- Konu Sahibi maximaculpa
günaydın kızlar
dün akşam bir miktar kaçırdım yemekleri daha doğrusu misafirlikteydim geç yedik :44:
sabah salata , bal ceviz yedim . süt içtim
iş çıkışı da callenetics yapcam yine
afiyet olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
dün akşam bir miktar kaçırdım yemekleri daha doğrusu misafirlikteydim geç yedik :44:
Zaten Günde ilk 45 dkka yapılan spor ogünkü yediklerini yakıyor 45 dkkdan sonra vucut otamatikman vücuttaki yağlardan yakmaya başlıyor bence en ideal spor günde 1 bucuk saat Ben geldiğinde oturma odama koycam tv karşısında yapcam. Boş oturanı allah sevmez
saçları çok kötüydü gözüm ilk orası takıldı benim
sürekli günde 1 saat yapılsa belki işe yarar ama her gün o kadar zamanım olmuyordu. ilk aldık rahat 3 ay sık sık kullandım ama o zaman bile hafta da 4 gün falan ancak yarım saat yada 1 saat yapabiliyordum.
bacak kaslarım gelişti onun dışında başka bi işe yaramadı. göbeğimden şikayetim var tek sorunda o zaten toparlamak istiyorum. şimdi mekik ve bisiklet yapacağım.ikisi bir arada belki daha çok yararını görebilirim
Yok kız valla hırs yaptım dün o ses türkiyeyi izledim ay hadise ne çirkin olmuş çok fazla zayıflamış yüzü aplak gibi ortada vucut küçücük kalmışş hiç beğenmedim
günaydın kızlar
belki öyle daha iyi yaparsın. ama benimki de boş oda da tv karşısına alamıyorum öküz ölüsü gibi mübarek kalkmıyor şimdi eşimde bir zayıflama derdine düştü belki ikimizde gazla yaparız
Benimde o kollarına ve boğazına takıldı gözlerim yüzüde büsbüyük duruyordu hiç beğenmedim
mekik karın kaslarını güçlendirir, işe yarar eğer sürekli yaparsan
Ben yarın filan sipariş vercembi internet sitesinden alcam 178 filan yazıyordu sen kaca aldın
ben hadiseyi beğenmiyorum zaten
hiç özgün değil
herşeyiyle beyonce'u taklit ediyor, çakma insan modeli.
günaydın pudra
Eşim beğeniyor beni sinir ediyordu İçerde olsam koş koş bak kim çıktı diyordu gıjık şey dün izliyorduk diyo ne çirkin yapmış bu kendini dedm o hepçirkindi zaten Siz göremiyordunuz
ben hadiseyi beğenmiyorum zaten
hiç özgün değil
herşeyiyle beyonce'u taklit ediyor, çakma insan modeli.
günaydın pudra
ben o kadına uyuz oluyorum eskiden koca totoluydu şimdi koca kafalı
evet canım. inş işe yarar
bizimde o civarda falandı sanırım 1 sene olmuştur alalı 160*170 arası bişeydi resmini yollasana var ise aletin
hııı aynen
benim eşim hadiseye sivaslı olduğu için biraz sıcak bakıyo
eşimin annesi sivaslı da
ben de hiç sevmiyorum
bak bizimki bunun siyahı.
3 şekilde kullanabiliyorsun.
1. önden TWİSTER çıkıyor yan bölgeleri sıkılaştırıyor.
2. Ön kol kısmı sabit oluyor sadece bacak çalıştırabiliyorsun
3. Kollar hareketli oluyor kol + bacak çalıştırabiliyorsun
böyle bişeye bakabilirsin. hepsib. aldık
Eki Görüntüle 522012
Anlamıyom bu kocaları yaaa neresi güzelse mal mal hareketlerde bulunuyo gidip ik iyolasım geliyor saçını
Bu daha güzelmiş canım yaaa enim baktıgımda dedikleriinin hiçbiri yok:26::26:
bu markaya bak canım dediğim siteden araştır. sırf koşu aleti olmasn yani almışken donanımlı olanını al
tamam bakıyom ama fiyatları 369 en ucuzu bu markanın yaa sen nerden aldıydın
hepsiburada canım. internetten.
ordan baktım bende fiyatları yükselmilş yaaa
dur bende eşime sordum. int şifresi ile girsin hangi model kaça almışısz bakar bimde geçen cuma mekik aleti vardı bizdekinden. ama dandik midir bilmiyorum
tamam canım ama ben voıtin tum urunlerıne baktım hepsi 350 den yukarıya