- 16 Temmuz 2023
- 442
- 540
- 29
-
- Konu Sahibi damlaainkorea
İyi kalpliyim iyi niyetimden çok kazık yedim ama bilemiyorum sjdkdkdi şanslı mıyım bundan emin değilimYay’ın arabesk hali bile eğlencelidir:) bilemiyorum güneşiniz kaçıncı evinizde. Jüpiter yönettiği için şanslı ve iyi kalpli olduklarını düşünüyorum yay’ların..
Basak ve yukselen terazi ne kadar ilginç bir kombinasyon. Hangi yanınız daha ağır basıyor acaba?burcum başak yükselenim terazi eşim de terazi ve gerçekten oldum olası terazilerle ve başaklarla çok iyi anlaştım. Eşimin terazi olması ve en yakın arkadaşlarımın başak olması da kanıtı :)
Evet yay kadını bir arkadaşım var zorlanıyorum anlaşırken o yüzden çok sık görüşmüyorumYa
Yay kadınlarında kıskançlık oluyor genelde ben çok seziyorum.
Çünkü ben oğlak burcuyum ,yükselenim kova ,kova burcu ve oğlak burçları ile çok iyi anlaşıyorumEvet yay kadını bir arkadaşım var zorlanıyorum anlaşırken o yüzden çok sık görüşmüyorum
O zaman kariyer anlamında basarilisinizdir beyin makine gibi olur. Ananem kova burcu yukselen oglak 66 yaşında 3. Üniversitesini okuyor Alanyada yaşlılar için açılan fakültedeÇünkü ben oğlak burcuyum ,yükselenim kova ,kova burcu ve oğlak burçları ile çok iyi anlaşıyorumikizlerle anlaşamıyorum
Hala bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum aklımdan bir düşünce geçiyor psikoloji mi okusam diye Şuan uluslararası dil sınavına hazırlanıyorumO zaman kariyer anlamında basarilisinizdir beyin makine gibi olur. Ananem kova burcu yukselen oglak 66 yaşında 3. Üniversitesini okuyor Alanyada yaşlılar için açılan fakültede
Ay ben de bilmiyorum. Bir kaç arkadaşım sosyal enerjik konuşkan olmamdan dolayı terazinin ağır bastığını söylüyorlar ama ben çok sosyal başaklarda tanıdım. Titizlik konusunda da öyle aşırı temiz falan değilimdir ama bir işe başlarken plan program yapmadan yapamam mesela, her ay hesap kitap yapmadan ödemeleri yapamam. Belirsizlik hiç sevmem. Bir işe başladıysam yarım bırakmaktan nefret ederim temizlik konusu orda öne çıkıyor işte bir tek. Temizlik yapıyorsam dibine kadar girmeye çalışıyorum ama yapmıyım desem eşime bıraksam bir ay dönüp bakmasam eve umrumda da olmadığı olurBasak ve yukselen terazi ne kadar ilginç bir kombinasyon. Hangi yanınız daha ağır basıyor acaba?
Ne güzel işte kız maşallah, totonu kaşı. Allah sağlık uzun ömür versin daha çok sevdiğin şeyleri yapmaya fırsatın olsunHala bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum aklımdan bir düşünce geçiyor psikoloji mi okusam diye Şuan uluslararası dil sınavına hazırlanıyorumve hayallerim hiç bitmiyor bu biterse şunu da yapsam iyi olur diyorum , her gün bir şeyler araştırıyorum sanki profesör bu arada anneanneni tebrikkkk ediyorum
Yani açıkçası terazi tanıdığım çok fazla yok, benim bildiğim 3 kişi var bildiğim bi tanesi yakın arkadaşımVay ne kadar detaylı güzel ve yazmışsınız. Iyi şeyler duyacak isek Teraziler nasıldırşaka bir yana hayatınızdaki Teraziler nasıldı merak ettim. Ben terazi burcuyum, kızım terazi burcu, kocam terazi burcu evde terazi birliği var
Senin de en çok sevdiğin şeyleri yapmaya fırsatın olsunN
Ne güzel işte kız maşallah, totonu kaşı. Allah sağlık uzun ömür versin daha çok sevdiğin şeyleri yapmaya fırsatın olsunteşekkür ederim bu arada
Ya ben teraziyim sosyal değilimdir mesela hep tanıdığım insanlar ile bir yerlere giderim yeni insanlar ile tanışmak beni ürkütür çok hoşlanmam, kolay insanlardan soğuyan bir tipimdir zaten. Evimi çok severim, gezmeye gidiyor isem hep konforlu yerlere gitmeyi tercih ederim yorulmadan keyifli yapmaya calisirim her şeyiAy ben de bilmiyorum. Bir kaç arkadaşım sosyal enerjik konuşkan olmamdan dolayı terazinin ağır bastığını söylüyorlar ama ben çok sosyal başaklarda tanıdım. Titizlik konusunda da öyle aşırı temiz falan değilimdir ama bir işe başlarken plan program yapmadan yapamam mesela, her ay hesap kitap yapmadan ödemeleri yapamam. Belirsizlik hiç sevmem. Bir işe başladıysam yarım bırakmaktan nefret ederim temizlik konusu orda öne çıkıyor işte bir tek. Temizlik yapıyorsam dibine kadar girmeye çalışıyorum ama yapmıyım desem eşime bıraksam bir ay dönüp bakmasam eve umrumda da olmadığı olur
Bence de kesinlikleSenin de en çok sevdiğin şeyleri yapmaya fırsatın olsunbir şeyler yapmak istenildiğinde yaş geçti diye düşünmüyorum hiç.
Enişten maalesef yay. Şimdi bütün taşlar yerine oturdu dimi
Eniştem hakkında Şuan düşüncelerim oturduEnişten maalesef yay. Şimdi bütün taşlar yerine oturdu dimi
Yaydan iyidir en azından birbirinizin halinden anlarsınızBenim eşim de oğlak :) iyi gidiyoruz düşe kalka