- 16 Şubat 2012
- 6.276
- 10.222
- Konu Sahibi damlaainkorea
kıskançlıktan kavga çıkartanmı benim dediğim olacak diye diretenmi terazi denge burcu derler ama kavgacı olanlarıda varTeraziler ne yaptı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıskançlıktan kavga çıkartanmı benim dediğim olacak diye diretenmi terazi denge burcu derler ama kavgacı olanlarıda varTeraziler ne yaptı
aynenBenim burcum oğlak, akrep ve boğalarla iyi anlaşıyorum.
çok iyi dost oluyorlar sevdiğine sahip çıkma duygusu fazla seviyorum akrepleriFazla kaygılı akrep burçları ve şüpheci oluyor anladığım kadarı ile
Oglak burçları ile 10. Dakikadan sonra birbirimize otomatik olarak kıl olmaya başlarız, ay burcu meselesine hiç katılmıyorum. Ay burcum oglak gunes burcum terazi yükselenim koc venus basak ama basak burçları ile arkadaşlıktan öteye geçmemiz imkansız ötesi.Birini sadece güneş burcuna göre değerlendirmel çok yanlış. Yükseleni ona mizacını katıyor çehresini. Ay burcu tutarsa zaten çok anlaşırsınız . Yani ay burcu elementi aynı olan insanlar birbiriyle tutuyor enerjileri. Tabiki erkeğin marsı kadının venüsü çok önemli. Gad etkisi de çok baskın oluyor insanlarda huy bakımından.
Akrep stelyumum, yani güneş yükselen mars plüto merkür üm akrep, ay burcum terazidir. Terazi ve hava etkililerde enerjim tutar etkisini taşırım. İdareci tavrımın burdan geldiğini düşünüyorum ,eşim ikizler hava grubuyla anlaşırım.
Yengeç erkeğinin çapkınlığını kendim deneyimlemiştim.
Balık erkeğinin kontrol etme isteği yine keza aynı şekilde. Su grupları kontrolcu oluyor. Kendi burcum dahildir :)
Boğa’larla ıyı anlaşırım zıttım . Biraz tezcanlılık olduğu için bende çoğu boğa bı tık daha sabıt burda bıraz zıt kalıyoruz.
İkizleri severim, değişken olsalarda yine de pratik zekaları var iletişim insanları oluyor.
Kova’lar biraz fazla herşeyi bilir ama akıllı insanlar bilgisinden yararlanmanlı zeka küplerim.
Yay’larla iyi anlaşırım tatlı jüpiteryenlerim.. iyicillerim
Aslan’larla Koç’larla istediğim kadar anlaşabılıyorum. Yanı ben ıdare edersem istersem :) onun dışında bıraz çakışırız..
Buarada yükseleniniizn zıttına bakın eş evinize ne düşüyormuş anlarsınız. Yükselen akrep’im. Eş evim boğadır. Eşin ikizler demeyin, venüsü gad’ı boğa. Yani boğa etksıı çok yuksek. Aynı zamanda venüs’üm başak. Başak 3 sevgılım olmuştu. Bide boğa olmuştu cıddı olarak. Yanı venüs genelde o burcun erkeklerı sıze çekılır.
Neyinizi kiskandilar mesela? Hiç paspal ve çirkin Terazi görmedim inatçılık konusunda doğrukıskançlıktan kavga çıkartanmı benim dediğim olacak diye diretenmi terazi denge burcu derler ama kavgacı olanlarıda var
Toprak gruplarıyla enerjınız tutuyor mu pekı? Zaten venüs başak sizin için değilde size çekilen erkeklerde olabılır.. ne olursa olsun terazi’siniz oğlak’la başak’la zaten biraz zor olur tutmanız enerjınızın :) ay burcu bıle yetmyebılırOglak burçları ile 10. Dakikadan sonra birbirimize otomatik olarak kıl olmaya başlarız, ay burcu meselesine hiç katılmıyorum. Ay burcum oglak gunes burcum terazi yükselenim koc venus basak ama basak burçları ile arkadaşlıktan öteye geçmemiz imkansız ötesi.
