- 23 Ekim 2022
- 778
- 1.308
- 28
-
- Konu Sahibi damlaainkorea
Koç bir kez tanıdım çok iyi anlaştık son ana kadar, son anda fazla çirkef oldu tartışırken çok can sıkıcı seyler soylemeye basladi soyledigi seylerde totosundan uydurdugu seyler "sen benim telefonuma bilerek bakmıyorsun " vs vs. ulan dedim içinde ne çok şey biriktirmişBen teraziyim. Eşim akrep. Yazmıştım hatta zorlandım çok ortayı bulana kadar ama oğlak, koç, başak, ikizler hiç bana göre değil yaa. Özellikle de oğlak ve koç hiç anlaşamam huylarına giderim sabrım taşımadığı süreceyazılanları okuyunca dedim yine iyi akrep eşim hiç tarzım değil oğlak ve koç kovalarla iyi anlaşıyorum arkadaş olarakta
Bana denk gelenlerden olabilir gülümAkrepleri neden harcadınız iki çok yakın arkadaşım akrep gül gibi geçiniyoruz(ben de yengeç)
Neyinizi kiskandilar mesela? Hiç paspal ve çirkin Terazi görmediminatçılık konusunda doğru
Yani linç yemeyecek isem veya yiyecek isem de çok umrumda değil deŞunuda eklim etrafimda en çok olan çift akrep yengeç çiftleri bana gore hiç olacak gibi gelmiyor ama çok iyi anlaşiyorlar nedense heralde 2side bolca sinsirella olduklarindan
Ha bak bu da çok ilginç demek ki size duygu ve anlam katmışOğlağım en mutlu olduğum kişiler balıktı.
Ya bu olabilir herşey burç değil ama genel manada terazi süslüdür ve cilvelidir güzel bir havası olur güzellikten bahsetmiyorum erkekleride dahil bi farklilarBenim eltim terazi. Hem çirkin hemde paspal ötesi.
Delik tayt ve corapla gezmeler. Lastik ayakkabiyla dolanmalar. Saç desen mısır püskülü.
Eltim 24 yaşında ve avrupanin göbeginde yaşayan bir kadin.
Duş bile almiyor
Kiz o delidir ondanBenim eltim terazi. Hem çirkin hemde paspal ötesi.
Delik tayt ve corapla gezmeler. Lastik ayakkabiyla dolanmalar. Saç desen mısır püskülü.
Eltim 24 yaşında ve avrupanin göbeginde yaşayan bir kadin.
Duş bile almiyor
Birşey olmaz kendileride kabul ediyorlar ama hem etmeyip hemde en tehlikeli olanlar yengeç ve baliklarYani linç yemeyecek isem veya yiyecek isem de çok umrumda değil deakrepleri gerçekten sinsi buluyorum ilk başta çok iyiler "canım seni özledim" "canım görüşelim, beni ara" sonra arkandan yapılan dedikodunun haddi hesabi kalmıyor hep yüzüne başka arkandan başka oluyor. Yüz yüze gelince de hiç bir şey olmamış gibi davranıyorlar
odunluğumu aldı romantik bir yumağa dönüştürdüHa bak bu da çok ilginç demek ki size duygu ve anlam katmış
Kesinlikle katılıyorum. Benim esim de terazi bende teraziyim ama hiç paspal olduğumuzu hatırlamıyorum.Ya bu olabilir herşey burç değil ama genel manada terazi süslüdür ve cilvelidir güzel bir havası olur güzellikten bahsetmiyorum erkekleride dahil bi farklilar
Şimdi nerede pekiodunluğumu aldı romantik bir yumağa dönüştürdü
Ha bir de Terazi burçlarını severim yakın arkadaşımla iyi anlaşırızBenim doğum tarihi doğru değil Aralık ya da Ocak olması lazım yani Yay ya da Oğlak. Ama Oğlak burcu özelliği daha çok var. Başak ve Boğa burçlarıyla süper uyum oluyor aramızda
O zaman Oğlaksınızdır zaten. Yay burcunun çok fazla Başak veya Boğaya tahammül edebileceğini düşünmüyorum çok zıtlar çünkü, Yay sıkılırBenim doğum tarihi doğru değil Aralık ya da Ocak olması lazım yani Yay ya da Oğlak. Ama Oğlak burcu özelliği daha çok var. Başak ve Boğa burçlarıyla süper uyum oluyor aramızda