- 17 Ağustos 2011
- 22.064
- 137.850
-
- Konu Sahibi damlaainkorea
Balik ve Akrep çok su etkili hayalperest misiniz yoksa realist mi?
yengec burcuyum (ama haritam aslan haritasiymis)
eski sevgililerimin geneli ya koctu ya baliktibaliklar biraz fazla ezik ve yonlendirilmeye muhtaç oluyor. o yuzden icimi bayiyorlar.
terazi erkegi vardi allah benden alsin dusmanima versin. süslü kokana, mükemmeliyetci, eleştirmeyi seven biriydi.
oglak vardi bir tane, onda da anca sen ogret o yapsin, sen komut ver, sen planla. gorev adami. kendi basina kendi hayatini guzellestiremeyecek, bir el atan olmazsa elli sene monoton monoton yasasa sıkılmayacak bir burc
benim yüzüm Koc'ta güldü.
keçi gibi bir koçum var. agac bulsa tirmanir, su bulsa yuzer, dal- taş bulsa bicakla yontar bana hediye yapar, elinden her is gelir. beni de cesaretlendirir yapacagima inandigi her konuda. O yuzden secimimden mutluyum.
benim koçlardan daha kavga edenine rastlamadim, sükunet abideleri.Hahahah, resmen eşim.
Ben balik eşim oğlak.
Görev verince 100% yapar. Gıkı cikmaz.
Asker gibi.
Tam benlik. Bende görevlendirmeyi seven bir balik/akrep yükselen olduğum için mükemmel.
Eski sevgilim balik burcuydu. Erkek balik kadar eziği ve ayni zamanda psikopata bağlayani olmaz galiba. Aklima gelince midem kalkti.
Koç iyidir ama kavga esnasında ezip geçiyorlar. Babam Koç burcuydu. Mükemmel bir babaydi ama malasef anneme (oğlak) Mükemmel eş olmadi.
Kombin kötüydü galiba.
benim koçlardan daha kavga edenine rastlamadim, sükunet abideleri.
hatta cok hakli olduğum ve cok sinirli olduğum bir olayda eski koclardan bjri sey demisti; "seni sevmem benimle boyle konusmana müsaade edecegim anlamina gelmiyor. simdi kapatiyorum lutfen sakinlesince beni ara"
çat :)
bu olaydan dolayi yine ayrildim ama adamin kavgayi yonetme biçimi benden buyuk takdir aldi:)
simdiki koçumla da 3 yillik bir mazimiz var. bilmiyorum hayatinin herhangi bir evresinde sinirlenmis midir. En stresli anında (ki gerçek anlamda hayatinin en stresli anı.
burokratik olarak cok seyler yasadi az kaldi deport ediliyordu evi vs coktan tutup icini dosemisken ve kendi ulkesinde gidecek hicbjr yeri yokken) bile yine de sinirlenmedi olaylara güldü gecti, komik yaniyla geyik yaptik her gun. o zaman bile (ben sinirimden noterlerle kavga ederken ) o sakin sakin "madem mecbur bir de bunu yapalım" modunda takiliyordu
aynen koç erkek oğlak kadın en berbat kombinasyonlardanHahahah, resmen eşim.
Ben balik eşim oğlak.
Görev verince 100% yapar. Gıkı cikmaz.
Asker gibi.
Tam benlik. Bende görevlendirmeyi seven bir balik/akrep yükselen olduğum için mükemmel.
Eski sevgilim balik burcuydu. Erkek balik kadar eziği ve ayni zamanda psikopata bağlayani olmaz galiba. Aklima gelince midem kalkti.
Koç iyidir ama kavga esnasında ezip geçiyorlar. Babam Koç burcuydu. Mükemmel bir babaydi ama malasef anneme (oğlak) Mükemmel eş olmadi.
Kombin kötüydü galiba.
En anlaşamadığım burç oğlak bilin bakalım kocamın burcu neBen terazi burcuyum, evlilik bakımından da Terazi ile uyumu yakaladimarkadaşlık olarak Aslan ve Boğa ile iyiyim. Bana kazik atmayı en çok seven burc akreptir. Onun dışındaki burçlar ile hiç bir sorunum yok
Oğlak ve Terazi fazla zıt gerçekten yaEn anlaşamadığım burç oğlak bilin bakalım kocamın burcu nebende teraziyim
Kiz bu nerenin koçu Norveç Koçu falan herhaldebenim koçlardan daha kavga edenine rastlamadim, sükunet abideleri.
hatta cok hakli olduğum ve cok sinirli olduğum bir olayda eski koclardan bjri sey demisti; "seni sevmem benimle boyle konusmana müsaade edecegim anlamina gelmiyor. simdi kapatiyorum lutfen sakinlesince beni ara"
çat :)
bu olaydan dolayi yine ayrildim ama adamin kavgayi yonetme biçimi benden buyuk takdir aldi:)
simdiki koçumla da 3 yillik bir mazimiz var. bilmiyorum hayatinin herhangi bir evresinde sinirlenmis midir. En stresli anında (ki gerçek anlamda hayatinin en stresli anı.
