Herkes dengi ile evlensin

Tüylerim ürperdi okurken
hikayemiz aynı başlıyor. Üniversite 1. sınıfta ,ilkokul mezunu ile evlendim. Benim zorumla bu sene açık liseyi bitiriyor. Üniversite sınavına da girecek.
Hanımefendinin hikayesi denklikten farkli bence..Adam kadının dengine geliyor onu küçümsüyor..Kisi karaktersiz yani..Allah yardımcısı olsun

Universite sinavi yolun basidir, kac yasinda olursaniz olun. Siz de biliyorsunuz okumus bir insan olarak. Esiniz eger kompleks yaparsa bunu 60 yasinda da yapar ki egitim seviyesi olarak esinden gerideki erkeklerde bu cok cok yaygindir. Toplum analizleri ortada,isterseniz ayni kaynaklara ve yuzdelere siz de ulasabilirsiniz istatistik kurumundan.

Siz hic yorulmadiginizi iddia ediyorsaniz bu evlilikte,esinizi ilkokul mezunuyken bile kolunuza takip kendi ortamlarinizda yuksek sesle takdim edebildiyseniz, en onemlisi de bunlari mutlulukla yaptisaniz bir istisnasiniz. Karsiligini alirsiniz veya alamazsiniz o bilinmez,sanstir biraz da. 65 yasinda 40 senelik evli bir kadin tanidim,aynen sizin hikayeniz gibi. Su anda siginma evinde kaliyor 2 ay sonra davasi gorulecek. Hayatta hic bir seyin garantisi yoktur. Hele ki eksiden baslayan insanlarin yaninda surduruyorsaniz hayatinizi 1-0 geriden baslarsiniz siz de.
Ne yapabilir mesela, hırslansa, okusa, yüksek lisans yapsa, süper bir kariyeri olsa... En fazla sonradan görme olur. En fazla boşanırız... Ben endişeyi anlayamadım kusura bakmayın.

Ne yapabilir mesela, hırslansa, okusa, yüksek lisans yapsa, süper bir kariyeri olsa... En fazla sonradan görme olur. En fazla boşanırız... Ben endişeyi anlayamadım kusura bakmayın.
Ben endise etmiyorum sizin icin yanlis anladiniz,konumuz herkes dengiyle evlensin oldugu icin fikir paylasimi yapiyoruz. Tami tamina denk insanlar da bosaniyor, mesele denginle bile sorun yasarken dengin olmayanla sorun yasama ihtimalinin daha fazla olmasi. Bundan bahsediyoruz yani.

Cocuklarimiz var hepimizin,veya aramizda evlenme caginda genc arkadaslar var. Onlara diyemeyiz ki “ben ilkokul mezunuyla evlendim,cok memnunum bu kararimdan dolayi,herkes keske ilkokul mezunuyla evlense de sonradan okumasina vesile olsa” diye. Gayemiz nedir,cocuklarimiz hayirli insanlar olsunlar,vatana millete,cevresine ornek olsunlar,guzel okullara gitsinler,iyilerle ve denkleriyle karsilassinlar. Hepsi de mutlu olsun.
Herkes dengiyle evlensin,af buyurun tabiri caizse esegi saglam kaziga baglasinlar,sonra allaha havale etsinler gibi bir durum.

Aynı hatayı ben de yapmıştım. Denginle evlenmezsen dengesizlikler yaşıyorsun. Olsun zarardan dönmüşsünüz en azından :)

