- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi maximaculpa
günaydın kızlar kahvaltı biraz geç oldu 11 de yaptım öğle öğününü atlamalımıyım ne dersiniz
2 öğün yapsan iyi olur bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar kahvaltı biraz geç oldu 11 de yaptım öğle öğününü atlamalımıyım ne dersiniz
2 öğün yapsan iyi olur bence
Selam hanımlar
kahvaltı 2 dilim ekmek, peyir, domates, közlenmiş kırmızı biber salçası, 2 bardak şekersiz çay
spor olarak callenetics yaptım 1 saat. her ne kadar zorlasa da etkilerini okuduktan sonra devam etmek istiyorum ama bakalım
Kızlar merhaba,
Bana yardımcı olun nolur, moralim çok bozuk, berbat bir haldeyim.
Geçen yıl 50 kiloydum şimdi 65 kilo oldum.
Antidepresan kullandım ve beni mahvetti.
Şimdi önüne geçemediğim bir iştahım var, acıktığım an dünyayı verseler yiyorum engel olamıyorum kendime.
Acilen kilo vermem lazım, alışık değilim çünkü nefes almam bile değişti.
Napabilirim, nasıl kilo veririm bana yardımcı oluun.
Kaçıncı günün callanda :26::26::26: Ben de başlamak istiyorum
Bugün daha ilk günümdü hatta sanırım sen önermiştin sporla ilgili soru sorduğumda ben de dün indirdim denemek için, resimleri falan görünce artık bunu bırakmak istemiyorum :26:
Dayanamadım gittik bakkala
burçak aldım ve Kola Zero offf yaaaa yememem lazım biliyorum. ama acıkınca canım değişik değişik şeyler istiyor.
neyse eşim akşama yok akşam yemeği yemem ve 30 dk lık sporumu 1 saate çıkartıp kendimi cezalandırıyorum
Spaydiiii naptın seenn
sabah yeşil elma yedim şimdide bitki çayımı içiyorum bu arada 76 olmuşum 1 kilo vermişim 3 gün oldu yuppi ama hala ne yiyeceğime karar veremedim yaaa
yedim napıyım sabah 54.3 tüm şimdi yine 55 olmuşumdur
Kızzz ben o kiloya gelsem bayram yaparım herhal
Kızzz ben o kiloya gelsem bayram yaparım herhal