burokratik olarak cok seyler yasadi az kaldi deport ediliyordu evi vs coktan tutup icini dosemisken ve kendi ulkesinde gidecek hicbjr yeri yokken) bile yine de sinirlenmedi olaylara güldü gecti, komik yaniyla geyik yaptik her gun. o zaman bile (ben sinirimden noterlerle kavga ederken ) o sakin sakin "madem mecbur bir de bunu yapalım" modunda takiliyordu
Ben akrep burcuyum, bazen kendimle bile anlaşamıyorumBen terazi burcuyum, evlilik bakımından da Terazi ile uyumu yakaladimarkadaşlık olarak Aslan ve Boğa ile iyiyim. Bana kazik atmayı en çok seven burc akreptir. Onun dışındaki burçlar ile hiç bir sorunum yok
Fazla kaygılı akrep burçları ve şüpheci oluyor anladığım kadarı ileBen akrep burcuyum, bazen kendimle bile anlaşamıyorum
Kaygılı değilim ama insan sevmiyorum ben genel olarakFazla kaygılı akrep burçları ve şüpheci oluyor anladığım kadarı ile
aynen bu nasıl koç erkeğiKiz bu nerenin koçu Norveç Koçu falan herhaldeben hiç böyle bir koç tanımadim tam tersine fazla inatçı ve dik başlı olurlar sen telefonu kapatalım dersin 50 mesaj atar kavga etmek için
sizin koçun yükseleni ne acababenim koçlardan daha kavga edenine rastlamadim, sükunet abideleri.
o sakin sakin "madem mecbur bir de bunu yapalım" modunda takiliyordu
Vay ne kadar detaylı güzel ve yazmışsınız. Iyi şeyler duyacak isek Teraziler nasıldırsizin koçun yükseleni ne acaba
Eşim koç, babam koç, dedem koç, eski sevgililerimden koçlar var, yakın arkadaşlarımdan da koç varetrafım full koç.
Ve bilin bakalım ben neyim?
KOÇ.
️
Koçuz diye demiyorum inat desen var, kavga mı al yanına bi koş yürü git sırtın yere gelmez
Bi de sebep sonuç mantığı da kafa içimizde çok var anlık parlama sakinleşme bile bazen anında olabiliyorve tabi ki açık sözlülük sevilmiyosak bundan sevilmiyoruz aslında iyi insanlarız enerjik eğlenceli yaratıcı maceracı ve mış gibiyi yapamıyoruz tabiatımız izin vermiyo keşke yapabilsem diye çok içimden geçirdiğim vardır bi de direkt işin gırgırına vurup çözüm mantığına girmeye çalışıyoruz. eşinizin de içinde fırtınalar kopup ama belli etmeyip çözüme dönüştürmeye çalışıyo olabilir her şeyi.
Normalde çok anlamam son yıllarda ilgilenmeye başladım astrolojiyle, yıldız haritama baktırdığımda da astrolog aslında herkesin her burcu taşıdığını dönemsel evlerinde aktifleştiğini söylemişti.
Normalde koçla koç anlaşamaz derler ama benim en keyif aldığım ve didişip sonra öpüşmekten de zevk aldığım insanlar koçlar.
Yükselenim yay, ay burcum da aslanmış. Belki onun da etkisi olabilir tabi. Yay ve aslanlarla iyi anlaşırım. Yengeç en yakın dostum var mesela.
Kişisel tecrübelerime göre anlaşamadığım burç Akrepanlaştığım ve sevdiğim akrepler de var ama genellersek tilt olduklarım akrepler ve oğlaklar oluyo
Oğlaklar da gözü kara hırs ile akreplerdeki dışa vuran yüksek kıskançlık ve unutmayıp kinlenme durumu beni rahatsız ediyor.
bende aynı şekildeKombin önemli. Sen yengeç olduğun için daha ılımlı yaklaşıyor olabilirler.
Ben yükselen akrep olarak en hararetli kavgalarımı koç burcuyla yaptim.
En tartışmaya açık, rekabetçi ve inatçı kişiler olarak tanidim.
Koç burcunu severim ve birçok dostum var ama ayağımı denk aliyorum
Teraziler ne yaptıOğlak burcuyum en iyi anlaştığım burçlar boğa, akrep ,yengeç ,başak ve oğlak burçları.Boğa ve akreplerle özellikle.
Balık hariç toprak ve su gruplarıyla iyiyim
anlaşamadığım başta iyi olsa bile sonradan arıza çıkabilecek burçlar koçlar ve teraziler
koçlarla oğlaklar ikimizde keçi burcu olduğumuz için herhalde