Merhaba arkadaşlar;burada beni gören 1 kişi bile olacaksa ona şunu söylemek istiyorum.Dengindeki kültüründeki kişi ile evlen lütfen.Ben hata yaptım sen yapma.Ben farklı kültürden biri ile evlendim.Aslinda aynı yerde yaşıyorduk ama kültür ,alışkanlıklar farklı.Ben hayatımı kararttim.Onlarin yaptığı gibi bir şeyi yapmadığım anda kucumsenmekten,oradan oraya sarulmaktan yoruldum.Bunlari yazabilecegim tek yer ise burası.Dua etmek ,Allah a havale etmek tek yapabileceğim şey şu an da.Benim için dua eder misiniz?Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.
Farkli kulturden biriyle evlilige karsi cikildiginda ırkçı olarak algilaniyor. Halbuki Turkiye gibi ortadogu toplumunda iki kisi degil, iki aile evleniyor.
Etnisite , egitim , cevre farkı bir tokat gibi insanin yuzune carpiyor boyle iste. Esimi seviyorum duzelir, katlanabilirim cocugumun v.s hatrina dedikce siz yipraniyorsunuz. Halbuki ortada duzelecek biri ya da durum yok. Her kulturun kendi dogrulari var. Genler insanlarin davranislarini etkiler. Bir erkek , gunde en az 1 kez babasi gibi davranir. Ben ailesiyle degil, X kişisiyle evlendim demek anlamsiz.
Kimse icin degismeye hakkimiz olmadigi gibi, kimseye dayatmalarda bulunmaya hakkimiz yok.
Geleneksel ve muhafazakar ailelerin icinde nefes almak mumkun degil. Kendinizi hirpalamayin. Degmez.
Bence gec degil. Hayat kisa. Dayanilamayacak duzeyde ise ayrilin derim.
Yarin obur gun cocuk oldugunda bu tarz aileler baskin oldugundan fikir olarak cocugunuzu sizden calarlar.
Biz insaniz hata yapabiliriz, ama tek bie hata icin bir ömrü harcamak mantiksiz.

Merhaba arkadaşlar;burada beni gören 1 kişi bile olacaksa ona şunu söylemek istiyorum.Dengindeki kültüründeki kişi ile evlen lütfen.Ben hata yaptım sen yapma.Ben farklı kültürden biri ile evlendim.Aslinda aynı yerde yaşıyorduk ama kültür ,alışkanlıklar farklı.Ben hayatımı kararttim.Onlarin yaptığı gibi bir şeyi yapmadığım anda kucumsenmekten,oradan oraya sarulmaktan yoruldum.Bunlari yazabilecegim tek yer ise burası.Dua etmek ,Allah a havale etmek tek yapabileceğim şey şu an da.Benim için dua eder misiniz?Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.
Bak canım bende o hatadan döndüm. İnşallah hersey yoluna girer. Söyleyince suçlu oluyoruz. Yok aşkın önünde kimse duramazmis yok sevgi herseye yetermiş yok onun için dünyaları yakarmış. Öyle bir dünya yok kardeşim.

Bunun kültürle alakası nedir? Aynı kültürde olup da dayak yiyen kadınlar da tanıyorum. Önce insan olmalı evleneceği kişinin iyice tanımadan evlenip sonradan farklı kültür bilmem be diye insanların buralarda kafasını karıştırıyorsunuz.

Yarama bastınız
Eşimle evlenmeye karar verdiğimde ben bastığı yerden ses gelen önü açık yükselmesi garanti özgüveni zirvede tabir caiz ise taş gibi bir hatundum eşim ise kumaş pantolonun içine kazağını sokan bir adamdı ve beni iş arkadaş çevrem daima ama daima uyardı emin misin bak dengin değil diye hayır eminim dedim düşüncem şuydu “ ben parçalanmış aile çocuğuydum ev yuva özlemim had safhadaydı bu gözü açılmamış saf temiz bana aşık kıymetimi bilir el üstünde tutar boy boy çocuklarımız olur mutlu oluruz” bu arada kendisi gece bekçisiydi
Evlendik
İlk 3,5 yıl gerçekten hayatımın en mutlu günleriydi peri masalından farksızdı anlatamam yani
Sonra şirket yurtdışına işçi gönderiyor sadece 2 yıllığına gidip geleyim dedi hiç istemedim ama hiç vazgeçmedi tamam demek zorunda kaldım
Ve şimdi
17 yıllık evliyim 14 yıldır o yurtdışında işçi olarak gitti ama şu an çok üst düzey bir pozisyona yükseldi 6 ayda bir gelir 15 gün kalır kan kusturur gider ben ise onun gözünde vasat bakımsız işe yaramaz yek vasfı annelik diye nitelendirdiği bir insanım
Üç kızım var sadece Allahın yardımıyla tek başına büyüttüğüm üç pırlanta rabbime bin şükür
Velhasılı kelam benimde dengim olan hatta benden çok daha yüksekde diyebileceğim taliplerim oldu ama hep reddettim tek istediğim yuva ve huzurdu
Çok pişmanım benimde hikayem birilerine ders olsun diye yazmak istedim
Senede 1 ay görüştüğünüz insanla neden evli kalmaya devam ediyorsunuz? Üstelik o süreçte kan kusturuyor.

