• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaba kızlar benmde kılo sorunum var aslında cok yemek yemem ekmk hiç kullanmıyrm ama bı ara kendı mı cok saldım abur cubur konunda o yaglar kaldı bnde gtmıyor napsam 67 65 arasnda gıdıp gelıyor neyı yanlış yapıyrm acaba:44:

canım bir kere kesinlikle abur cuburu bırak ve akşam 6dan sonra hiç bişey yeme sadece su veya yeşil çay iç sadece bunu yapsan bile kilon farkedecek birde içebilirsen eğer sabah uyandığında bir kupa bardağı sıcak limonlu su iç ve yine içebilirsen gün içinde sıcak su iç ben mesala çay yerine sıcak cu içiyorum bana kilo vermem açısından çok faydası oluyor

canım bir kere kesinlikle abur cuburu bırak ve akşam 6dan sonra hiç bişey yeme sadece su veya yeşil çay iç sadece bunu yapsan bile kilon farkedecek birde içebilirsen eğer sabah uyandığında bir kupa bardağı sıcak limonlu su iç ve yine içebilirsen gün içinde sıcak su iç ben mesala çay yerine sıcak cu içiyorum bana kilo vermem açısından çok faydası oluyor

ılık su olayını yapmıyor bırde aksam azıcık yemek yıyrm fakat sankı cook yemısm gbı vıcdan yapınca beyın artık ne algılıyorsa kılo alırım bu durumdan sıkıldım ama :47::47: nıye böyle şartladım kendımı bılemıyorumm

Gunaydin arkadaslar...uzaktaki okuluma gitmek icin 6 da uyaniyorum...sikinti yasamayayim diye sabah pek birsey icemiyorum acikcasi...6.30 da kahvalti yapiyorum hafta icleri...bugun de oyleydi...
1 kase mis gibi mercimek corbasi ictim...
yarim haslanmis patates yedim bu olunca ekmek yemedim hic...
2 salatalik...
cok az beyaz peynir ve 1 zeytin...
1 sekersiz cay...
okuldayim simdi yurudum biraz...terledim haliyle...1 bardak yesil cay ictim...yiyeceklerimi de yanimda tasiyorum artik...

çok iyi yaparsın, yemeğini götürmekle..

kızlarrr dünden beri tam olarak uydum diyetime 7 den sonra hiç bişey yemedim bitki çaylarımı ve 2 lt suyumuda içtim sabah tartıldığımda 1.200 gr gitmişti ödemimi attım herhalde ama beni çokkk mutlu etti :)))

tebrikler..
Hahhayyy kim demişş Gülin kilo veremez diyee hıııhhh :63:

Yarım kilocumm gittiiii :8:

nihayet güliiiin :D

evde otur otur küflenmişim resmen leslie egzersizi yaptım 14 dakika canım çıktı :8:
üstüne birde 20tane mekik çektim kendimden geçtim:37:
aslında durumum nekadar vahimmişde haberim yokmuş:ssz:
buarada kızlar leslie yi önerdiğiniz için çok teşekkür ederim çok faydasını göreceğimi düşünüyorum:21:

evde otur otur küflenmişim resmen leslie egzersizi yaptım 14 dakika canım çıktı :8:
üstüne birde 20tane mekik çektim kendimden geçtim:37:
aslında durumum nekadar vahimmişde haberim yokmuş:ssz:
buarada kızlar leslie yi önerdiğiniz için çok teşekkür ederim çok faydasını göreceğimi düşünüyorum:21:

görürsün büşracım.
mekik aralarında dinlen
bir tane çek bir tane dinlen

ard arda çekme sakın

Callanetics'te 10 saatte 10 yaş gençleş egzersizlerini ne zamana kadar yapıp supere geçmeliyiz bilen var mı?

ben ardarda çektim leslie bitti hemen mekiğe başladım
hazır vücudum ısınmışken iyce bi terliyeyim dedim
ama enkaza döndüm:))

Vücut 20 dk da ısınıyormuş spor yaparken büşracım o yüzden leslie de 20 dk dan fazla olanları yapsan daha iyi olur bence :34::34::34:

Callanetics'te 10 saatte 10 yaş gençleş egzersizlerini ne zamana kadar yapıp supere geçmeliyiz bilen var mı?

