduğu için. Şimdi o zamanlara göre çok daha iyi durumda. Eski neşesi gelir yakın zamanda umarım
İnsallah bir an önce çıkar, size mutluluk ve sağlık diliyorum. sizi de anlıyorum annemden biliyorum yorucu oluyor ama bazen bazı insanlar kurtarılmaya değer oluyor ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…