Universite sinavi yolun basidir, kac yasinda olursaniz olun. Siz de biliyorsunuz okumus bir insan olarak. Esiniz eger kompleks yaparsa bunu 60 yasinda da yapar ki egitim seviyesi olarak esinden gerideki erkeklerde bu cok cok yaygindir. Toplum analizleri ortada,isterseniz ayni kaynaklara ve yuzdelere siz de ulasabilirsiniz istatistik kurumundan.

Siz hic yorulmadiginizi iddia ediyorsaniz bu evlilikte,esinizi ilkokul mezunuyken bile kolunuza takip kendi ortamlarinizda yuksek sesle takdim edebildiyseniz, en onemlisi de bunlari mutlulukla yaptisaniz bir istisnasiniz. Karsiligini alirsiniz veya alamazsiniz o bilinmez,sanstir biraz da. 65 yasinda 40 senelik evli bir kadin tanidim,aynen sizin hikayeniz gibi. Su anda siginma evinde kaliyor 2 ay sonra davasi gorulecek. Hayatta hic bir seyin garantisi yoktur. Hele ki eksiden baslayan insanlarin yaninda surduruyorsaniz hayatinizi 1-0 geriden baslarsiniz siz de.
Son mesajınızı da okudum çoğuna şaşırdım ama en çok buna.
Kusura bakmayın ama ben anlayamadım diplomanın dengi dengine olmakla, iyi gecinmekle olan ilgisini. Adam üniversite diploma sahibidir ama egosu fazladır sende üniversite mezunu olsan seni yine ezebilir. Adam profesordur sende profesörsundur ama adam insan iliskilerinde cahildir, kadını aşağı gören bir anlayışa sahiptir yine ezilirsin yine ezilirsin tam tersi olarak bunu kadinda adama yapabilir.
Adam üniversite mezunudur kadın lise ama kadına deli gibi aşıktır lafını bile etmez.
Zaten evlilikte neden diplomalar konuşulur ki? Bahsi neden geçer ehliyet almıyoruz ilişki kuruyoruz.
Dengi dengine olmak okul demek değildir.
Profesörde karısını dovebilir ilkokul mezunu da.
Bunu geçtim bir adam okumak istemis karısı zaten işe girmiş çalışıyor nasıl biri 40 yaşında çok sey başarmış diğeri geri kalmış sayılacak ?
Bir şeyi bir zamanında yapmak bir geç yapmak vardır. O 60 yaşında atom parcalayanlar bir elin parmagini geçmez ki gecse ne olur bu kadını adamın yanında ezik göstermez.

Evlilikte denklik problemi diplomayla bagdastirilamaz. Diploma semerdir altındaki eşekse semer değişse ne fark edecek.
Kadin sığınma evine gittiğim oldu oradaki durumu gördüm ve kadın sığınma evi gönüllüsü olarak üstüne basa basa

-- siz kocanizdan geri kalacaksiniz o basamaklari tirmanirken siz artık en tepeye çıkıp sonra aşağı ineceksiniz diyebildiniz anlayamadim.
Oradaki gönüllüler tam tersine kadına psikolojik artı destek vermek için gönüllü olmuyor mu?
Siz daha kadın oraya düşmeden negatif psikoloji vermissiniz resmen.

Evlilikte diploma en son değer bile olmamalıdır. Önemli olan kendini geliştirmektir daha çok ilişkisel boyutta.
Ego yarışı, aşağılama, küçük gorme girdiyse için işine diplomalar denk olsa da boş olmasa da boş.

Karsiligini alirsiniz veya alamazsiniz o bilinmez,sanstir biraz da. 65 yasinda 40 senelik evli bir kadin tanidim,aynen sizin hikayeniz gibi. Su anda siginma evinde kaliyor 2 ay sonra davasi gorulecek. Hayatta hic bir seyin garantisi yoktur. Hele ki eksiden baslayan insanlarin yaninda surduruyorsaniz hayatinizi 1-0 geriden baslarsiniz siz de.

