Herkes en iyi ilişki yaşadığı burçları yazabilir mi 😃 bakalım aynı mı?

Oglak burçları ile 10. Dakikadan sonra birbirimize otomatik olarak kıl olmaya başlarız, ay burcu meselesine hiç katılmıyorum. Ay burcum oglak gunes burcum terazi yükselenim koc venus basak ama basak burçları ile arkadaşlıktan öteye geçmemiz imkansız ötesi.

Toprak gruplarıyla enerjınız tutuyor mu pekı? Zaten venüs başak sizin için değilde size çekilen erkeklerde olabılır.. ne olursa olsun terazi’siniz oğlak’la başak’la zaten biraz zor olur tutmanız enerjınızın :) ay burcu bıle yetmyebılır

Boga burclarini severim sakin ve kararlı yapıları güzel gerçekten. Ama dediğim gibi ateş ve havalar ile çok daha rahat hissediyorum

yorumları okuyunca genel olarak akrepler oğlakla boğayla anlaşıyor terazi ve koçla anlaşamıyorlar

oğlaklarda aynı şekilde akreple boğayla anlaşıyor koç ve teraziyle anlaşamıyor gibi

aslan koç yay ikizler kova terazi zaten birbiriyle daha iyiler

Koc ve kovalar iyi anlaşıyor gerçekten çevremde de çok gözlemledim.
Koçlar ve Teraziler mizaçları çok ters ama orta yolu bulurlar ise birbirine çok şey kalıyorlar bence
Koç kadın terazi erkek birbirlerini çok çekerler çünkü koç maskülen sert biraz terazi cilveli oynak buda bizim düşmemize neden oluyor bence ama kocam başak aslinda çok uyumlu diyrmem ama koçda başakta net insanlar olduğundan anlaşiyoruz

Koç ve basak anlaşabilir mi gerçekten? Çok şaşırdım doğrusu çünkü Koç çocuk ruhludur, enerjiktir, cesurdur Başak burçları biraz bana korkak gibi gelir hep sizin kocanız öyle değildir muhtemelen ama benim gördüğüm kız erkek farketmez sinir edecek derecede takıntılı ve temkinli tiplerdi

Bu arada erkolarda asla olmiyacak siralaması koç olduğumu soylim biz netlik öyle gereksiz duygusallık falan sevmeyiz eziklik bana görede en olmayacaklar katlanamam çunku sırasiyla balık yengeç kesinlikle olmaz şunlarda insanı yorar ikizler yay gene de bi tik katlanilir ama ötekilere göre

Ben teraziyim. Eşim akrep. Yazmıştım hatta zorlandım çok ortayı bulana kadar ama oğlak, koç, başak, ikizler hiç bana göre değil yaa. Özellikle de oğlak ve koç hiç anlaşamam huylarına giderim sabrım taşımadığı sürece yazılanları okuyunca dedim yine iyi akrep eşim hiç tarzım değil oğlak ve koç kovalarla iyi anlaşıyorum arkadaş olarakta

O korkaklık değil kendini sağlama almak adla aklına uymayan birşeyi yapmaz çok zeki olurlar çünkû çok fazla düşunürler takıntılı olmalarıda bu yüzden çoğu zaten okb hastasidir kocamda dahil :) bide tabi enerjisizler bana göre ama tam bir ev erkeği oluyorlar çünkû sabitler netler bu bir koçu sıkabiliyor bazen ama kafanda rahat oluyor başaklari çok iyi bilirim ben anlaşirim çunku çok iyi taniyorum onlari beni çekmekte pek kolay degilde işte hallediyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…