• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

Biz değil giydiğimiz kıyafetler ötekileştirdi parkon :14::14::14: Sen 38 beden değilsin ötekilerdensin dedi...Ben de kendimi burda buldum :14::14::14:

Tamam zanım,madem kıyafet bedeni sorun oluyo,bende annemden 42 beden pantullar alır giyerim.:ssz:
O zaman bisde girebilirmiyik buraya:43:

parkonum bennen gel,bu topikte geyik yassahmış :14:

hem zayıf diye dışlıyollar bizi bunnar :27:

Tamam zanım,madem kıyafet bedeni sorun oluyo,bende annemden 42 beden pantullar alır giyerim.:ssz:
O zaman bisde girebilirmiyik buraya:43:

:1::1::1: Sen kalbimize girmişin buraya mı giremeyeceksin... Gel kurul şöyle baş köşeye :1::1::1: Kadesacım senin için de hemen parkonun yanında yer ayırdık uyar mı :16::16::16:

:1::1::1: Sen kalbimize girmişin buraya mı giremeyeceksin... Gel kurul şöyle baş köşeye :1::1::1: Kadesacım senin için de hemen parkonun yanında yer ayırdık uyar mı :16::16::16:

Tamam ,bisde gelcez ozaman arada Kadesamnan.:16:

Gerçi sizin ikramınızda kuru çayla grisini olur amma,biz karnımızı doyurur geliris artıkın.:6:

susun bakım menümü yazıcam :37:

kahvaltı : şehriyeli pirinçli değil :37: çorba peynir

öğlen : haşlanmış et azıcık :14: yoğurtlu közlenmiş patlıcan domates biber kavurması yoğurt

akşam : etli nohut ( azıcık yine ) yicem :56:

Son düzenleme:

öğlen : haşlanmış et azıcık :14: yoğurtlu közlenmiş patlıcan domates biber kavurması yoğurt

Ay senin mönünü sevsinler.:1::1:

Tamam ,bisde gelcez ozaman arada Kadesamnan.:16:

Gerçi sizin ikramınızda kuru çayla grisini olur amma,biz karnımızı doyurur geliris artıkın.:6:

Gelin gelin...Gelmeden haber edin güzel güzel şeyler hazırlayalım :16::16::16:

Ya kızlar bende başlamak istiyorum yarından itibaren başlıcam benim çokkk kilo vermem lazım hep beraber verelim kiloları

Verelim tabiki katıl bize :34::34::34:

Psikolata eti neden azcık yedin ki :26::26::26:

Bende öğlen fırında tavuk yedim :56::56::56: Bir de cacık

ah vjim sen bu yemeyle ölürüsün ben sana diyim :30:

ben bunları bi oturuşta yerim :)

neyse diyete devam,yanınızdayz sizinleyiz :16:

yaşasın kilo vermek :kkk:

Back