• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes böyle bir koca mı ister?

nazcnr

#Birikizlerkadını
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
135
80
13
30
Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak.
Nereden başlasam bilmiyorum bir ucundan gireyim konuya.
Eşimle regl günlerim haricinde ayın her günü birlikte oluyoruz regl haricinde birlikte olmadığımız gün ayda 1 2 gün en fazla ve bu birliktelik çoğu zaman günde 1 defadan fazla oluyor bazen 2 bazen 3 eşim benden fazlasıyla tahrik oluyor bu iyi birşey biliyorum ama en ufak hareketim bile onu tahrik ediyor ve o an yemek de yapıyorsam temizlik de yapıyorsam bırakıp yatağa geçiyoruz ilişkilerimiz de öyle 5 10 dklık bişe değil özellikle gece saatlerinde yaptıklarımız 1 saati öldürmüyor haliyle ben perişan eşime bu durumun normal olmadığını fazla istekli olduğunu söylediğimde her kadın benim gibi bir koca ister sen şikayetçisin diyor. Şimdi size sorum şu her kadın kocam gibi Bi koca mı ister normal olan o da anormal olan mı benim ?

ben istemem:kusmuk:
ben yapmam bu dediklerinizi regl dışında her günü bile yapmam siz günde birkaç defa. bence siz eşinize onun rahatlığını vermişsiniz. eşim beni gece uykumdan ilişki için uyandıramaz mesela. ben sert çıkarım. birkaç kez uyandırdı agrasifliğimden bir daha da kendisi tercih etmedi. sizin bir çizgi koymanız gerekiyor kesinlikle normal değil

ben istemem:kusmuk:
ben yapmam bu dediklerinizi regl dışında her günü bile yapmam siz günde birkaç defa. bence siz eşinize onun rahatlığını vermişsiniz. eşim beni gece uykumdan ilişki için uyandıramaz mesela. ben sert çıkarım. birkaç kez uyandırdı agrasifliğimden bir daha da kendisi tercih etmedi. sizin bir çizgi koymanız gerekiyor kesinlikle normal değil
Evet birkaç defa beni de uyandırdı bir de sabah ilişkilerini çok seviyor ama sabah sabah insana işkence gibi

Evet birkaç defa beni de uyandırdı bir de sabah ilişkilerini çok seviyor ama sabah sabah insana işkence gibi
biraz da sizi düşünecek yok öyle bir şey ya! ilişki bu zorlamayla mı olurmus. yok buna bir sınır getirmelisin bence.

Bu kadarı biraz fazla. Insan usanır bence bu durumdan. Haftada 3-4 kez uygun bana göre. Insan sürekli dus almaya üşenir bi de. Gece uykudan uyandırma meselesine gelince de, eşim beni uyandırırsa reddetmem. Ama sürekli uyandırırsa da konuşurum güzelce..
Siz de güzel bir dille konuşun, kendinizden soğutmayın ofkelenerek.

Ona söyleyin bilimsel olarak erkek orgazmının bir sayısı var ..
Şimdiden kotayı doldurmasın.
40 ına gelmeden ,eleğini asmak zorunda kalmasın maazallah
a90b1b95975d68205e167b493ba44a9c.gif

Bu kadarı biraz fazla. Insan usanır bence bu durumdan. Haftada 3-4 kez uygun bana göre. Insan sürekli dus almaya üşenir bi de. Gece uykudan uyandırma meselesine gelince de, eşim beni uyandırırsa reddetmem. Ama sürekli uyandırırsa da konuşurum güzelce..
Siz de güzel bir dille konuşun, kendinizden soğutmayın ofkelenerek.
Yok zaten öfkelenmiyorum onu da anlıyorum cinsel dürtüleri biraz fazla elinde olan birşey değil. Beni hayattan soğutacak kadar rahatsız mı ediyor hayır değil ama sadece her gece Bi görev gibi yapmak o duygunun heyecanını yitiriyor.

Yok zaten öfkelenmiyorum onu da anlıyorum cinsel dürtüleri biraz fazla elinde olan birşey değil. Beni hayattan soğutacak kadar rahatsız mı ediyor hayır değil ama sadece her gece Bi görev gibi yapmak o duygunun heyecanını yitiriyor.
Sadece kendi işi görülsün diye mi yapıyor yoksa sizi de memnun ediyor mu? Eğer kendisi için yapıyorsa açıkça konuşmanız gerekir

Bende sizinki gibi bir koca istemem acikcasi.
Günde bikac kez birlikte oluyorsaniz isinizi nasil bitiriyorsunuz merak ediyorum :) sinir koyun bence. Isinizin arasinda gelip sizden bisey istemesin.
İşte onun anı zamanı mekanı yok :olamaz: ama insanın kocası tarafından beğenilip arzulanması da güzel bu hissini de kaybetmesin tabiki

Back