İlk seviyeyi 6 gün yapıp bir gün ara vererek 21 defa yapıyorsun diye biliyorum :16::16:

Vücut 20 dk da ısınıyormuş spor yaparken büşracım o yüzden leslie de 20 dk dan fazla olanları yapsan daha iyi olur bence :34::34::34:

İlk seviyeyi 6 gün yapıp bir gün ara vererek 21 defa yapıyorsun diye biliyorum :16::16:

biliyorum canım ama ben 14 dakikada bile okadar yoruldum ve terledimki anlatamam ama hemen ara vermeden mekik çekdim 5 dakika dinlenip leslie nin 14 dakikalık biğer programınıda yaptım :10:
spor yamayalıda çok zaman olmuşdu canım resmen vucudum oduna dönmüş :41:
oğlum doğduğundan beri hayatımı onun üstüne kurdum kendime zaman ayırmadım hiç
ama artık kendimlede ilgilenme zamanı geldi

biliyorum canım ama ben 14 dakikada bile okadar yoruldum ve terledimki anlatamam ama hemen ara vermeden mekik çekdim 5 dakika dinlenip leslie nin 14 dakikalık biğer programınıda yaptım :10:
spor yamayalıda çok zaman olmuşdu canım resmen vucudum oduna dönmüş :41:
oğlum doğduğundan beri hayatımı onun üstüne kurdum kendime zaman ayırmadım hiç
ama artık kendimlede ilgilenme zamanı geldi

Vücudunu alıştırınca 30 dk yaparsın :34::34::34:

Hmm anladım, bakalım o kadar yapabilir miyim bilmiyorum ama aklımda olsun teşekkürler :34:

2. günü de atlattım darısı 21lere :21:

5-6 günden sonra daha kolay geliyormuş hareketler...10. günde de değişiklikler farkediliyormuş :34::34:

5-6 günden sonra daha kolay geliyormuş hareketler...10. günde de değişiklikler farkediliyormuş :34::34:

Bazı hareketler zor evet ama ilk gün gibi olmadı benim :) Dün 1 saat sürerken bugün 40 dakikada bitti, biraz da hareketlere alışmaktan sanırım :)

Sen ne zaman başlıyorsun? :)

Bazı hareketler zor evet ama ilk gün gibi olmadı benim :) Dün 1 saat sürerken bugün 40 dakikada bitti, biraz da hareketlere alışmaktan sanırım :)

Sen ne zaman başlıyorsun? :)

Ben bir kere yaptım onu bıraktım sonra başlayım bende en kısa sürede :31::31::31:

Öğlen yeşil fasulye,
Salata
Ve bir avuç ceviz yedim... Bir dilim de kepek ekmeği :31::31: Tam buğday ekmeği kalmamış işyerinde :30::30::30:

kahvaltı: domates salatalık peynir zeytin
öğle: fasülye yemeği ve salata
şimdide tarçınlı yeşil çay içiyorum. dün 2halı yıkayıp 3millik leslie yürüyüşümü yapmıştım. bugün bir dünya ütü sil süpür düzelt yoruldum. spor yapmayabilirim. bakalım 4ten sonra yaparım belki.
karamel tv.de 16:00da bir kadın plates yaptırıyor onu yapabilirim sizde bakın isterseniz kızlar

ben bugün 10da kalktığım için kahvaltı yapmadım..
kocaman bir kupa yeşilçay içtim, 1de öğle yemeği yedim.

tavuk çorbası, manisa kebabı ve yoğurt..

akşama balık ızgara yapıcam, yanında da salata olacak..

şu callen egzersizlerini ben de yapmak istiyorum ama, orda kadın ayakta durup bacağını bir demirin üzerine koyuyodu kaldırıp.
ben o hareketi nerden nası yapıcam diye vazgeçmiştim.

ama callen hanımın vücudu benim hoşuma gitmiyor.
poposunun kenarı çökük çökük.
benimki de öyle olmasın:30:

ben bugün 10da kalktığım için kahvaltı yapmadım..
kocaman bir kupa yeşilçay içtim, 1de öğle yemeği yedim.

tavuk çorbası, manisa kebabı ve yoğurt..

akşama balık ızgara yapıcam, yanında da salata olacak..

şu callen egzersizlerini ben de yapmak istiyorum ama, orda kadın ayakta durup bacağını bir demirin üzerine koyuyodu kaldırıp.
ben o hareketi nerden nası yapıcam diye vazgeçmiştim.

ama callen hanımın vücudu benim hoşuma gitmiyor.
poposunun kenarı çökük çökük.
benimki de öyle olmasın:30:

Akşam bizde de balık ve salata var... O harekete bende takıldım şimdi masada yapmayı düşünüyorum :60: Bana da poposu çok yukarda geliyor :27::27:

Back