Kıssadan hisse olarak. Eline mesleğini almış kendine yetebilen bir kadın varken önünüzde.
Kadın sığınma evinde şuan aynı hikayeyle bulunan birini tanıyorum. Hayatta garantisi yok yani bak görüyorsun örneğini hiç bağdaştıramadim.
Oradaki hikaye benzerligini alıp başına gelebilir bak 1-0 dan başlıyorsun haberin olsun demek yerine orada gönüllü çalışan birinin.
Arkadaşım helal olsun sana seni eziyorsa ya da ezmeye calisirsa kendi ayıbı elin ekmek tutuyor begenmeyen eşeğini ayrı yere bağlasın sen dik dur. O gitse de senden bir şey eksilmeyecek belli ki hatta böyle sonradan görme oldup sen gibi bir kadını kaybettiği için kendi kaybedecek.
Demenizi beklerdim

En başta esiniz tarafından küçümsemiyorsanız en büyük sıkıntı burda demektir zaten gerisinin cokta bi önemi yok

15 yıldır evliyiz, eşim 40 yaşında. Keşke sandığınız kadar yolun başında olsaydık da eşimin çok çok yükselme şansı olsaydı. Keşke eşim yükselmeye meraklı olsaydı. Çocukların aklı ermeden iyi kötü bir uzaktan öğretim de olsa bir üniversite diploması olsun diye benim zorumla üniversite sınavına girecek sadece.
seni eziyorsa ya da ezmeye calisirsa kendi ayıbı elin ekmek tutuyor begenmeyen eşeğini ayrı yere bağlasın sen dik dur. O gitse de senden bir şey eksilmeyecek belli ki hatta böyle sonradan görme oldup sen gibi bir kadını kaybettiği için kendi kaybedecek.
Boşver diploma ile olmuyor hicbir şey kendini gelistirmek, insan olabilmek, ilişkilerde dengeyi kurmak önemli olan.
Kendini gelistirmeyen adam için diploma hicbir seydir. Kendini gelistirmek isteyen biri içinde ilişki anlamında değilse sadece artı yonden diploma farki yaratir.
Evlilikte diploma değil uyum önemli olan kimse kendi üniversite eşi lise diye hayata 1-0 baslamaz.

Son mesajınızı da okudum çoğuna şaşırdım ama en çok buna.
Kusura bakmayın ama ben anlayamadım diplomanın dengi dengine olmakla, iyi gecinmekle olan ilgisini. Adam üniversite diploma sahibidir ama egosu fazladır sende üniversite mezunu olsan seni yine ezebilir. Adam profesordur sende profesörsundur ama adam insan iliskilerinde cahildir, kadını aşağı gören bir anlayışa sahiptir yine ezilirsin yine ezilirsin tam tersi olarak bunu kadinda adama yapabilir.
Adam üniversite mezunudur kadın lise ama kadına deli gibi aşıktır lafını bile etmez.
Zaten evlilikte neden diplomalar konuşulur ki? Bahsi neden geçer ehliyet almıyoruz ilişki kuruyoruz.
Dengi dengine olmak okul demek değildir.
Profesörde karısını dovebilir ilkokul mezunu da.
Bunu geçtim bir adam okumak istemis karısı zaten işe girmiş çalışıyor nasıl biri 40 yaşında çok sey başarmış diğeri geri kalmış sayılacak ?
Bir şeyi bir zamanında yapmak bir geç yapmak vardır. O 60 yaşında atom parcalayanlar bir elin parmagini geçmez ki gecse ne olur bu kadını adamın yanında ezik göstermez.

Evlilikte denklik problemi diplomayla bagdastirilamaz. Diploma semerdir altındaki eşekse semer değişse ne fark edecek.
Kadin sığınma evine gittiğim oldu oradaki durumu gördüm ve kadın sığınma evi gönüllüsü olarak üstüne basa basa

-- siz kocanizdan geri kalacaksiniz o basamaklari tirmanirken siz artık en tepeye çıkıp sonra aşağı ineceksiniz diyebildiniz anlayamadim.
Oradaki gönüllüler tam tersine kadına psikolojik artı destek vermek için gönüllü olmuyor mu?
Siz daha kadın oraya düşmeden negatif psikoloji vermissiniz resmen.

