• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

5 ten sonra bırsey yememek ınanın sey sey fark ettırıyor...o zayıfladıgım donemde bunun cok faydası oldu...karnım guruldayarak uyudum...eger karnınız gurulduyorsa mıddenız kuculuyor demektır...eger mıdenız kuculuyorsa da daha az yıyorsunuz demektır...boyle olunca da zayıflıyorsunuz demektır zaten tartı da soyler bunu sıze...

Olursun kuzumm 55ten 50 ye düşmek zor olmaz bence.55 olduğuna göre zaten az yiyosundur ama kalorili yiyoundur
abur cubur çok yerim asla affetmem :32:

5 ten sonra bırsey yememek ınanın sey sey fark ettırıyor...o zayıfladıgım donemde bunun cok faydası oldu...karnım guruldayarak uyudum...eger karnınız gurulduyorsa mıddenız kuculuyor demektır...eger mıdenız kuculuyorsa da daha az yıyorsunuz demektır...boyle olunca da zayıflıyorsunuz demektır zaten tartı da soyler bunu sıze...

bunu ilk kez duydum ya

bugun cok dıyete uygun seyler yemedım ve yapmadım acıkcası...ama bıraz once atıstırdım bırseyler...bunun uzerıne yemem dıye dusunuyorum...ac yatıp ac uyanacagım ve hafıf hıssedıp hafıf olacagım ınsallah :))) yedıklerımı yarından ıtıbaren duzenlı olarak paylasmaya calısacagım...benım ıcın sınır aksam 5...

Ufak Tüyo ;

Akşam 18:00dan sonra yemek yemeyin..

Yoğun bir günün sonunda yemek yemeden durmak çok basit değildir. Özellikle soğuk havalarda evde oturduğumuz zamanlarda daha da sık yemek yeriz. Peki, zayıflamak ve yemekten kurtulmak için ne gibi hilelere başvurmak gerekmektedir? İşte detaylar!

Akşam yemeğinde sadece çorba için.
Yoğurt veya elma gibi hafif atıştırmalıklar hem tok tutar hem de ruh halinizi yükseltir.
Akşam yemeğinde domates suyu gibi içecekler içmek 1-2 saatliğine açlığı bastırır.
Sıcak duş almak vücudu dinlendirir ve açlığı bastırır.
Ev içerisinde yaptığınız rahatlatıcı hareketler açlığı bastıracaktır.

ben konunun başından beri ne diyorum acaba:24:

sabah yeşil elma yedim şimdide bitki çayımı içiyorum bu arada 76 olmuşum 1 kilo vermişim 3 gün oldu yuppi ama hala ne yiyeceğime karar veremedim yaaa :36:

ne yiyeceğine karar vermediğin zamanlarda salata yap ye

Kahvaltını sağlam yapsan gunes :26::26:

bencede

Kızzz ben o kiloya gelsem bayram yaparım herhal :27:

senin bayramını biliyorum ben:27:

kızlar okul vardı yazamadım
sabah kahvaltısı:

yeşil çay,salata,burger. hamburger ekmeğinde bu ekmekler tatlı gibi oluyor ya onlar zararlı mı kızlar sormak istiyorum tadı çok güzel ve yumuşak olduğu için hoşuma gidiyor

öğlen:
salata,zeytin,üçgen peynir.

bir de üçgen peynir zararlı mı onu da merak ediyorum teşekkürlerrr

burger ekmekleri evet zararlı.
üçgen peynir yiebilirsin ama.

bugun cok dıyete uygun seyler yemedım ve yapmadım acıkcası...ama bıraz once atıstırdım bırseyler...bunun uzerıne yemem dıye dusunuyorum...ac yatıp ac uyanacagım ve hafıf hıssedıp hafıf olacagım ınsallah :))) yedıklerımı yarından ıtıbaren duzenlı olarak paylasmaya calısacagım...benım ıcın sınır aksam 5...

evet, banada 5 yarıyor.

genellikle eşimi bekleyip 7 de yiyorum akşam yemeğini ama, 7 benim içinn çok geç oluyor.

bende 5te bitirerek iyi kilo verdim son 1 ayda

ne yesem ne yesem diye düşündüm, balık yapıcaktım ama eşim nöbetçiymiş bugün, onun için yemek yapmadım.
ben de kendime salata yaptım koca bi tabak.
onu yiyorum şimdi.

ilk mesajda yazıyo bunlar:24:

ben sadece başlığa bakıp geldim :34: detaylarına hiç bakmadım. :34:
çok sıkı diyete ihtiyacım yok onun içinde abur cubur yemeden ve özellikle spor yaparak vermek istiyorum ( kendi kendimi burada gaza getiriyorum bir nebze )
öğlen abur cubur sınırımı aştım akşama yemek yememem lazım