Evet benım ay terazi. Hastayken bile inanılmaz bakımlıyımdır. Süs püs aşko kuşkoluk şıklık her daim bakım life is lifeNeyinizi kiskandilar mesela? Hiç paspal ve çirkin Terazi görmedim inatçılık konusunda doğru
Boga burclarini severim sakin ve kararlı yapıları güzel gerçekten. Ama dediğim gibi ateş ve havalar ile çok daha rahat hissediyorumToprak gruplarıyla enerjınız tutuyor mu pekı? Zaten venüs başak sizin için değilde size çekilen erkeklerde olabılır.. ne olursa olsun terazi’siniz oğlak’la başak’la zaten biraz zor olur tutmanız enerjınızın :) ay burcu bıle yetmyebılır
Size bi terazi erkeği de çok iyi gelirBoga burclarini severim sakin ve kararlı yapıları güzel gerçekten. Ama dediğim gibi ateş ve havalar ile çok daha rahat hissediyorum
Terazi ile evlendim terazi kızım da varSize bi terazi erkeği de çok iyi gelir
Nokta atışlarım meşhurdur bu işin kitabını yazdık harika mutluluğunuz daim olsunTerazi ile evlendim terazi kızım da var
Çok teşekkürler çok tatlısınızNokta atışlarım meşhurdur bu işin kitabını yazdık harika mutluluğunuz daim olsun
Sizde öyle , konu ilgi alanım mesajlar gelsin sohbet uzasınÇok teşekkürler çok tatlısınız
Koç kadın terazi erkek birbirlerini çok çekerler çünkü koç maskülen sert biraz terazi cilveli oynak buda bizim düşmemize neden oluyor bence ama kocam başak aslinda çok uyumlu diyrmem ama koçda başakta net insanlar olduğundan anlaşiyoruzKoc ve kovalar iyi anlaşıyor gerçekten çevremde de çok gözlemledim.
Koçlar ve Teraziler mizaçları çok ters ama orta yolu bulurlar ise birbirine çok şey kalıyorlar bence
Koç ve basak anlaşabilir mi gerçekten? Çok şaşırdım doğrusu çünkü Koç çocuk ruhludur, enerjiktir, cesurdur Başak burçları biraz bana korkak gibi gelir hep sizin kocanız öyle değildir muhtemelen ama benim gördüğüm kız erkek farketmez sinir edecek derecede takıntılı ve temkinli tiplerdiKoç kadın terazi erkek birbirlerini çok çekerler çünkü koç maskülen sert biraz terazi cilveli oynak buda bizim düşmemize neden oluyor bence ama kocam başak aslinda çok uyumlu diyrmem ama koçda başakta net insanlar olduğundan anlaşiyoruz
Heh bak bu nokta atışı olmuş vallayorumları okuyunca genel olarak akrepler oğlakla boğayla anlaşıyor terazi ve koçla anlaşamıyorlar
oğlaklarda aynı şekilde akreple boğayla anlaşıyor koç ve teraziyle anlaşamıyor gibi
aslan koç yay ikizler kova terazi zaten birbiriyle daha iyiler
O korkaklık değil kendini sağlama almak adla aklına uymayan birşeyi yapmaz çok zeki olurlar çünkû çok fazla düşunürler takıntılı olmalarıda bu yüzden çoğu zaten okb hastasidir kocamda dahil :) bide tabi enerjisizler bana göre ama tam bir ev erkeği oluyorlar çünkû sabitler netler bu bir koçu sıkabiliyor bazen ama kafanda rahat oluyor başaklari çok iyi bilirim ben anlaşirim çunku çok iyi taniyorum onlari beni çekmekte pek kolay degilde işte hallediyoruz :)Koç ve basak anlaşabilir mi gerçekten? Çok şaşırdım doğrusu çünkü Koç çocuk ruhludur, enerjiktir, cesurdur Başak burçları biraz bana korkak gibi gelir hep sizin kocanız öyle değildir muhtemelen ama benim gördüğüm kız erkek farketmez sinir edecek derecede takıntılı ve temkinli tiplerdi