Evlilikte diploma en son değer bile olmamalıdır. Önemli olan kendini geliştirmektir daha çok ilişkisel boyutta.
Ego yarışı, aşağılama, küçük gorme girdiyse için işine diplomalar denk olsa da boş olmasa da boş.
Ben kimseye negatif enerji vermiyorum,sadece yasananlari anlattim,gordugum kadariyla. Diploma olayina kadinin bakisi ile erkegin bakisi cok farkli oluyor. Erkek bakis acisiyla yaklasmaya calistim,dikkat ederseniz dogru olan bu demedim,onlarin gozunden boyle oluyor maalesef dedim.
Evliliklerde yasanan siddet olaylarina diplomanin bir etkisi yok,esek semer olaylarinda da size katiliyorum ama evlilik zaten yeterince zorken riski arttirmanin bir anlami yok. Yapilan istatistiklere bakarsak fiziksel siddet en cok okumus hatta ogretmen ailelerde yasaniyor. Ustune bir de denklik olmazsa sorun cikma ihtimali artiyor arkadasim. Benim anlatmaya calistigim nokta bu. Yoksa ilkokul mezunuyla evlenmeyin sizi dover demiyorum siz yanlis ve de eksik anlamissiniz

Kıssadan hisse olarak. Eline mesleğini almış kendine yetebilen bir kadın varken önünüzde.
Kadın sığınma evinde şuan aynı hikayeyle bulunan birini tanıyorum. Hayatta garantisi yok yani bak görüyorsun örneğini hiç bağdaştıramadim.
Oradaki hikaye benzerligini alıp başına gelebilir bak 1-0 dan başlıyorsun haberin olsun demek yerine orada gönüllü çalışan birinin.
Arkadaşım helal olsun sana seni eziyorsa ya da ezmeye calisirsa kendi ayıbı elin ekmek tutuyor begenmeyen eşeğini ayrı yere bağlasın sen dik dur. O gitse de senden bir şey eksilmeyecek belli ki hatta böyle sonradan görme oldup sen gibi bir kadını kaybettiği için kendi kaybedecek.
Demenizi beklerdim
Beklediginiz seyleri siginmadaki arkadaslarima zaten yapiyorum, gordugum orneklerde kocasi sifirin altindayken evlenen kadinlar butun omurlerini kocalarini tabiri caizse adam etmek icin harcayip sonra yine yaranamama durumu var. Hepsi de diyor ki keske dengimle evlenseydim. Adama omur boyu egitim veriyorlar,adam okuyor,is sahibi oluyor hatta fabrika kuruyor ama kadini begenmiyor,hatta donup diyor ki “hadi lan senin bir omurde yaptigini bak ben 5 yilda yaptim,demek ki sen bir ise yaramamissin,bosuna senelerce dirsek curutmussun” simdi boyle diyen adam aileden okumus,gorgulu ve kulturlu bir adam olsaydi sizce bunu diyecek miydi? Benim bahsettigim nokta budur arkadasim. Yoksa siginma evindeki kadinlara onlari daha da asagi cekecek bir yorum yaptigim yok.

Beklediginiz seyleri siginmadaki arkadaslarima zaten yapiyorum, gordugum orneklerde kocasi sifirin altindayken evlenen kadinlar butun omurlerini kocalarini tabiri caizse adam etmek icin harcayip sonra yine yaranamama durumu var. Hepsi de diyor ki keske dengimle evlenseydim. Adama omur boyu egitim veriyorlar,adam okuyor,is sahibi oluyor hatta fabrika kuruyor ama kadini begenmiyor,hatta donup diyor ki “hadi lan senin bir omurde yaptigini bak ben 5 yilda yaptim,demek ki sen bir ise yaramamissin,bosuna senelerce dirsek curutmussun” simdi boyle diyen adam aileden okumus,gorgulu ve kulturlu bir adam olsaydi sizce bunu diyecek miydi? Benim bahsettigim nokta budur arkadasim. Yoksa siginma evindeki kadinlara onlari daha da asagi cekecek bir yorum yaptigim yok.
Burada verilen örnekte adam beyin fukarası yani zaten içinde bir ego savaşı olmalı varmış ki hayat arkadaşını gömsün. Bende bunu diyorum okumuş görgülü, kültürlü bir beyin fukarası da der ki bende üniversite mezunuyum sende ama (bebek için işten çıkmıştır kadın) bak sana ben bakıyorum boşuna dirsek çürütmüşsün.
Ego savaşı yapmak için birinin 0 dan başlayıp yükselmesi gerekmiyor. O içindeki ilkel egoyu bir şekilde çıkartır.
O yüzden denklik karakter özelliğinde olmalıdır. (Bence)
Yanj biri çok naiftir eşlerin hemen ağlar biri duygusuzdur. Ne ağlıyorsun her şeye sümüklü, kadın mi aldım cocuk mu aldim diye bile ezebilir ezmek istese.
Bunun için evlenilcek kişinin vicdanı, hoşgörüsü, hayattan beklentisi denk olmalıdır.
Ben şuna da karşıyım;adama aşık olup evleniyorsun o haline, o durumda ki eğitimine hadi bakalım ben üniversite okudum sende oku. Hadi bakalım işinde yüksel gibi yaptırımları çocuğumuza yapabiliriz. Alıp adami çocuk gibi lise oku, üniversite oku, yok şu maasli işe gir diye sürekli durtersek adam kendini kanitlama çabasına girer ve dürtüsel olarak sürekli kanitlama cabasinda olduğu kişiyi ezer. Aynı ergenlerin ailesini bir süre begenmemesi gibi. Ama atlanmamasi gereken şey ortada ergen ve anne baba yoktur eş vardır. Adam etme işini eş ustlenirse geri teper.
Adam gormedigin biriyle neden evlenirsin ki zaten.
Kadın farkında olmadan o sürecte adamı eziyor olabiliyor.
Buradaki kadında cevreye karşı küçük düşmek (kendince) denk es istemesinden kaynaklıdır. Bu tarz biri okulları denk olsa da davranissal açıdan ayni baskıyı eşi üzerinde kurmaya calisabilir( bak Ayşe'nin kocası karisina pirlanta almış sende tık yok gibi, mehmet aynı diplomayla on bin alıyor sen hala 3 binde kaldın, ben kadin halimle mobinge ragmen aynı diplomayla 5 aliyorum birde sen gibi erkek olsam ohoo sen hala 2 ye talim gibi)