Evreka ; ne yaptın özel msj ile bisiklet fiyatını yollamıştım..

ve çıkar ben artık yarın görüşürüz bye :54: :54:

Son düzenleme:
ben sadece başlığa bakıp geldim :34: detaylarına hiç bakmadım. :34:
çok sıkı diyete ihtiyacım yok onun içinde abur cubur yemeden ve özellikle spor yaparak vermek istiyorum ( kendi kendimi burada gaza getiriyorum bir nebze )
öğlen abur cubur sınırımı aştım akşama yemek yememem lazım

Evreka ; ne yaptın özel msj ile bisiklet fiyatını yollamıştım..

ve çıkar ben artık yarın görüşürüz bye :54: :54:

Detaylarını okuyup amacımızın sadece kilo vermek değil sağlıklı beslenmek olduğunu da görseydin keşke... :34::34:

merhaba kızlar sayfaları büyük bir azimle okudum tamda istediğim şey bu diyet yapmadan sağlıklı bir şekilde kilo vermek :)
benide aranıza alırsanız çok sevinirim :7:
ben 70kilodan 63 kiloya düşdüm ama orada takılıp kaldım hedefim 55
artık şu doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak istiyorum :25:
insanlar geenelde hamilelikde kilo alır ben hamileyken sadece 11 kilo aldım
doğumdan çıktığımda 6kilom gitmişdi doğumdan sonraki 1ay içinde geri kalan 5kiloyuda verdim ama
annem ve kayınvalidem olaya bir elini attı mahfoldum :47:
sen emziklisin bebek emziriyorsun onu ye bunuda ye diiye diye 12 kilo aldım :14:
ve artık bu kilolardan sıyrılmak istiyorum :kkk:

merhaba kızlar sayfaları büyük bir azimle okudum tamda istediğim şey bu diyet yapmadan sağlıklı bir şekilde kilo vermek :)
doğumdan çıktığımda 6kilom gitmişdi doğumdan sonraki 1ay içinde geri kalan 5kiloyuda verdim ama
sen emziklisin bebek emziriyorsun onu ye bunuda ye diiye diye 12 kilo aldım :14:

hamilelikten sonra emzirirken onu ye bunu ye modunda olan insanlara sinir oluyorum.
sonuçta anne sütünü artırıcı besinlerin yanında anne sütüne zarar veren, azaltan besinler de var.
her şeyi yemektense artırıcıbir kaç besin ye daha iyi.
nediye zorlarlar anlamıyorum.

neyse, verirsin umarım.

diyet geçicidir sağlıklı yemek kalıcı.
insanın belirli prensipleri olduktan sonra kilo alıp vermesinde uçurumlar olmaz; dengede kalır hep.
bir insan en fazla 5 kilo alabilir, cozutmakla.

10 kilo sonrası çok ciddi bir rakam bana göre.
5 kilo verilir ama 10 kilo daha zor verilir.

inşallah verirsin
bizim burda uyguladığımız bir kaç taktik var
onun dışında kurallar yok.

Hoşgeldin :16::16: Hep beraber azimle veririz inşalah...

desdeğiniz için teşekkür ederim kızlar
en kısa zamanda kurtuluruz inşallah kilolarımızdan
sizin yazdığınız kuralları 2gündürlü harfiyen uyguluyorum dün alışverişe markete gittik
kesinlikle abur cubur almadım :(
kahvaltıda vazgeçemediğim nutelladan bile vazgeçtim :((
birde spora gidebilsem süper olacak ama oğlumu bırakacak kimse yok
yarından itibaren birde mekik çekmeye başlıycam göbeğimden kurtulmak için

desdeğiniz için teşekkür ederim kızlar
en kısa zamanda kurtuluruz inşallah kilolarımızdan
sizin yazdığınız kuralları 2gündürlü harfiyen uyguluyorum dün alışverişe markete gittik
kesinlikle abur cubur almadım :(
kahvaltıda vazgeçemediğim nutelladan bile vazgeçtim :((
birde spora gidebilsem süper olacak ama oğlumu bırakacak kimse yok
yarından itibaren birde mekik çekmeye başlıycam göbeğimden kurtulmak için

oğlun ne kadarlık?
bindir arabasına, yürüyüşe çıkın birlikte, olmaz mı

oğlun ne kadarlık?
bindir arabasına, yürüyüşe çıkın birlikte, olmaz mı

22aylık ama arabasında durmuyor kucak istiyor parka gitmek istiyor onun için yürüyemiyoruz çok fazla
zaten çok evde oturduğum içinde kilo veremiyorum oğlum doğmadan önce mutlaka günde 1saat yürürdüm

Back