- 11 Temmuz 2008
- 5.373
- 64
- 683
- 35
- Konu Sahibi maximaculpa
-
bende 50 olsam bayram yaparım diyorum. inşallah olurum yaa
abur cubur çok yerim asla affetmemOlursun kuzumm 55ten 50 ye düşmek zor olmaz bence.55 olduğuna göre zaten az yiyosundur ama kalorili yiyoundur
5 ten sonra bırsey yememek ınanın sey sey fark ettırıyor...o zayıfladıgım donemde bunun cok faydası oldu...karnım guruldayarak uyudum...eger karnınız gurulduyorsa mıddenız kuculuyor demektır...eger mıdenız kuculuyorsa da daha az yıyorsunuz demektır...boyle olunca da zayıflıyorsunuz demektır zaten tartı da soyler bunu sıze...
Ufak Tüyo ;
Akşam 18:00dan sonra yemek yemeyin..
Yoğun bir günün sonunda yemek yemeden durmak çok basit değildir. Özellikle soğuk havalarda evde oturduğumuz zamanlarda daha da sık yemek yeriz. Peki, zayıflamak ve yemekten kurtulmak için ne gibi hilelere başvurmak gerekmektedir? İşte detaylar!
Akşam yemeğinde sadece çorba için.
Yoğurt veya elma gibi hafif atıştırmalıklar hem tok tutar hem de ruh halinizi yükseltir.
Akşam yemeğinde domates suyu gibi içecekler içmek 1-2 saatliğine açlığı bastırır.
Sıcak duş almak vücudu dinlendirir ve açlığı bastırır.
Ev içerisinde yaptığınız rahatlatıcı hareketler açlığı bastıracaktır.
sabah yeşil elma yedim şimdide bitki çayımı içiyorum bu arada 76 olmuşum 1 kilo vermişim 3 gün oldu yuppi ama hala ne yiyeceğime karar veremedim yaaa
Kahvaltını sağlam yapsan gunes :26::26:
Kızzz ben o kiloya gelsem bayram yaparım herhal
kızlar okul vardı yazamadım
sabah kahvaltısı:
yeşil çay,salata,burger. hamburger ekmeğinde bu ekmekler tatlı gibi oluyor ya onlar zararlı mı kızlar sormak istiyorum tadı çok güzel ve yumuşak olduğu için hoşuma gidiyor
öğlen:
salata,zeytin,üçgen peynir.
bir de üçgen peynir zararlı mı onu da merak ediyorum teşekkürlerrr
5 ten sonra bırsey yememek ınanın sey sey fark ettırıyor...o zayıfladıgım donemde bunun cok faydası oldu...karnım guruldayarak uyudum...eger karnınız gurulduyorsa mıddenız kuculuyor demektır...eger mıdenız kuculuyorsa da daha az yıyorsunuz demektır...boyle olunca da zayıflıyorsunuz demektır zaten tartı da soyler bunu sıze...
bugun cok dıyete uygun seyler yemedım ve yapmadım acıkcası...ama bıraz once atıstırdım bırseyler...bunun uzerıne yemem dıye dusunuyorum...ac yatıp ac uyanacagım ve hafıf hıssedıp hafıf olacagım ınsallah :))) yedıklerımı yarından ıtıbaren duzenlı olarak paylasmaya calısacagım...benım ıcın sınır aksam 5...
ben konunun başından beri ne diyorum acaba
bilmem.. çünkü başından beri yoktum..
ilk mesajda yazıyo bunlar
ne yesem ne yesem diye düşündüm, balık yapıcaktım ama eşim nöbetçiymiş bugün, onun için yemek yapmadım.
ben de kendime salata yaptım koca bi tabak.
onu yiyorum şimdi.
Ben de kendime patlıcan salatası yapıyorum
ben sadece başlığa bakıp geldimdetaylarına hiç bakmadım.
çok sıkı diyete ihtiyacım yok onun içinde abur cubur yemeden ve özellikle spor yaparak vermek istiyorum ( kendi kendimi burada gaza getiriyorum bir nebze )
öğlen abur cubur sınırımı aştım akşama yemek yememem lazım
Evreka ; ne yaptın özel msj ile bisiklet fiyatını yollamıştım..
ve çıkar ben artık yarın görüşürüz bye
Detaylarını okuyup amacımızın sadece kilo vermek değil sağlıklı beslenmek olduğunu da görseydin keşke...
merhaba kızlar sayfaları büyük bir azimle okudum tamda istediğim şey bu diyet yapmadan sağlıklı bir şekilde kilo vermek :)
benide aranıza alırsanız çok sevinirim
ben 70kilodan 63 kiloya düşdüm ama orada takılıp kaldım hedefim 55
artık şu doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak istiyorum
insanlar geenelde hamilelikde kilo alır ben hamileyken sadece 11 kilo aldım
doğumdan çıktığımda 6kilom gitmişdi doğumdan sonraki 1ay içinde geri kalan 5kiloyuda verdim ama
annem ve kayınvalidem olaya bir elini attı mahfoldum
sen emziklisin bebek emziriyorsun onu ye bunuda ye diiye diye 12 kilo aldım
ve artık bu kilolardan sıyrılmak istiyorum
merhaba kızlar sayfaları büyük bir azimle okudum tamda istediğim şey bu diyet yapmadan sağlıklı bir şekilde kilo vermek :)
benide aranıza alırsanız çok sevinirim
ben 70kilodan 63 kiloya düşdüm ama orada takılıp kaldım hedefim 55
artık şu doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak istiyorum
insanlar geenelde hamilelikde kilo alır ben hamileyken sadece 11 kilo aldım
doğumdan çıktığımda 6kilom gitmişdi doğumdan sonraki 1ay içinde geri kalan 5kiloyuda verdim ama
annem ve kayınvalidem olaya bir elini attı mahfoldum
sen emziklisin bebek emziriyorsun onu ye bunuda ye diiye diye 12 kilo aldım
ve artık bu kilolardan sıyrılmak istiyorum
desdeğiniz için teşekkür ederim kızlar
en kısa zamanda kurtuluruz inşallah kilolarımızdan
sizin yazdığınız kuralları 2gündürlü harfiyen uyguluyorum dün alışverişe markete gittik
kesinlikle abur cubur almadım
kahvaltıda vazgeçemediğim nutelladan bile vazgeçtim(
birde spora gidebilsem süper olacak ama oğlumu bırakacak kimse yok
yarından itibaren birde mekik çekmeye başlıycam göbeğimden kurtulmak için
oğlun ne kadarlık?
bindir arabasına, yürüyüşe çıkın birlikte, olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?