Adam kendini geliştirmek ister sende destek olursun ona okeyim. Tabiki destek olmalısın eşine.
Evlilikte kim ne meslek ne egitimse konu olmamalı bence vicdanı, anlayışı, sana ilgisi çocuklarına ilgisi, duyarlılığı, sana olan aşkı konu olmalı.
Ben senin yorumlarını genel anlamda beğenirim arkadaşım o yüzden şaşırdım zaten yorumuna yanlış anlaşılma olmasın. Sana anti tez uretmek değil amacım fikir paylasimi.

Yarama bastınız
Eşimle evlenmeye karar verdiğimde ben bastığı yerden ses gelen önü açık yükselmesi garanti özgüveni zirvede tabir caiz ise taş gibi bir hatundum eşim ise kumaş pantolonun içine kazağını sokan bir adamdı ve beni iş arkadaş çevrem daima ama daima uyardı emin misin bak dengin değil diye hayır eminim dedim düşüncem şuydu “ ben parçalanmış aile çocuğuydum ev yuva özlemim had safhadaydı bu gözü açılmamış saf temiz bana aşık kıymetimi bilir el üstünde tutar boy boy çocuklarımız olur mutlu oluruz” bu arada kendisi gece bekçisiydi
Evlendik
İlk 3,5 yıl gerçekten hayatımın en mutlu günleriydi peri masalından farksızdı anlatamam yani
Sonra şirket yurtdışına işçi gönderiyor sadece 2 yıllığına gidip geleyim dedi hiç istemedim ama hiç vazgeçmedi tamam demek zorunda kaldım
Ve şimdi
17 yıllık evliyim 14 yıldır o yurtdışında işçi olarak gitti ama şu an çok üst düzey bir pozisyona yükseldi 6 ayda bir gelir 15 gün kalır kan kusturur gider ben ise onun gözünde vasat bakımsız işe yaramaz yek vasfı annelik diye nitelendirdiği bir insanım
Üç kızım var sadece Allahın yardımıyla tek başına büyüttüğüm üç pırlanta rabbime bin şükür
Velhasılı kelam benimde dengim olan hatta benden çok daha yüksekde diyebileceğim taliplerim oldu ama hep reddettim tek istediğim yuva ve huzurdu

Bekçilikten yöneticiliğe yükselince kompleks fazlaligindan şirazesi kaymış eşinizin herhalde..
Siz işinizi, kariyerinizi biraktiniz mi evlendikten sonra?

Yarama bastınız
Evlendik
Ve şimdi
Ya 14 yil nasil olur nasil bir evlilik bu?

Aynı kültürden gelip ailenin yaşayış tarzı farklı olsa bile sonuç bu oluyo...

X