- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi maximaculpa
-
merhaba kızlar benmde kılo sorunum var aslında cok yemek yemem ekmk hiç kullanmıyrm ama bı ara kendı mı cok saldım abur cubur konunda o yaglar kaldı bnde gtmıyor napsam 67 65 arasnda gıdıp gelıyor neyı yanlış yapıyrm acaba:44:
canım bir kere kesinlikle abur cuburu bırak ve akşam 6dan sonra hiç bişey yeme sadece su veya yeşil çay iç sadece bunu yapsan bile kilon farkedecek birde içebilirsen eğer sabah uyandığında bir kupa bardağı sıcak limonlu su iç ve yine içebilirsen gün içinde sıcak su iç ben mesala çay yerine sıcak cu içiyorum bana kilo vermem açısından çok faydası oluyor
Gunaydin arkadaslar...uzaktaki okuluma gitmek icin 6 da uyaniyorum...sikinti yasamayayim diye sabah pek birsey icemiyorum acikcasi...6.30 da kahvalti yapiyorum hafta icleri...bugun de oyleydi...
1 kase mis gibi mercimek corbasi ictim...
yarim haslanmis patates yedim bu olunca ekmek yemedim hic...
2 salatalik...
cok az beyaz peynir ve 1 zeytin...
1 sekersiz cay...
okuldayim simdi yurudum biraz...terledim haliyle...1 bardak yesil cay ictim...yiyeceklerimi de yanimda tasiyorum artik...
kızlarrr dünden beri tam olarak uydum diyetime 7 den sonra hiç bişey yemedim bitki çaylarımı ve 2 lt suyumuda içtim sabah tartıldığımda 1.200 gr gitmişti ödemimi attım herhalde ama beni çokkk mutlu etti :)))
Hahhayyy kim demişş Gülin kilo veremez diyee hıııhhh
Yarım kilocumm gittiiii
evde otur otur küflenmişim resmen leslie egzersizi yaptım 14 dakika canım çıktı
üstüne birde 20tane mekik çektim kendimden geçtim
aslında durumum nekadar vahimmişde haberim yokmuş
buarada kızlar leslie yi önerdiğiniz için çok teşekkür ederim çok faydasını göreceğimi düşünüyorum
görürsün büşracım.
mekik aralarında dinlen
bir tane çek bir tane dinlen
ard arda çekme sakın
ben ardarda çektim leslie bitti hemen mekiğe başladım
hazır vücudum ısınmışken iyce bi terliyeyim dedim
ama enkaza döndüm:))
ardarda çekecek kadar esnek değil kasların şu an
kas yırtılması olabilir, dikkat et
ben ardarda çektim leslie bitti hemen mekiğe başladım
hazır vücudum ısınmışken iyce bi terliyeyim dedim
ama enkaza döndüm:))
Callanetics'te 10 saatte 10 yaş gençleş egzersizlerini ne zamana kadar yapıp supere geçmeliyiz bilen var mı?
Vücut 20 dk da ısınıyormuş spor yaparken büşracım o yüzden leslie de 20 dk dan fazla olanları yapsan daha iyi olur bence
İlk seviyeyi 6 gün yapıp bir gün ara vererek 21 defa yapıyorsun diye biliyorum
İlk seviyeyi 6 gün yapıp bir gün ara vererek 21 defa yapıyorsun diye biliyorum
biliyorum canım ama ben 14 dakikada bile okadar yoruldum ve terledimki anlatamam ama hemen ara vermeden mekik çekdim 5 dakika dinlenip leslie nin 14 dakikalık biğer programınıda yaptım
spor yamayalıda çok zaman olmuşdu canım resmen vucudum oduna dönmüş
oğlum doğduğundan beri hayatımı onun üstüne kurdum kendime zaman ayırmadım hiç
ama artık kendimlede ilgilenme zamanı geldi
Hmm anladım, bakalım o kadar yapabilir miyim bilmiyorum ama aklımda olsun teşekkürler
2. günü de atlattım darısı 21lere
5-6 günden sonra daha kolay geliyormuş hareketler...10. günde de değişiklikler farkediliyormuş
Bazı hareketler zor evet ama ilk gün gibi olmadı benim :) Dün 1 saat sürerken bugün 40 dakikada bitti, biraz da hareketlere alışmaktan sanırım :)
Sen ne zaman başlıyorsun? :)
ben bugün 10da kalktığım için kahvaltı yapmadım..
kocaman bir kupa yeşilçay içtim, 1de öğle yemeği yedim.
tavuk çorbası, manisa kebabı ve yoğurt..
akşama balık ızgara yapıcam, yanında da salata olacak..
şu callen egzersizlerini ben de yapmak istiyorum ama, orda kadın ayakta durup bacağını bir demirin üzerine koyuyodu kaldırıp.
ben o hareketi nerden nası yapıcam diye vazgeçmiştim.
ama callen hanımın vücudu benim hoşuma gitmiyor.
poposunun kenarı çökük çökük.
benimki de öyle olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?