- 26 Aralık 2016
- 658
- 416
-
- Konu Sahibi damlaainkorea
Kocam akrep ben teraziBen terazi burcuyum, evlilik bakımından da Terazi ile uyumu yakaladimarkadaşlık olarak Aslan ve Boğa ile iyiyim. Bana kazik atmayı en çok seven burc akreptir. Onun dışındaki burçlar ile hiç bir sorunum yok
Ilişkiniz iyi mi peki?Kocam akrep ben terazi
İdare ediyoruzIlişkiniz iyi mi peki?
O da bir şeyİdare ediyoruz
Koc ve kovalar iyi anlaşıyor gerçekten çevremde de çok gözlemledim.Koç burcuyum. Arkadaş, sevgili, evlilik olarak EN iyi anlastigim burc Kova erkekleri.
Arkadas olarak Terazi kadin severim.
7.ev bakBen terazi burcuyum, evlilik bakımından da Terazi ile uyumu yakaladimarkadaşlık olarak Aslan ve Boğa ile iyiyim. Bana kazik atmayı en çok seven burc akreptir. Onun dışındaki burçlar ile hiç bir sorunum yok
7. Evden ziyade juno burcu daha önemli bence ♡7.ev bak
7. Evden ziyade juno burcu daha önemli bence ♡
Biliyorsan niye sordun anlamadım7. Evden ziyade juno burcu daha önemli bence ♡
Soruyu ben bilmiyorum bana açıklayın diye sormadım, merak ediyorum diye yazdım. Okuduğunuzu anlarsanız eğer beni anlamış olursunuz zatenBiliyorsan niye sordun anlamadım
Balik ve Akrep çok su etkili hayalperest misiniz yoksa realist mi?Benim burcum balık yükselenim Akrep.
Eşim oğlak ve arkadaşlık için akrep, oğlak ve Kova en sevdiklerim
Allahim ne güzel bu Terazileri seven akrepler bir bana denk gelmedi arkadaşlıkta hep bir uyumsuzluk yaşıyoruzBenim burcum arkrep anlasamadigim koç ikizler kova anlasabildigim terazi yay boğa oglak
ikizler. kadini erkegi fark etmiyor. memnuniyetsizler, ince detaycilar surekli ve gitgelli halleri aman ne cektim ya sinirlerim hopladi yine